Waktos Maca: 7 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 07/08/2021)

Aya seueur landmark anu saé sareng éndah di Éropa. Balik unggal juru, aya tugu atanapi kebon pikeun didatangan. Salah sahiji tempat wisata anu paling pikaresepeun sareng luar biasa nyaéta cai mancur anu megah, sareng kami parantos dipilih 10 tina cai mancur paling éndah di Éropa.

Musik, boros, Cai mancur Éropa anu spektakuler. Ti Paris ka Budapest, di pusat kota atanapi di hiji pulau, ieu 10 cai mancur endah pisan patut didatangan.

 

1. Trevi Fountain Di Roma

Cai mancur panggedéna sareng paling kawéntar di Roma nyaéta cai mancur Trevi. Cai mancur megah ieu tumpah ngeunaan 2,824,800 suku kubik cai unggal dinten. oge, di jaman Romawi éta mangrupikeun sumber cai pusat. kituna, anjeun bakal ningali yén cai mancur Trevi dina parapatan tilu jalan "Tre Vie" tilu jalan mancur.

Bisi anjeun henteu terang, cai mancur Trevi mangrupikeun salah sahiji tina tujuh kaajaiban Éropa. kituna, teu heran yén cai mancur paling éndah di Éropa parantos nampilkeun seueur pilem, siga anu Liburan Romawi.

Dimana cai mancur Trevi Di Roma?

Cai mancur Trevi anu narik ati ngan ukur 10-menit jalan ti Spanyol Steps. Anjeun ogé tiasa nyandak tram ka stasiun Barberini.

Harga Karéta Milan ka Roma

Harga Karéta Florence ka Roma

Pisa ka Roma Harga Train

Naples ka Roma Harga Train

 

Trevi Fountain mangrupikeun salah sahiji Air Mancur Paling Éndah di Roma sareng Italia

2. Trocadero Fountain

Fitur anu paling luar biasa tina cai mancur Trocadero nyaéta cai mancur Warsawa di tengahna. Éta bentukna baskom, jeung 12 cai mancur di sakurilingna. kituna, adegan Menara Eiffel sareng cai mancur leres-leres epik.

The kebon éndah sareng cai mancur mimitina mangrupikeun bagian tina Trocadero Palais, aranjeunna diciptakeun dina 1878 kalayan éksposisi universal. Nyanghareupan walungan Seine, di tukang Palais du Chaillot, sareng di payuneun Menara Eiffel, cai mancur Trocadero nyaéta tempat piknik sampurna di Paris, jeung Éropa.

Kumaha Cara Trocadero?

Anjeun tiasa dugi ka Kebon Trocadero sareng cai mancur ku metro, ka stasiun Trocadero.

Harga Karéta Amsterdam ka Paris

Harga Train London ka Paris

Rotterdam ka Paris Harga Train

Harga Karéta Brussel ka Paris

 

3. Pancuran Latona Di Versailles

Nyaéta 55 cai mancur di kebon Versailles, tapi anu paling indah sareng luar biasa nyaéta cai mancur Latona. Cai mancur La Latona diideuan ku Ovid's Metamorphoses, Latona indung Appollo sareng Diana, kagambar sareng murangkalihna di cai mancur anu mulya ieu.

Nyanghareupan Terusan Agung, anjeun tiasa sacara gampil titik sareng ngagumkeun visi King Louis XIV ti mana waé di Versailles. Salila usum tinggi anjeun tiasa ngaraosan pertunjukan musik mancur anu lumangsung 3 kali saminggu.

Kumaha Cara Candak ka Latona?

Istana Versailles perenahna di kota Versailles, adil 45 menit ku karéta ti Paris. Anjeun tiasa nganggo karéta ka stasiun Versailles Chateau Rive Gauche. Teras éta ngan ukur jalan pondok ti stasiun ka istana sareng kebon.

Harga Karéta La Rochelle ka Nantes

Toulouse ka La Rochelle Harga Train

Harga Karéta Bordeaux ka La Rochelle

Paris ka La Rochelle Harga Train

 

Pancuran Latona Di Versailles

 

4. Cai mancur Efteling

Acara air mancur musik anu paling berkesan di Éropa nyaéta acara cai mancur musik di taman téma Efteling. Anjeun bakal kagum ku 12 menit cahaya sareng cai nunjukkeun, dimana bangkong ngarobih cai kana acara balét anu éndah.

Sistem cai mancur Aqunura diwangun pikeun Efteling 60 ulang taun. dicindekkeun, acara musik mangrupikeun tungtung anu hadé pikeun perjalanan kulawarga anu éndah Taman téma éfteling.

Kumaha Cara Candak ka Pancuran Efteling?

Taman anu saé ieu ngan ukur sajam ti Amsterdam, janten éta sampurna pikeun kulawarga anu senang dinten-perjalanan ti Amsterdam.

Harga Karéta Brussel ka Amsterdam

Harga Karéta London ka Amsterdam

Harga Karéta Berlin ka Amsterdam

Paris ka Amsterdam Harga Train

 

 

5. 1o cai mancur paling éndah di Éropa: Trafalgar Fountain

Duyung sareng Tritons mangrupikeun patung tengah dina cai mancur Trafalgar Square. Sanajan, henteu sapertos cai mancur anu sanés, teu aya legenda anu nyababkeun pilihan mahluk laut ieu. Cai mancur paling éndah di London asalna diwangun di 1841 pikeun ngaleutikan rohangan pikeun démo.

Anjeun bakal mendakan cai mancur Trafalgar Square pas di payuneun Galeri Nasional di London. Salaku tambahan, anjeun kedah terang yén éta tempat urang London sumping pikeun senang Natal. janten, anjeun bakal ngagaduhan alesan anu hébat pikeun nganjang ka salah sahiji cai mancur paling indah di Éropa.

Kumaha Cara Candak ka Air Mancur Trafalgar Di London?

Anjeun tiasa angkat ka stasiun tabung Charing Cross ti mana waé titik di London.

Harga Karéta Amsterdam Ka London

Paris ka London Harga Train

Harga Karéta Berlin ka London

Brussel ka London Harga Train

 

Trafalgar Fountain London UK

 

6. Pancuran Swarovski Di Innsbruck

Daérah Tirol mangrupikeun daérah anu paling indah di Austria, ogé bumi pikeun markas Swarovski. Cai mancur Swarovski perenahna di Swarovski Crystal Worlds, komplek hiburan sareng tuangeun. Éta saéstuna dirancang pikeun pabrik kaca kristal, Swarovski.

Cai mancur bentukna sapertos sirah lalaki. Mangrupikeun salah sahiji cai mancur paling henteu biasa di Éropa, sareng pastina pantes didatangan nalika anjeun hiking di Austria.

Kumaha Candak Ka The Swarovski Fountain Di Innsbruck?

Anjeun tiasa perjalanan ku karéta ti Innsbruck ka Swarovski kirang ti sajam.

Munich ka Innsbruck Harga Karéta

Salzburg ka Harga Karéta Innsbruck

Oberstdorf ka Harga Karéta Innsbruck

Harga Graz ka Innsbruck Train

 

Swarovski Fountain In Innsbruck mangrupikeun salah sahiji Air Mancur Paling Unik sareng Éndah di Éropa

 

7. Jet Deau Di Jenéwa

Jet cai, jet cai dina basa Inggris, nyaéta cai mancur jangkung di Éropa sareng tiasa ngahontal 400 méter. dina ngamimitian, cai mancur diwangun pikeun ngontrol kaleuwihan tekanan tutuwuhan hidrolik di La Coulouvreniere, tapi teu lami janten simbol kakuatan.

kituna, rada sesah kantun Jet Deau nalika anjeun ka Jenéwa. Kanyataanna, anjeun tiasa mendakan jalan ka Tasik Jenéwa, upami anjeun ngan saukur nuturkeun jet cai.

Harga Karéta Lyon ka Jenéwa

Harga Karéta Zurich ka Jenéwa

Paris ka Geneva Harga Train

Bern ka Harga Kereta Api Jenéwa

 

Jet Deau di Jenéwa mangrupikeun Air Mancur Anu Paling Istimewa Di Swiss

 

8. Air Mancur Stravinsky, Paris

Air mancur Stravinsky di Center Pompidou mangrupikeun penghormatan musik pikeun komposer Rusia, Igor Stravinsky. Biwir warna caang, badut, sareng patung anu pikasieuneun sanésna ngadamel cai mancur éksentris ieu salah sahiji cai mancur paling henteu biasa di Éropa. Desainna diciptakeun ku pematung Jean Tinguely sareng pelukis Niki de Saint Phalle. Duanana seniman ngagaduhan gaya anu bénten pisan: industri Dadaist dina hiji sisi, sareng caang di sisi anu sanésna. janten, babarengan, karya maranéhanana ngagungkeun musik klasik modéren anu pangsaéna ti abad ka-20.

Teu diragukeun, cai mancur Stravinsky bakal narik perhatian anjeun nalika anjeun mikareueus pisan. Éta saéstuna sapertos nyaksian pagelaran sirkus di lawang pusat Pompidou anu kasohor di dunya.

Kumaha Carana Kuring Ka Air Mancur Stravinsky?

Fontaine Stravinsky aya di lebet tengah Pompidou. Anjeun tiasa angkat ka stasiun Metro ka Hotel de Ville.

Paris ka Marseilles Harga Karéta

Marseilles ka Paris Harga Train

Marseilles ka Clermont Ferrand Harga Train

 

9. Air Mancur Pulo Margaret di Budapest

Air mancur panggedéna di Hungaria nembongkeun pertunjukan musikal sareng laser anu éndah unggal jam. Mei dugi ka Oktober, mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun nganjang ka Pulo Margaret di Budapest. Anjeun tiasa ngaraos piknik nalika ningali acara cai sareng lampu anu spektakuler.

Fitur sanés anu ngajantenkeun cai mancur Krizikova salah sahiji 10 cai mancur paling éndah di Éropa, nyaéta yén aya rencana acara musik pikeun murangkalih sareng déwasa.

Kumaha Carana Kuring Ka Pulo cai mancur Margaret Island?

Anjeun tiasa dugi ka cai mancur Pulo Margaret ti pusat kota Budapest nganggo tram.

Wina dugi ka Harga Kereta Budapest

Iraha ka Budapest Harga Train

Munich ka Budapest Harga Train

Harga Graz kana Budapest Train

 

Air Mancur Pulo Margaret Island Di Budapest mangrupikeun Air Mancur Anu Paling Éndah sareng Musik di Éropa

 

10. Air Mancur Krizik Di Praha

Cai mancur menari, Cai mancur Krizik, perenahna caket pusat pameran Prague. Ngawitan ti 8 pm nepi ka tengah wengi, anjeun bakal tiasa ngaraosan lampu anu pangsaéna sareng musik pangsaéna. Nyaéta 4 nunjukkeun nalika masing-masing béda pisan béda dina musik sareng lampu.

Cai mancur musik Krizik diwangun di 1891 pikeun pusat paméran. Éta parantos ngahibur balaréa ti saprak éta. Sore kalayan acara bakal janten tungtung anu saé pikeun dinten anu luar biasa di Praha.

Kumaha cara abdi ka Krizik?

Anjeun tiasa sacara gampil dugi ka cai mancur Krizik ku tram ka stasiun Vystaviste.

Harga Train Nuremberg ka Prague

Munich ka Prague Train Harga

Berlin ka Prague Train Harga

Wina ka Prague Train Harga

 

Air Mancur Krizik Di Praha

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun milari tikét karéta anu paling murah ka mana waé cai mancur anu éndah di Éropa.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Air Mancur Paling Éndah Di Éropa"Kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-fountains-europe%2F%3Flang%3Dsu Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)