Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 11/09/2021)

Europa este cea mai frumoasă primăvara. Dealurile și străzile înfloresc în culori uimitoare, transformând fiecare colț în frumoase picturi live. De la grădini franceze la grădini englezești sălbatice și grădini de vile italiene, există mai multe grădini în Europa decât în ​​orice altă parte a lumii. Dacă intenționați o primăvară sau vacanta de vara în Europa, atunci trebuie pur și simplu să vizitați una dintre acestea 10 cele mai frumoase grădini din Europa.

 

1. Versailles, Franţa

Fântâni de apă, terenuri verzi fastuoase, face ca grădinile din Versailles să fie în topul nostru 10 cele mai frumoase grădini din Europa.

800 hectare de teren constituie grădina Versailles. Căile sinuoase, 35 km de canale de apă și statui, impresionează călătorii din întreaga lume. Fara indoiala, Versailles este un mare excursie de o zi de la Paris, și odată ce ajungeți, veți fi uimiți de frumusețea sa.

Cum se ajunge la Grădinile Versailles?

Grădinile sunt situate în orașul Versailles, aproximativ o oră cu trenul de la Paris.

Prețurile trenurilor de la Amsterdam la Paris

Prețurile trenurilor Londra - Paris

Prețuri trenuri Rotterdam - Paris

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Paris

 

Versailles, France Most Old and Beautiful Gardens in Europe

 

2. Keukenhof, Olanda

Mai mult decât 7 milioane de lalele olandeze primesc vizitatori în fiecare primăvară în frumoasele grădini Keukenhof. Cea mai mare grădină de flori din lume își deschide porțile în aprilie și mai. Lalelele’ floarea este unul dintre cele mai mari evenimente din Olanda.

Unde sunt grădinile Keukenhof?

Grădinile sunt în Lisse, în inima Bollenstreek. La doar o jumătate de oră cu trenul de la Amsterdam.

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Londra la Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Berlin la Amsterdam

Prețuri trenuri Paris - Amsterdam

 

Keukenhof Gardens, The Netherlands

 

3. Grădinile Villa D’este, Roma, Italia

Un exemplu uimitor al Renașterii în Italia, Grădinile Ville d’Este din Tivoli sunt captivante. Această grădină minunată este una dintre Situri de patrimoniu mondial UNESCO din Europa.

Deschis tot anul, grădina din 1000 fântâni este doar 30 km de Roma. Una dintre caracteristicile izbitoare pe care le veți observa despre acesta este designul grădinii terasate, și fântâni de apă împreună cu muzică hidraulică.

Cum se ajunge la grădina Villa D’este din Tivoli?

Tivoli este ușor accesibil cu trenul de la Roma și apoi cu un autobuz de transfer de la gară.

Prețurile trenurilor Milano - Roma

Prețurile trenurilor de la Florența la Roma

Prețurile trenurilor Pisa - Roma

Preturi tren Napoli - Roma

 

Villa D’este, Rome Italy Most Beautiful Gardens in Europe

 

4. Grădina Isola Bella, Italia

Grădinile Isola Bella se află în mijlocul lacului Maggiore. Insulele Borromee din nordul Italiei, sunt exemple minunate de palat în stil baroc și grădini italiene.

Datorită climatului blând din Golful Borromeu, veți găsi multe flori rare și exotice în grădinile Isola Bella. în plus, iazuri, fântâni, și chiar păunii albi vor completa setarea uimitoare pentru fotografiile dvs. de călătorie.

Cum se ajunge la Grădinile Isola Bella din Milano?

Grădinile Isola Bella sunt o minunată excursie de o zi de la Milano. Puteți călători din centrul orașului Milano într-o oră cu trenul și cu o plimbare cu barca din Stresa.

Prețurile trenurilor din Florența către Milano

Prețuri trenuri Florența către Veneția

Prețuri trenuri Milano către Florența

Prețuri trenuri Veneția - Milano

 

Isola Bella, Italy

 

5. Dealul Petrin, Praga

Dealul Petrin este un refugiu frumos din mulțimea de turiști. Verde abundent, copaci, și cărări șerpuite vă duc la priveliștile uluitoare ale podurilor și castelului din Praga. Pentru vederi de neuitat ale orașului, ar trebui să vă îndreptați spre turnul dealului Petrin situat pe cărările din grădini.

Grădinile Petrin Hill sunt una dintre cele mai frumoase grădini din Europa. Puteți petrece cu ușurință o după-amiază relaxată sau o dimineață leneșă bucurându-vă de priveliști.

Cum se ajunge la Grădinile Petrin Hill?

Situat în centrul orașului Praga, puteți merge pe jos sau puteți lua metroul către grădini din orice colț al orașului.

Prețuri trenuri Nürnberg - Praga

Prețuri trenuri München - Praga

Prețurile trenurilor de la Berlin la Praga

Prețurile trenurilor Viena - Praga

 

Petrin Hill, Prague

 

6. Grădinile Marqueyssac, Franţa

Cele mai unice grădini din Europa sunt cu siguranță grădinile suspendate din Marqueyssac din Franța. Suspendarea peste valea Dordogne este capodopera nimănui decât Andre le Notre, planificator al grădinilor din Versailles.

Unicitatea grădinilor stă în arta topiară a 150,000 bușii tăiați manual, situați într-o rețea de cărări ca un labirint. Grădinile înconjoară casteluri din secolul al XVII-lea și au vedere la valea Dordogne. Pentru o vizită cu adevărat magică, planificați-vă călătoria joi seara, când grădina este luminată la lumina lumânărilor.

Cum se ajunge la Grădinile Marqueyssac?

Grădinile sunt situate între regiuni viticole în Franța. Grădinile Marqueyssac sunt o 2 ore’ călătorie cu trenul din Bordeaux.

Prețuri trenuri La Rochelle - Nantes

Prețurile trenurilor din Toulouse în La Rochelle

Prețuri trenuri Bordeaux - La Rochelle

Prețuri trenuri Paris - La Rochelle

 

Marqueyssac Gardens, France a Unique Beautiful Gardens in Europe

 

7. Palatul Ludwigsburg, Germania

Cunoscut sub numele de Bluhenden Barock în germană, adică baroc în floare, Grădina Palatului Ludwigsburg este magnifică. Similar cu grădinile de la Versailles care decorează terenurile palatului, această grădină germană înflorește în fiecare primăvară în trandafiri, plante verzi, și chiar o grădină de inspirație japoneză cu copaci Bonsai.

Grădina barocă simetrică a fost proiectată în stil francez pentru a completa palatul.

Cum se ajunge la Grădina Palatului Ludwigsburg?

Grădina este situată în afara orașului Stuttgart, și este un 30 minute de mers pe jos transport public.

Prețuri trenuri Offenburg - Freiburg

Prețuri trenuri Stuttgart - Freiburg

Prețuri pentru trenurile de la Leipzig la Freiburg

Prețuri trenuri Nürnberg - Freiburg

 

Ludwigsburg Palace, Germany Most Fruitful and Beautiful Gardens In Europe

 

8. Grădinile Insulei Mainau, Germania

Frumusețea pe insula florilor Mainau este că întotdeauna înflorește ceva. Această grădină uimitoare este situată în lacul Constance. Clima semi-tropicală este ideală atât pentru flori tropicale, cât și pentru o grădină de trandafiri engleză.

Grădina a fost creată în 19al secol de prințul Nikolaus von Esterhazy. Astăzi asta 45 grădina de hectare întâmpină milioane de vizitatori pe tot parcursul anului pentru spectacolul de orhidee care deschide sezonul de primăvară.

Cum se ajunge la Grădina Mainau?

Puteți călători cu autobuzul din gara Konstanz, feriboturi auto din satele din jur, sau cu mașina.

Prețuri trenuri München - Salzburg

Prețuri trenuri Viena - Salzburg

Prețuri trenuri Graz - Salzburg

Prețuri trenuri Linz - Salzburg

 

Mainau Island Gardens, Germany

 

9. Grădina Sigurta Verona, Italia

Parc Grădina Sigurta este un paradis italian. Această grădină spectaculoasă a fost creată mai întâi ca o mică grădină care înconjoară vila fermierilor. Cu timpul s-a extins în vasta grădină care este astăzi. Grădina Giardino Sigurta este un sanctuar pentru 1,500 copaci, și un milion de flori de 300 diferite tipuri care înfloresc în fiecare primăvară. Vara 18 lacurile și iazurile grădinii devin un sanctuar pentru localnici și călători din întreaga lume.

Cum se ajunge la Parco Giardino Sigurta?

Grădina Giardino Sigurta este 8 km sud de Lacul Garda și 25 km de Mantua. Puteți călători cu trenul din Verona, și apoi luați autobuzul spre Valeggio Sul Mincio.

Prețuri trenuri Rimini - Verona

Roma la Verona Prețuri

Prețurile de la Florența la Verona

Prețuri trenuri Veneția - Verona

 

 

10. Grădinile Hallerbos Bruxelles, Belgia

Odata pe an, Pădurea Hallerbos din Halle, înflorește într-o grădină asemănătoare basmului. Mulțumesc minunate albastre, de la sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lunii mai, pământurile verzi se transformă într-un regat albastru.

în plus, Grădina Hallerbos găzduiește căprioare și iepuri. În doar o oră cu trenul de capitală, ai putea păși în frumoase cărări șerpuite ale pădurii albastre. Asa de, dacă intenționați să vizitați Belgia primăvara, nu uita să te oprești lângă unul dintre cei mai frumoși pădurile din Europa și faceți mersul dus-întors pe poteca galbenă.

Prețuri trenuri Luxemburg - Bruxelles

Prețurile trenurilor din Anvers către Bruxelles

Prețurile trenurilor de la Amsterdam la Bruxelles

Prețurile trenurilor de la Paris la Bruxelles

 

Hallerbos Gardens Brussels, Belgium

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați vacanța la 10 cele mai frumoase grădini din Europa cu trenul.

 

 

Vrei să încorporezi pe site-ul tău postarea noastră de blog „Cele mai frumoase grădini din Europa”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-gardens-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)