Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 11/04/2022)

Polemica privind tren versus autobuz în Europa este un subiect fără sfârșit, fiecare are propria părere. Dar, ne mai vorbim despre siguranță, și dacă suntem - este suficient? Siguranța transportului ales de noi ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc, și ne adresăm-l astăzi. De obicei, oamenii tind să abordeze acest subiect în mod diferit, în funcție de propriile preferințe de călătorie. Mai departe, cele mai recente știri auzim despre accidente în jurul factorului mondial în, de asemenea. În timp ce veți auzi rareori a existat un accident de tren undeva, s-a întâmplat. La fel cum o face cu aer, mașină, autobuzul și alte mijloace de transport. Chiar și așa, Statisticile sunt clare - oficial, trenul este una dintre cele mai sigure moduri de transport în aceste zile! Același nivel de siguranță este valabil și pentru traficul aerian, în timp ce toate celelalte mijloace de transport vin după.

 

Trenul este unul dintre cele mai sigure moduri de transport din toate țările?

Nu, nu este. Nu toate șine și trenuri sunt de aceeași calitate. Când vorbim despre siguranța transportului feroviar, de obicei, vorbim despre ea în contextul unei anumite țări. În general, transportul feroviar este foarte sigur, dar tot nu dăunează să verifici starea șinelor și conectivitatea țării dacă vrei să călătorești cu trenul.

De exemplu, în urmă cu doar șapte ani S.U.A. numărat 32,367 accidentele rutiere mortale, 570 decese de cale ferată, și 485 decese de aer. Acestea sunt doar numere brute, dar ei fac o imagine destul de evident care arată că trenul de călătorie și transportul aerian sunt ambele semnificativ mai sigure decât călătorie rutier.

Dacă călătoriți în jurul valorii de Europa, verifica aceste fapte tren surprinzătoare.

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

Train este unul dintre modurile cel mai sigur de transport 1

 

Care sunt cele mai puțin sigure de transport Mijloace?

Acest lucru ar trebui să fie o motocicletă. În glumă (Nu că e ceva amuzant acolo) medicii se referă în mod obișnuit la motociclete (adică, accidentele cauzate de echitatie unul) la fel de “cicluri de donator.” Aparent, aceste accidente sunt, de obicei atât de frecvente și fatale pe care le produc o multime de donatori de organe. Călătorie în unele dintre cele mai rapide trenuri din Europa nu produce cât mai multe accidente.

Munchen la Berlin Trenurile

Frankfurt Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

train car bike

 

Cum pot fi sigur de tren este una dintre cele mai sigure moduri de transport acum?

Iată câteva dintre principalele motive pentru care trenul este una dintre cele mai sigure moduri de transport:

Mai puține accidente

Când ambele căi ferate și trenurile sunt luate în mod corespunzător de îngrijire (adică, întreținute în mod regulat, menținut, înlocuit atunci când este necesar, etc.), rareori vei asista vreodată orice accident cu acest mijloc de transport. Unul dintre motive este acela că, spre deosebire de transportul rutier, există o singură cale și un singur mijloc de călătorie (adică, tren) urmând o rută către destinația finală. Nu există vehicule neașteptate vin drum, face să piardă controlul asupra roții. Nu există schimbări bruște și se transformă, sau alte situații stresante și potențial periculoase. Acest lucru poate fi unul dintre motivele pentru care transportul cu trenul a ramas unul dintre cele mai sigure moduri de transport pana acum.

Lille la trenuri Paris

Luxemburg Trenurile Paris

Frankfurt Trenurile Paris

Geneva, la trenuri Paris

 

Train este unul dintre modurile cel mai sigur de transport 3

 

Trenul este unul dintre modurile de transport în Cel mai sigur cu beneficii de mediu

Dacă ar fi să comparăm feroviar cu transportul rutier și aerian, am demonstra cu ușurință că Trenul este unul dintre cele mai sigure moduri de transport, dar și multe altele durabil decât orice alt mijloc de transport. Cum? Trenurile nu produc cât mai multe emisiile de CO2, și emisiile de tren nu sunt eliberate direct în atmosfera superioară. Plus, Trenurile nu consumă prea multă energie sau spațiu, și nivelul lor de zgomot sunt mai puține decât alte metode de transport. Majoritatea navetiștilor conștienți de mediu aleg trenurile de navetă ca metodă de transport preferată. Călători în Europa, de asemenea, iubesc ecologicã trenurilor, împreună cu rapoartele lor de siguranță.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Beneficii pentru sănătate

În afară de cele menționate mai sus beneficii pentru mediu care sunt, in acelasi timp, noastre beneficii proprii de sănătate, nu numai de tren este unul dintre modurile cel mai sigur de transport, dar trenurile de echitatie sunt excelente pentru sanatatea noastra generala.

În ceea ce privește trenurile de navetiști, ele permit celor care le călărească să:

  • Mutare în jurul valorii de mers pe jos și coș holurile trenului în timp ce în mișcare. Acest lucru ajută mobil ședere organism
  • Mergeți în birouri sau casele lor, după ce părăsesc stația. Acest lucru este mare pentru fizicul lor
  • Trage un pui de somn în drum spre serviciu și înapoi de la serviciu fără a risca să intri într-un accident de mașină. O prevenire importantă de siguranță
  • se bucura activități de agrement între punctele A și B. Un mod fantastic de a relaxa și de a lua-te dintr-o stare proasta

Aceste zile, atunci când toată lumea este suprasolicitat și sari de pe scaun masina lor la scaunul lor de la locul de muncă și vice-versa, a avea ceva timp de relaxare între este crucial. Având posibilitatea de a se odihni pe un tren în timp ce fac naveta este cu siguranta unul din mai multe motive pentru care oamenii aleg trenuri.

 

Train este unul dintre modurile Cel mai sigur de emisii de CO2 de transport

 

Vorbind de trenuri pe distanțe lungi, sunt o opțiune fantastică de a călători deoarece acestea permit o perioadă de nefuncționare. Noțiuni de bază de la punctul A la punctul B, în 2 orele cu avionul sunt eficiente, dar este sigur pentru sanatatea ta? Are provocare pe blogul nostru “Train este unul dintre modurile cel mai sigur de transport”? poate dvs. trup și minte procesa schimbarea bruscă a climei, presiune atmosferică, și orice altceva în între? Cu greu. Acesta este motivul pentru care călătoresc cu tren în jurul valorii de Europa permite corpului tău să se obișnuiască cu schimbările și să le proceseze într-o mod sănătos.

Berlin Trenurile Munchen

Frankfurt la trenuri Munchen

Viena la trenuri Munchen

Stuttgart la trenuri Munchen

 

Bagaje (Siguranță) Beneficii

Nu este tocmai o sănătate sau o siguranță beneficiu, dar siguranța bagajelor joacă un rol destul de important pentru unii pasageri. Nu contează dacă lumină pachet de călătorie sau nu, doriți bagajele într-o singură bucată. Majoritatea călătorilor sunt colectori de artefacte prețioase, figurine, documente, etc. si ei își doresc amintirile cu ei. din pacate, transportul aerian este cunoscut pentru bagajele pierdute și deteriorate, ceea ce se întâmplă rar când călătoriți cu trenul. Plus, bagajele este întotdeauna cu tine, astfel încât nimeni nu poate smulge la ridicare bagaje. Este motivul pentru a spune trenul este una dintre cele mai sigure moduri de transport? Credem că acest lucru.

 

 

Călătoria cu trenul nu este ceașcă de ceai tuturor, dar cu siguranta este una dintre cele mai sigure cupe, și cel mai mult fermecător cele, de asemenea. Data viitoare când sunteți planificare destinația ta de vacanță, consideră că tren este unul dintre cele mai sigure moduri de transport, și nu ezitați să oferiți o șansă călătoriei cu trenul. Este confortabil, este sigur, este foarte fermecător, și o experiență vă veți aminti pentru totdeauna. Daca esti călătoresc în jurul valorii de Europa, Contactați-ne la https://www.saveatrain.com pentru a rezerva biletul în mai puțin de trei minute și începe să se bucură de călătorie în condiții de siguranță pe șine!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-safest-transportation%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)