Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 12/11/2021)

V-ați dorit vreodată să viziteze Europa de ceva epocă, ca un tren? Cum sună să călătorească până la 300 kilometri pe ora? Europa are o mare rețea de trenuri de mare viteză, care vă va duce rapid la destinație. Servicii de trenuri de mare viteză opresc numai în principalele orașe. Trenurile oferă vagoane confortabile de 1 și clasa a 2-, precum și la fel de bun servicii de catering. Iată mai multe despre cel mai rapid trenuri în Europa.

 

Alfa Pendular

Alfa pendular călătorii de-a lungul coastei Portugaliei, de la Braga la Faro, și se oprește în Porto, Coimbra, și Lisabona. In mai putin de 6 ore, puteți ajunge în cealaltă parte a țării și se bucură de facilități excelente la bord.

 

Alvia trenuri în Europa

Alvia, Sunt cele mai rapide trenuri din Spania în Europa pretendent, călătorească pe distanțe lungi, la viteze de până la 250 kilometri pe ora. În plus față de conectarea principalelor orașe din Spania, acest tren, de asemenea, oferă facilități moderne. Acestea sunt scaune mari, rabatabile, cu mai mult decât suficient spațiu pentru picioare, o masă pliabilă, și ieșiri audio și video.

 

GHEAŢĂ

Trenurile ICE din Europa conecta toate marile orașe din Germania și multe orașe din țările vecine. Acest modern tren de mare viteză, cu servicii orare oferă o mulțime: printre alte lucruri, vagoanele cu aer condiționat, spațiu mare pentru a întinde picioarele, ecrane video, și sisteme audio. ICE vă va duce oriunde în Germania și este o modalitate excelentă de a călători în alte țări, precum Austria, Franţa, și Elveţia.

Koln la trenuri Frankfurt

München la trenuri Frankfurt

Hanovra la trenuri Frankfurt

Hamburg la trenuri Frankfurt

 

 

Săgeți

trenuri săgeţi (cunoscut anterior ca Eurostar Italia) alcătuiesc o rețea de moderne de mare viteză și sunt pretendent italian în mai rapide trenuri din Europa. Călătorii cu Săgeți să se bucure de o conexiune rapidă la inima multor orașe italiene, cum ar fi Roma, Veneția, Florenţa, Milano, Verona, și Napoli. Există trei tipuri de trenuri Le Frecce care asigură cea mai rapidă conexiune posibilă nu numai la cele mai populare orașe din Italia, dar, de asemenea, pentru orașele mai mici din mediul rural italian.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Pisa către trenuri Roma

Salerno la trenuri Roma

 

Eurostar este sub câștigătorul mare pentru mai rapide trenuri din Europa

Eurostar Trenul de mare viteză este cea mai bună opțiune pentru călătorind de la Londra la Bruxelles sau Paris. Acest tren vă va lua prin Tunelul canalului Mânecii la inima Londrei. Călătorie sub apă în timp ce se bucură de tot confortul unui modern tren de mare viteză.

Amsterdam Trenurile Londra

Lille la trenuri Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Trenurile Eurostar din Europa Tururi cele mai

 

Railjet

Aceste trenuri de mare viteză rula între Austria, Republica Ceha, Germania, Ungaria, și Elveția. Trenurile Railjet sunt modele de stat-of-the-art care dau o poftă de mâncare la experiența de călătorie prin oferirea de servicii de mare viteză, cu un confort deosebit. de la bord impresionante și servicii excelente sunt unele dintre caracteristicile. Viteze de până la 230 kilometri pe oră sunt atinse. Railjet vă permite să călătorească în toată Austria și, de asemenea, în țările vecine, cum ar fi Germania, Elveţia, și Ungaria.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Zurich la trenuri Viena

Praga la Viena Trenurile

 

 

TGV – Este principala noastră pentru mai rapide trenuri În Europa

De operare în toată Franța și dincolo, TGV deține recordul mondial de viteză pentru trenuri convenționale. Pe 3 Aprilie 2007, A ajuns trenul TGV POS 357.2 mph (574.8 km / h), acest site este al cincilea cel mai rapid tren din Europa. TGV a ajuns chiar și garnitură de tren 515.3 km / h (320 mph) în condiții speciale de testare și nu este perturbată de conditiile meteo precum ceața densă sau altele.

Train à Grande Vitesse vă va duce într-o călătorie cu trenul romantic la Paris sau oriunde de-a lungul malul Mediteranei, dacă ai așa, Vă rog. Cumpara un bilet TGV și prinde un film în celebrul Cannes și bucurați-vă de podgorii frumoase din Valea Loarei, după aceea. Adăugați un pic mai mult aventura la plimbare, vizitând orașe cum ar fi Marsilia, Lyon, și Bordeaux.

Montpellier la trenuri Marsilia

Nisa la trenuri Marsilia

Paris Trenurile Marsilia

Lyon către Marsilia Trenuri

 

 

SJ

SJ suedeză de mare viteză este unul dintre cele mai rapide trenuri din Europa, proiectat special pentru terenul scandinav și circulă cu o viteză de până la 200 kilometri pe ora. Aceste trenuri oferă un nivel ridicat de confort și vă permit să se deplaseze rapid în centrul multor orașe suedeze, cum ar fi Stockholm, Göteborg, și Malmo. Aceste trenuri de mare viteză, de asemenea, de călătorie direct la Copenhaga (Danemarca) prin cel mai lung drum și pod feroviar din Europa, spectaculos Öresund Pod.

Vechi și noi de la una - cele mai rapide trenuri din Europa oferă această posibilitate. Alegeți un tren din lista de mai sus și suntem siguri că vă veți bucura de experiența te.

 

Puteți rezerva biletele de tren printre cele mai rapide trenuri din Europa pe Salvați un tren la aproape orice destinație de mai sus înrolat în 3 minute, la cele mai ieftine tarife bilete de tren și eliberat de taxe de rezervare suportabil!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhich-are-the-fastest-trains-in-europe-and-the-world%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)