Timp de citit: 10 minute
(Ultima actualizare în: 10/09/2021)

Una dintre cele mai comune și mai simple metode de a călători între Londra și Paris, este prin intermediul Eurostar, trenul de mare viteză care leagă cele două capitale. Deși există o mulțime de opțiuni pentru călătorii care doresc să facă hamei, Eurostar rămâne una dintre cele mai bune opțiuni pentru viteză, cost, și ușurința. Trenul profită de tunel canal subacvatic, sau “Chunnel,” construită între Anglia și Franța, în scopul de a te rapid la destinație.

De mai jos, puteți găsi toate detaliile de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să gestionați dvs. de la Londra la Paris călătoria Eurostar.

 

De ce Travel Europa Cu trenul?

Înainte de a începe, lasa figura lui exact de ce Europa este cel mai bine cunoscut prin călătoria cu trenul- dupa toate acestea, acest continent a fost locuită de mii de ani, ceea ce înseamnă că infrastructura este adesea foarte dezvoltată. Alte moduri de transport sunt ușor disponibile, dar e ceva de spus pentru marea alura de călătorie cu trenul. Acest lucru este valabil mai ales pentru călătorii pentru prima dată, care pot profita de mersul trenurilor de hamei la bord, chiar înainte de a se abate. Acest lucru este în contrast profund către aeroporturile din Europa, în cazul în care ora de sosire înainte de plecare minimă este de cel puțin două ore, si va petrece timp suplimentar și bani naveta la locația aeroportului.

Vorbind despre timpul de călătorie, Europa este bine-cunoscut pentru căile ferate de mare viteză, care acum depasesc autostrăzile sale de lichidare și aeroporturi situate neconvenabil. Trenurile pe întreg continentul sunt rapide și de multe ori directe, ceea ce înseamnă mai puțin timp naveta și mai mult timp explorarea.

Gări au de asemenea avantajul de a fi situat convenabil la destinații turistice majore și atracții, astfel încât este ușor să-și intensifice off trenul și capul direct la destinație.

In cele din urma, bilete de tren sunt mai favorabile incluziunii, permițându-vă să aducă bagajele și alege locurile fără a plăti taxe suplimentare substanțiale.

Toate acestea este de a spune că, în timp ce Europa are mai multe opțiuni pentru călători, nimic nu bate bun călătorie vechi tren.

Trenuri de la Londra la Bruxelles Eurostar

Trenuri de la Londra la Paris Eurostar

Trenuri Lyon către Londra Eurostar

Trenuri de la Londra la Amsterdam Eurostar

 

Rezervare de bilete pe un tren Eurostar

London To Paris In 2hrs 16mins By The Eurostar Train

Una dintre cele mai bune caracteristici ale luării trenului în raport cu un avion este că Eurostar circulă din centrul orașului în centrul orașului. aeroporturi îndepărtate Spre deosebire, cum ar fi Londra Heathrow și Paris Charles de Gaulle, trenul pleacă de la Londra St-Pancras International și ajunge în Gare du Nord, unde puteți ajunge cu ușurință la toate cele mai bune atracții ale orașului.

După cum se menționează, Bilete de toate Eurostar includ cel puțin două bucăți de bagaje și o geantă de mână. Dacă aduci o mulțime de bagaje, puteți opta și pentru un bilet de clasă superioară care vă permite să aduceți mai multe genți. În contrast, bugetul companiilor aeriene pot percepe mai puțin pentru rezervările inițiale, dar taxele de sac și taxe de alegere scaun adauga rapid.

Pretul unui bilet pentru această călătorie tind să fluctueze mult, deci vă recomandăm să cumpere bilete cât mai repede sunteți în stare. In general vorbind, aceste bilete merge la vânzare trei luni în avans, deși în funcție de sezon, puteți găsi, de asemenea, le până la șase luni în avans. Vă recomandăm să utilizați nostru site-ul web pentru a găsi și a rezerva biletele de tren, care caută automat tot inventarul disponibil pentru a vă oferi prețul posibil, garantat.

Trenuri de la Londra la Anvers Eurostar

Lille către Londra Eurostar Trenuri

Trenuri de la Londra la Strasbourg Eurostar

Trenuri de la Londra la Rotterdam Eurostar

 

Prețuri și tipuri de bilete

Trenul Eurostar opereaza cu trei cabine clasă, în funcție de bugetul. Pentru cei care pur și simplu în căutarea pentru a obține de la un loc la altul, biletele de clasa a doua sunt cea mai bună opțiune. Cei pe călătorii de afaceri pot prefera în schimb biletul standard Premier sau Business Premier, ambele care vă permit să stea în antrenori de primă clasă și oferă o masă în timpul călătoriei dumneavoastră, deci, să învățăm puțin despre biletele de tren Londra-Paris:

Tipul de tarif dotări Restricții
Clasa a doua
 • 2 bagaje și o geantă de mână incluse
 • alegerea scaunului disponibile după rezervare
 • Alimente disponibile pentru cumpărare
Nerambursabile. Înainte de plecare a trenului, puteți schimba biletul. O taxă de schimbare 40 Euro se aplică și tarif diferența. În cazul în care noul bilet este mai puțin costisitoare decât biletul inițial, diferența de preț nu vor fi rambursate.
standard Premier
 • 2 bagaje și o geantă de mână incluse
 • scaune mai mult spațiu pentru picioare sunt dotate cu Upgraded și o experiență premium
 • O masă ușoară și băuturi vor fi servite la locul dumneavoastră
Nerambursabile. Înainte de plecare a trenului, puteți schimba biletul. O taxă de schimbare 50 Euro se aplică și tarif diferența. În cazul în care noul bilet este mai puțin costisitoare decât biletul inițial, diferența de preț nu vor fi rambursate.
Premier Business
 • 3 bagaje și o geantă de mână incluse
 • scaune mai mult spațiu pentru picioare sunt dotate cu Upgraded și o experiență premium
 • mese destinate bucătar și șampanie va fi servit la locul dumneavoastră
 • Accesul la un salon exclusivist înainte de plecare
 • Servicii de rezervare de taxi sunt disponibile
 • anulări și schimburi nelimitat de până la 60 zile de la plecare pe toate rutele dintre Marea Britanie, Franţa, și Belgia.
 • anulări și schimburi nelimitat până la plecare pe ruta directă între Regatul Unit și Țările de Jos, plus schimburi gratuite pe ruta indirectă (Thalys / Eurostar via Bruxelles) până la plecare.

Așa cum am menționat mai înainte, de stabilire a prețurilor variază în funcție de datele de călătorie, astfel încât veți dori să rezervați o dată disponibilitatea deschide. Dacă rezervați suficient de departe în avans, vei fi în căutarea să plătească aproximativ 55 dolari-un singur sens, sau 90 dolari tur-retur. Se așteaptă până în ultimul minut poate conduce prețurile cer de mare, cu costuri aproape dublarea mai târziu vă cumpărați biletul. Acest lucru este valabil atât pentru tur-retur și one-way bilete.

Este demn de remarcat faptul că Eurostar nu este disponibil pentru toți cei care dețin un abonament feroviar, deci, dacă doriți să faceți această călătorie atrăgătoare și accesibilă, cumpăra biletul de tren în avans. Puteți găsi trenuri de bilete on-line la diverse site-uri web, deși prețurile biletelor de tren pot fi umflate în comparație cu Salvați un tren.

Trenuri Calais la Londra Eurostar

Bruges la Londra Eurostar Trenuri

Trenurile Eurostar de la Haga la Londra

Trenuri de la Berlin la Londra Eurostar

 

Check-in la Londra, St-Pancras Station

În funcție de clasa ta tarif, veți dori să ajungă la stația de plecare cel puțin 40-60 minute înainte ca trenul să plece de la Londra la Paris. Dacă ați rezervat un bilet Business Premier de primă clasă de la Londra la Paris, veți avea acces la salonul exclusivist. In caz contrar, există multe magazine și restaurante disponibile pentru tine de a citi cu atenție. Unele dintre restaurantele noastre preferate includ:

 • AMT cafea – Un magazin de cafea cu două locații în cadrul stațiilor de. Acesta oferă băuturi lucrate manual și cupe complet compostabile, care fac zambetul mediului inconjurator.
 • Butoiul Vault – Un pub tradițional englezesc care beri oferte artizanale, reale ale, fulii, cafea, și băuturi spirtoase. Acesta servește, de asemenea, micul dejun și tariful pub clasic.
 • Chop'd – Un restaurant concentrat de sănătate, Chop’ofera o varietate de supe, salate, tocanite, și împachetări pentru toate tipurile de călători.

În cazul în care te face doar o excursie de o zi, stația dispune de asemenea de locații din stânga-bagaje pentru a stoca bagajele. Aceste opțiuni de stocare sunt ieftine și de multe ori oferă ore de service extinse.

Trenuri de la Köln la Londra Eurostar

Trenuri Ghent la Londra Eurostar

Middelburg către Londra Eurostar Trenuri

Trenuri Leiden către Londra Eurostar

 

London UK

 

La bordul trenului Eurostar

O dată la bord, timpul total de călătorie de la Londra la Paris este de aproximativ 2 ore și 16 minute. Combinat cu sosire înainte de plecare, timpul total de călătorie va fi în jurul valorii de 3 ore.

Trenul în sine are scaune standard, precum și mese pe care le permit să mănânce locul de muncă și probleme. Acestea au tendința de a rezerva până la începutul anului, deşi, astfel încât asigurați-vă că pentru a alege în avans, dacă asta doriți. Indiferent de locul unde stai, esti garantat pentru a avea spațiu pentru picioare bune și prize pentru a încărca dispozitivele.

Așa cum am menționat anterior, există WiFi gratuit la bord, astfel încât să puteți ține pasul cu toate e-mail-ul și nevoile sociale mass-media. În funcție de biletul, vă puteți îndrepta, de asemenea, antrenor de mese, unde puteți găsi produse alimentare, băuturi, și gustări. Dacă sunteți așezat într-o cabină de primă clasă, produsele alimentare vor fi aduse direct la locul tau.

Trenuri Dusseldorf către Londra Eurostar

Trenuri Essen către Londra Eurostar

Trenuri de la Munster la Londra Eurostar

Leuven către trenurile Eurostar din Londra

 

Sosirea la Paris Gare du Nord Gara

Trenurile de la St. stație Pancras ajung în mijlocul Parisului, la stația de Gare du Nord. Aceasta statie superba este o operă de artă în sine, cu fațada sa construit la mijlocul 1800 și întreținute frumos. Ia un moment să se bucure de clădirea înainte de a merge pentru a vizita orașul.

Pentru că va fi finalizat deja check-in, înainte de a părăsi Marea Britanie nu va fi nevoie pentru a finaliza un proces de sosire. Acest lucru este valabil, de asemenea, în prezent, pentru controlul pașapoartelor, deși cu Marea Britanie la ieșirea din UE este probabil ca aceste procese vor suferi modificări semnificative.

Odata ajunsi, veți fi în inima orașului, cu zeci de opțiuni pentru produse alimentare, magazine, și băuturi. Dacă alegeți să părăsească stațiile, veți găsi în apropiere Braseria Terminus Nord, un restaurant celebru în stil Art Nouveau, direct vizavi de stația de tren. In caz contrar, trebuie doar să rătăcească în orice direcție pentru a găsi unele dintre cele mai bune produse alimentare și băuturi în Europa.

În stația de tren în sine, tu vei gasi Metroul și RER trenuri, precum și trenurile care circulă în toată Franța. șine locale și trenurile de metrou puteți lua pe tot parcursul capitala franceză, la mulți muzee, galerii, și atracții turistice din cadrul.

Dacă te ajunge mai devreme și la poziția direct la tur înainte de check-in la hotel, acesta poate fi, de asemenea, o idee bună pentru a profita de opțiuni de stânga-bagaje disponibile în stația de tren. Aceste spații de depozitare sunt relativ ieftine și pot fi o opțiune excelentă pentru cei care caută să maximizeze zilele lor.

În calitate de deținător al biletului de tren direct Eurostar, sunteți în măsură să câștige 2 pentru 1 accesul la multe dintre aceste muzee și galerii, pe care le poate salva sute de dolari.

Trenuri de la Frankfurt la Londra Eurostar

Trenuri de la Munchen la Londra Eurostar

Moutiers la Londra Eurostar Trenuri

Trenuri Marsilia spre Londra Eurostar

 

 

Tren Times Londra la Paris cu Eurostar

Eurostar ruleaza de multe ori, cu până la 19 plecări pe zi, în funcție de sărbători și week-end. Primul tren al zilei pleacă la 05:40 și ia un total de 2 ore și 37 minute. Acest lucru este adesea una dintre cele mai ieftine bilete disponibile, așa că, dacă nu sunteți potrivnic în creștere timpurie puteți economisi niște bani și capul afară la ivirea zorilor. Un alt beneficiu al acestei plecări mai devreme este că ora de sosire la Paris este 09:17, ceea ce înseamnă că aveți o zi întreagă înainte de tine pentru orice activități pe care doriți să alegeți.

ori în alt mod de traseu sunt pe oră sau mai mult, care vă oferă o mulțime de opțiuni din care să aleagă. Ultimul tren de noapte pleacă la 18:31 și ajunge la 21:47, lăsându-vă suficient timp pentru a ajunge la hotel sau chiar capul afară pentru o masă târziu-noapte și o privire la luminile strălucitoare ale Turnului Eiffel. Aceste trenuri de noapte pot prezenta mașini de dormit, care sunt o modalitate buna de a apuca câteva minute de somn înainte de a continua călătoria. În plus,, unele trenuri pot călători între destinații populare în întreaga noapte.

Den Helder către Londra Eurostar Trenuri

Trenuri de la Maastricht la Londra Eurostar

Trenuri de la Dijon la Londra Eurostar

Trenuri de la Bonn la Londra Eurostar

 

eiffel tower

 

Alte rute cu trenul Eurostar care nu sunt Londra spre Paris

În timp ce acest articol se concentrează în principal pe călătorie între St. Stația Internațională Pancras și Gare du Nord, Eurostar operează, de asemenea, o serie de rute directe de la Londra:

 • Bruxelles – Trenurile circulă în fiecare 90 minute pentru a 2 ore. Este nevoie de doar puțin peste 2 ore pentru a ajunge la Bruxelles Midi / Zuid stație.
 • Calais / Frethun- Trenurile circulă pe oră sau mai mult de la Londra și de călătorie cu trenul totală este doar puțin peste o oră.
 • Puțin- Trenurile pleacă aproape la fiecare oră la Lille, situat în nordul Franței. Există o conexiune ușor la rețeaua franceză TGV pentru transfer. Durata călătoriei este de aproximativ 1.5 ore.
 • Disneyland Paris – Trenurile circulă de mai multe ori pe săptămână, pe tot parcursul anului și de zi cu zi în timpul vacanțelor școlare. Gara se află chiar în fața intrării Disneyland. Călătoria durează sub 3 ore în total.
 • Lyon, Avignon, și Marsilia- Pe tot parcursul anului un tren funcționează de la 1 la 5 zile pe săptămână, deși este afectat sezonier, deci asigurați-vă că rulează când aveți nevoie de el. Se oprește la stația Lyon Part-Dieu (4.75 ore), stație Avignon TGV (6 ore), și stație de Marsilia St Charles (6.5 ore).
 • Aime La Plagne- – De operare
 • Amsterdam si Rotterdam – Un nou serviciu care a început în 2018, pur și simplu luați unul din trenurile zilnice spre Amsterdam, care include o oprire la Rotterdam. timpul total călătorie este de aproximativ 4 ore.

Există și alte căi de sezon disponibile pentru activități cum ar fi schi de iarnă, astfel încât să fie sigur de a verifica din nou de multe ori pentru a vedea dacă serviciul rulează.

Este de asemenea posibil pentru a ajunge la alte destinații din Europa prin utilizarea unei singure escală și de a continua mai departe de stațiile situate în Lille, Bruxelles, și Paris. A lua bilete de tren este ușor și necesită doar un singur itinerar.

asemănător, dacă sunteți călătoresc la Londra din altă parte, în Marea Britanie, puteți alege, de asemenea, pentru a începe călătoria Eurostar, la Ebbsfleet Stații internaționale sau Gara internațională Ashford, în loc de St. Pancras. Acest lucru este util mai ales pentru cei cu vehicule, ca Ashford oferă un garaj de parcare și acces direct la gara.

 

Bilete carte cu Salvare Un tren pentru dvs. Londra la Paris de tren

Căutați site-ul nostru pentru a rezerva bilete la toate Cele mai bune destinatii din Europa, inclusiv Belgia, Italia, Elveţia, si Regatul Unit (inclusiv Londra la Paris cu trenul Eurostar). Motorul nostru de căutare este proiectat pentru a economiseste bani pentru toate biletele și nu include taxe de rezervare. Ne face mai ușor pentru tine de a cumpăra prin acceptarea mai multe modalități de a plăti, inclusiv card de credit, Giropay, ideal, si multe altele.

 

Asa de, Oricare ar fi motivul pentru călătorie, indiferent dacă sunteți călătoresc singuri sau cu alte persoane, să ia câteva minute pentru a căuta bilete de tren pe un tren Salvați, care oferă cele mai mici prețuri, garantat.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs? Click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flondon-paris-train%2F%0A%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)