Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 20/08/2021)

Pentru o țară mică, Belgia are partea sa de excursii de tren rafinat, cu multe o priveliște minunată pentru a vedea. Coasta belgiana este o modalitate foarte bună de a vă relaxa și bucura de soare și de 65 kilometri de coasta, există multe activități interesante pe litoral se deda la. Faceți o pauză totală și prinde un tren la destinație de alegere. Aici sunt unele dintre cele mai bune vacanțe plaja cu trenul în Belgia.

 

Ostende

Dacă sunteți în căutarea unei zile perfecte pentru a ieși la plajă, atunci acesta este locul de vizitat. De asemenea, cunoscut sub numele de „Orașul de la Marea“, Ostend are peste 9 kilometri de plaje frumoase cu nisip gata pentru plajă. Există, de asemenea, o mare promenadă și o serie de muzee, magazine, și restaurante in oras. Din 28 iunie până 31 August în fiecare an, Ostend găzduiește Sculptura Sand Festival care este o mulțime de distracție! Numai un scurtă călătorie cu trenul de la Bruxelles, Ostend este perfect pentru o experiență de plajă oraș.

Bruxelles la trenuri Ostend

Antwerp Trenurile Ostend

Amsterdam Trenurile Ostend

Bruges către trenuri Ostend

 

Vacanța de plajă cu trenul în Belgia, plajă vedere frontală

Knokke-Heist

Dacă hop pe un tren, la Bruxelles, vă veți găsi în Knokke-Heist în jurul valorii de 50 minute mai târziu. Aici nu există doar un singur, dar 5 plaje minunate de așteptare pentru tine. Această zonă are ceva pentru toată lumea, inclusiv un teren de golf, artă galerii, un cazinou, un centru cultural, si un rezervație naturală incredibilă numit Zwin. Cu atât de multe lucruri pentru a face acest lucru este o vacanță pe plajă merită să.

Bruxelles Trenurile Knokke-Heist

Antwerp Trenurile Knokke-Heist

Amsterdam Trenurile Knokke-Heist

Bruges la trenuri Knokke

Vacanța de plajă cu trenul în Belgia, plaja de nisip

de Haan

Pentru cei care sunt mai aventuros, Stațiune De Hann este o opțiune mare. Doar o scurtă călătorie cu trenul de la Bruxelles, acest oraș la malul mării oferă o plajă uimitoare cu șezlonguri și secțiuni private ale plajei disponibile de închiriat, precum și fermecător Anglo-Norman cabane și vile în stil. Este posibil să Închiriați biciclete și ciclu de-a lungul drumului sau calea de coastă și bucura de un peisaj și aer sărat. Pentru un experiență în aer liber, aceasta este locul perfect.

Gent la trenuri Ostend

Charleroi către trenuri Ostend

Lille la trenuri Ostend

Liege în Trenurile Ostend

 

 

 

Nieuport

Acest lucru trebuie să fie destinația finală pe plajă în Belgia pentru unele distractie in familie. Ei bine-cunoscut pentru gama sa largă de sporturi de apa cum ar fi paddling și înot, excursii cu barca, navigație, peşte, cartare cu valuri, și surfing, precum și multe facilități de agrement de-a lungul plajei și o promenadă pietonală, Nieuwpoort oferă ceva pentru toată lumea. Acest oraș este ușor de accesat de la Bruxelles și la o scurtă călătorie cu trenul vei ajunge acolo.

Belgia are o linie de coastă spectaculoasă, iar acces facil la trenuri face ca obtinerea acolo tot mai plăcută și fără stres! Există o destinație de plajă pentru a se potrivi cu toată lumea și întotdeauna ceva nou pentru a încerca. Ce poate fi mai plăcut decât una dintre aceste vacanțe pe plajă cu trenul în Belgia?

Gent la trenuri De Panne

Charleroi la trenuri De Panne

Bruxelles la trenuri De Panne

Liege în Trenurile De Panne

 

 

Sărbătorile de plajă cu trenul Belgia Rezumat

Accesați Saveatrain.com pentru a verifica toate exclusive noastre trenuri tarifele și începe planificarea aventura următoare!

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeach-holidays-by-train-in-belgium%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)