Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 12/11/2021)

Luând trenul este una dintre cele mai bune moduri de a experimenta cele mai multe regiuni pitorești ale Europei. Bucurați-vă de munți spectaculoase, lacuri, râuri peisaje și fapte incredibile de inginerie - Acestea sunt Cele mai multe călătorii de tren Scenic în Europa.

 

Ghețarul Express este printre cele mai Scenic Trips de tren în Europa

West Highland Scenic Linia de tren Excursii, Scoţia

Toate la bordul Hogwarts Express! Cea mai mare parte a călătoriei este pe un 264 km singură pistă care oferă o bucatica de mauri uimitoare, loch, unele dintre stațiile cele mai îndepărtate din Marea Britanie și - adăugând un strop de magie Harry Potter - viaduct Glenfinnan folosit de Hogwarts Express.

 

Traseu: Paris la Frumos

Satele cue argilă-țiglă-acoperiș, podgorii Tidy, și apă albastru superb!

O lista de Cele mai de tren Trips Scenic în Europa nu ar fi completă fără Sud-of-France. Este renumit pentru frumusețea sa, deci nu e de mirare că a făcut lista noastră. Începând din Paris, tu ești în floarea-soarelui și câmpuri de lavandă de Provence doar două ore mai târziu. Asigurați-vă că împachetați costum, Pentru că Riviera Franceză nu este ceva ce vrei să treci în vara.

Lyon Trenurile Nisa

Paris Trenurile Nisa

Avignon Trenurile Nisa

Marsilia la trenuri Nisa

 

 

Valea Rinului Scenic tren călătorii, Germania

Urmați curbele râului Rin face drumul său de la Koblenz la Mainz. Este doar o plimbare de cincizeci de minute, dar de-a lungul traseului, vei vedea castele și viile agățându-se pantele râului. Este într-adevăr arata ca ceva dintr-un basm!

Berlin Trenurile Koblenz

Frankfurt Trenurile Koblenz

Viena Trenurile Koblenz

Stuttgart la trenuri Koblenz

 

Mic dejun în Munchen și cină în Veneția

3 țări, 3 x opiniile. Sari de pe un tren de la Munchen la Veneția și ajunge să bea în 3 țări în valoare de vederi spectaculoase. Această linie trece prin unele dintre cele mai frumoase munți, râuri, și satele alpine din Austria, Germania, și Italia. 3-IN1 de The Cele mai multe călătorii de tren Scenic în Europa.

Milano Trenurile Veneția

Munchen la trenuri Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

 

Norvegia

Dacă sunteți în căutarea pentru ceva care este nu la fel de aglomerat și mai mult pe partea sălbatică, atunci această călătorie este pentru tine. Pornind de la nivelul mării, Majestic fiordurile cedează rapid loc unor stânci abrupte și pajiști luxuriante. Asigurați-vă că pentru a împacheta bocanci, pentru că trenul se oprește la mai multe destinații trasee montane.

 

Ultimul nostru pentru acest post pitorescului călătorii de tren în Europa este, Pensiunea expres Glacier!

Sf. Moritz la Zermatt. 8 ore de fericire pură pitoresc. Nu se numește Glacier Express pentru nimic. Călătorie printr-un peisaj atât de sacru pentru europeni că calea ferată (impreuna cu Bernina) este un Patrimoniul Mondial UNESCO; este, de asemenea, acasa, la izvoarele maretului râurile Rhone și Rin.

Zurich la trenuri Zermatt

Geneva la trenuri Zermatt

Berna la trenuri Zermatt

Lucerna la trenuri Zermatt

 

Deci, acum că ați terminat de lectură, sunteți gata pentru a face propriile călătorii de tren pitoresc în Europa, la Save A Train avem cele mai bune bilete de călătorie cu trenul, la cele mai ieftine tarife, și mai multe opțiuni de plată.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fscenic-train-trips-europe%2F%0A%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)