Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 29/10/2021)

Franța este un popular focar turistic datorită orașelor sale frumoase și repere renumite. Țara este o destinație de vis faimos în întreaga lume pentru cultura sa incredibilă și mancare delicioasa. In timp ce multi turisti turma la Paris, orașul poate deveni adesea foarte supraaglomerate, mai ales în vară. Din fericire, Franța are atât de mult mai multe de oferit decât doar la Paris și vom explora cinci dintre orașele mai puțin aglomerate de mai jos.

 

  1. Reims (Șampanie)

Reims este orașul și Champagne este regiunea de vin și ambele sunt absolut superba. It houses some of the most renowned vineyards in the world and travelers are sure to enjoy its tranquil atmosphere. Daca sunteti fan sampanie, efectuează o vizită este o necesitate. Regiunea este incredibil de frumoasă, dar mult mai puțin aglomerat decât capitala țării. În timp ce în Champagne, asigurați-vă că pentru a lua o pivniță ghidată tur și aflați mai multe despre modul în care se face șampanie.

Metz la trenuri Reims

Paris Trenurile Reims

Luxemburg la trenuri Reims

Lyon la trenuri Reims

 

  1. Lyon

Lyon nu este doar o pașnică vacanţă destinație, dar, de asemenea, o Patrimoniul Mondial UNESCO datorita faimoasele sale ruinele romane și muzee uimitoare. Dacă sunteți un gurmand, Lyon este unul dintre cele mai bune locuri pentru a se bucura de unele dintre cele mai delicioase delicatese în Franța, deși asigurați-vă că pentru a solicita consiliere cu privire la ramanand sanatos în timp ce încerca noi alimente în străinătate.

Pentru cei interesați de arhitectură, Lyon este, de asemenea, acasă mai multe biserici renascentiste că veți găsi împrăștiate peste tot în oraș.

Bruxelles la trenuri Lyon

Trenuri de la Londra la Highspeed

Marsilia la trenuri Lyon

Amsterdam Trenurile Lyon

 

arată lyon Franța orizont

 

  1. Grasse

Dacă sunteți interesat de parfumuri, Grasse este destinația perfectă pentru tine. După ce ați experimentat liniștit sale, luxos străzi, veți găsi te doresc să se întoarcă din nou și din nou. Grasse este o destinație frumoasă situată de-a lungul Riviera franceză și, cel mai bun mod de a impresiona localnici iată să vă exersați limba franceză!!

modul în care străzile mici se simte grasse

 

  1. Marsilia

Faimos pentru că este al doilea oraș ca mărime din Franța, Marsilia este un oras cu un climat de litoral impresionant. Aici veți găsi ruine epice și uimitoare centre de artă pentru a pleca distra ore. Pentru cei care doresc relaxare, Marsilia este acasa, la plaje uimitoare în cazul în care vă puteți scălda în marină plăcută. Marsilia oferă cel mai bun din ambele lumi, deoarece este plin de activități culturale, cât și locațiile senine să se relaxeze în.

Montpellier la trenuri Marsilia

Nisa la trenuri Marsilia

Paris Trenurile Marsilia

Lyon către Marsilia Trenuri

 

Barca în port Marsilia

  1. Puțin

Adesea considerat unul dintre orașele cele mai subestimate din Franța, Lille este mai puțin aglomerat decât unele dintre cele mai populare destinații franceze, dar încă la fel de frumoasă. Turiștii se poate plimba pe alei sinuoase si bucură-te de colorat arhitectură și plin de viață atmosfera pe parcurs. Pentru iubitorii de artă, cel Palatul de Arte Plastice muzeul este un loc obligatoriu de vizitat, deoarece găzduiește a doua cea mai mare colecție de artă din Franța.

Bruxelles la trenuri Lille

Anvers la trenuri Lille

Paris Trenurile Lille

Rouen la trenuri Lille

 

Lille Franța atmosferă de noapte

 

Atunci când vizitează sau turneu Franța asigurați-vă că nu pierde nici una din orașele de mai sus! Deoarece acestea sunt mai puțin aglomerate, se deplasează în jurul lor va fi fără efort și va fi capabil să se bucure de caracteristicile distinctive ale fiecărui oraș. Un lucru pe care aceste orașe au toate în comun este peisaj frumos și – desigur – produse alimentare uimitoare, și în cele din urmă nu uita, în Europa, oamenii de călătorie cu trenul Salvați un tren.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-less-crowded-cities-to-explore-in-france%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)