Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 10/09/2021)

Europa ca continent este foarte diversă, Europa oferă câte ceva pentru fiecare tip de călător - mușcături delicioase incluse. Dar, în cazul în care va fi încântat papilele gustative cele mai? Ce pic de masă va avea Instagram dvs. adunand 100 de aprecieri? Nu te mai întreb și începe ronțăind. Experiența Cele mai bune locuri alimentare din Europa cu alegerile noastre de top!

 

Europe's Best Food Spots on camera

1. Cele mai bune locuri alimentare din Europa – Grecia

Experiența Cele mai bune locuri alimentare din Europa în Grecia. Cine poate displace, eventual, umplute cu alimente produse de patiserie Filo? produse alimentare din Grecia este greu de vina si are, probabil, ceva de-a face cu istoria lor. Țării cultura culinară este considerat a fi de peste 4,000 varsta. Nu puteți bate experienta si de aceea este Cele mai bune locuri alimentare din Europa.

 

 

2. Amsterdam

În momentul în care părăsiți gară, ești deja bombardat cu o serie de opțiuni uimitoare. Să începem cu începutul. Închiriați o bicicletă. Etapa 2. Ride în cazul în care te duce nas! Cele mai bune locuri alimentare din Europa sunt în Amsterdam Pentru o varietate de motive. Nu conteaza bugetul tău, există ceva pentru toată lumea! Ai putea vizita pentru o săptămână și subzistă numai în afara de stradă tratează și tarif de piață.

Nu știu de unde să înceapă? Ia-o introducere rapidă pe scena alimentară din Amsterdam, cu o placă de hering vindecat de la unul dintre multele căruțe hering din oraș sau comerț hering. În cazul în care este gătit pește tânjești apoi încercați kibbeling. Bătute și pește alb adânc prăjit servit cu un sos de maioneza. Pentru desert. Pop în oricare din cele 100 de brutării.

Dacă sunteți în căutarea pentru ceva savuros, nu va fi scurtă de opțiuni pentru brânză. Ele sunt literalmente pe fiecare colț de stradă. Preferatul nostru? A sirop de vafe compusă din două vafe subțiri, prajit adânc cu bunătate gooey în interior și acoperit cu zahăr pudră.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

3. Italia

Cum ne-am putea gândi chiar de a numi Europa Cele mai bune produse alimentare Locuri și nu includ Italia! Există o țară europeană cu alimente mai iconic? Salut, carbohidrați! Pizza și pastele sunt pe lista tuturor celor interesați! Rețineți că fiecare regiune are specialitatea sa și este dependentă de sezon.

Genoa la trenuri Milano

Roma Trenurile Milano

Bologna Trenurile Milano

Florența Trenurile Milano

 

large pizza italy is part of Europe's Best Food Spots

 

4. Cele mai bune locuri alimentare din Europa – Franţa

Lyon, cunoscut ca Franţa„s de capital gourmet nu a fost niciodată mai accesibil, cu tren direct spre Londra și conexiuni TGV pe care le va măturică să Paris sau Marsilia în conformitate cu două ore. Sunt papilele gustative simțiti aventuros? Bun! Avem un tratament pentru tine! Încercați specialitatea locală; șorț genist (drob pesmet), apoi termina-l cu o vizită la popularul cartier Croix-Rousse pentru câteva băuturi pe oraș.

Acest lucru poate fi una dintre cele mai bune alimente locuri din Europa, dar nu vine fără un avertisment: „Entrée” poate fi folosit în alte părți ale lumii pentru a însemna „felul principal de mâncare,“Dar în franceză, aceasta înseamnă de fapt „aperitiv.“Deci, stick cu«antreu»pentru aperitiv și«Plat»pentru felul principal, și veți ieși pe cealaltă parte cu stomacul plin și o experiență mare.

Lyon Trenurile Toulouse

Paris Trenurile Toulouse

Marsilia către trenuri Toulouse

Bordeaux Trenurile Toulouse

 

5. Londra

scena alimentară din Londra este încă o parte din cele mai bune locuri alimentare din Europa până nu știm rezultatul Brexit. scena din Londra este o amestecătura de viziune tradițională culinară și inovație modernă. Nicio călătorie centrată pe mâncare la Londra nu este completă fără cel puțin un ceai de după-amiază, o friptură duminică la pub cartier însoțit de o halbă de bitter sau unele takeaway pește și chips-uri la unul dintre multele chippies ale orașului.’ În cazul în care bucatarii Michelin sunt mai dvs. de lucru, atunci ești încă în locul potrivit. În prezent, există cinci restaurante în Marea Britanie care dețin trei stele Michelin. Waterside Inn, Alain Ducasse la Dorchester, Araki, Restaurantul Gordon Ramsay, și The Fat Duck.

Antwerp Trenurile Londra

Haga la trenuri Londra

Bordeaux Trenurile Londra

Geneva, la trenuri de la Londra

 

 

Sunt dumneavoastră papilele gustative cutremur? Este stomacul hodorogit în anticiparea? Rezervați-vă aventura următoare tren la cer culinară de alegere cu ajutorul SaveaTrain. Rezervă în conformitate cu 3 minute fără taxe de rezervare!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexperience-europes-best-food-spots%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)