Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 10/09/2021)

Eropah sebagai benua sangat pelbagai, Eropah menawarkan sesuatu untuk setiap jenis pengembara - gigitan lazat termasuk. Tetapi di mana akan citarasa anda akan gembira yang paling? Apa pic makan akan mempunyai Instagram anda urat sehingga 100 ke atas orang-orang seperti? Berhenti tertanya-tanya dan mula mengunyah. Alami Eropah Makanan Tempat terbaik menggunakan pilihan utama kami!

 

Europe's Best Food Spots on camera

1. Eropah Tempat Makanan Terbaik – Greece

Alami Tempat Makanan Terbaik Eropah di Greece. Yang mungkin boleh tidak suka makanan yang penuh filo pastri? makanan Yunani adalah sukar untuk kesalahan dan ia mungkin mempunyai kaitan dengan sejarah mereka. Negara budaya masakan dianggap melebihi 4,000 tahun. Anda tidak boleh mengalahkan pengalaman dan itu sebabnya ia Eropah Tempat Makanan Terbaik.

 

 

2. Amsterdam

Sebaik sahaja anda meninggalkan stesen Keretapi, anda sudah dihujani dengan pelbagai pilihan yang menakjubkan. perkara pertama yang pertama. Menyewa basikal. langkah 2. Menunggang di mana hidung anda membawa anda! Eropah Makanan Tempat Best berada di dalam Amsterdam Untuk pelbagai sebab. Tidak kira anggaran anda, terdapat sesuatu untuk setiap orang! Kamu boleh melawat selama seminggu dan wujud semata-mata off melayan jalan dan makanan pasaran.

Tidak tahu di mana untuk bermula? Dapatkan pengenalan yang cepat ke tempat kejadian makanan Amsterdam dengan sepinggan herring sembuh dari salah satu daripada banyak kereta herring di bandar ini atau perdagangan herring. Jika ia dimasak ikan yang anda mengidamkan kemudian cuba ikan goreng. Tepung dan ikan putih goreng dihidangkan dengan sos mayonis. Untuk pencuci mulut. Pop ke dalam mana-mana daripada 100 ke atas kedai roti.

Jika anda sedang mencari sesuatu yang enak, anda tidak akan kekurangan pilihan untuk keju. Mereka adalah betul-betul di setiap sudut jalan. kegemaran kami? A sirap waffle terdiri daripada dua wafel nipis, goreng dengan kebaikan gooey di dalamnya dan digaul dengan gula tepung.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

3. Itali

Bagaimana kami memikirkan menamakan Eropah Best Food Tempat dan tidak termasuk Italy! Adakah terdapat negara Eropah dengan makanan yang lebih ikonik? Hello, karbohidrat! Pizza dan pasta ada dalam senarai semua orang! Ingatlah bahawa setiap wilayah mempunyai keistimewaannya dan bergantung pada musim.

Genoa untuk Trains Milan

Rom ke Kereta api Milan

Bologna untuk Trains Milan

Florence untuk Trains Milan

 

large pizza italy is part of Europe's Best Food Spots

 

4. Eropah Tempat Makanan Terbaik – Perancis

Lyon, dikenali sebagai Perancis's modal gourmet tidak pernah menjadi lebih mudah, dengan kereta api terus ke London dan sambungan TGV yang akan membawa anda ke Paris atau Marseilles dalam masa dua jam. Adakah citarasa anda suka berpetualang? Baik! Kami mempunyai merawat untuk anda! Mencuba istimewa tempatan; apron pencari ranjau (babat dilapisi tepung roti), kemudian menyelesaikannya dengan lawatan ke daerah Croix-Rousse yang sentiasa popular untuk beberapa minuman di luar kota.

Ini boleh menjadi salah satu di Eropah Best Food Places tetapi ia tidak datang tanpa amaran: "Entrée" dapat digunakan di bahagian lain dunia untuk bermaksud "hidangan utama,"Tetapi dalam Perancis, ia sebenarnya bermaksud "pembuka selera."Oleh itu, berpegang dengan" entrée "untuk pembuka selera dan" plat "untuk hidangan utama, dan anda akan keluar di sisi lain dengan perut penuh dan pengalaman yang hebat.

Lyon untuk Trains Toulouse

Paris untuk Trains Toulouse

Marseilles untuk Trains Toulouse

Bordeaux untuk Trains Toulouse

 

5. London

tempat kejadian makanan London masih sebahagian daripada Eropah Tempat Makanan Best sehingga kita tahu hasil Brexit. tempat kejadian London ialah mish-mash penglihatan masakan tradisional dan inovasi moden. Tidak ada perjalanan yang berpusatkan makanan ke London yang lengkap tanpa sekurang-kurangnya satu minum petang, panggang Ahad di pub kejiranan disertakan dengan segelas minuman pahit atau beberapa bawa pulang Fish and chips dari salah satu 'chippies banyak di bandar ini.’ Jika dapur berbintang-Michelin lebih perkara anda, maka anda masih di tempat yang betul. Kini terdapat lima restoran di UK yang memuatkan tiga bintang Michelin. The Waterside Inn, Alain Ducasse di Dorchester, Araki, Restoran Gordon Ramsay, dan The Fat Duck.

Antwerp untuk Trains London

The Hague untuk Trains London

Bordeaux untuk Trains London

Geneva untuk Trains London

 

 

Adakah menggeletar citarasa anda? Adakah perut anda gegaran pada menjangkakan? Tempah pengembaraan kereta api anda yang seterusnya ke syurga masakan pilihan anda dengan bantuan SaveaTrain. Buku di bawah 3 minit tanpa yuran tempahan!

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberi kita kredit dengan pautan untuk post blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexperience-europes-best-food-spots%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)