Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 11/06/2022)

Senarai yang bandar-bandar terbaik di Eropah untuk vegetarian mula untuk akhirnya mendapatkan lagi. Ia mungkin telah lambat sikit untuk pergi tetapi vegetarian adegan akhirnya berlepas. Kita semua tahu yang hidangan daging-centric menguasai menu di banyak negara Eropah. Tetapi perkara yang telah berubah. hari-hari ini, anda tidak perlu berlapar jika anda seorang vegetarian ke. Nor anda akan mempunyai untuk memenuhi keperluan yang eksklusif untuk diri sendiri.

 

Berikut adalah beberapa Bandar-bandar terbaik di Eropah untuk vegetarian dan bagaimana untuk sampai ke sana dengan kereta api.

 

Bandar-bandar terbaik di Eropah untuk vegetarian

bandar-bandar terbaik di Eropah untuk vegetarian: Berlin, Jerman

jujur, akan daging bebas mempunyai beberapa restauranteers lebih patriotik swoling pada pemikiran, tetapi untuk restoran-restoran yang telah memeluk, kita mengambil topi kami off kepada anda! Berlin kini menawarkan pelbagai yang luar biasa vegetarian restoran. Kami bercakap ais krim vegan untuk burger veggie mengagumkan. Kebanyakan vegetarian restoran dalam Berlin adalah berkualiti tinggi dan bergaya juga super. Berlin telah pun dinamakan The New Vegetarian Capital dunia oleh Saveur dalam 2015. Dan walaupun pada yang paling tradisional restoran, terdapat pilihan sesuai untuk pemakan veggie antara kita.

Munich untuk Trains Berlin

Frankfurt ke Berlin Kereta api

Hanover untuk Trains Berlin

Hamburg untuk Trains Berlin

 

bandar-bandar terbaik di Eropah untuk vegetarian: Barcelona, Sepanyol

Kami benar-benar suka Sain dan bagaimana ia telah memeluk makanan Vegetarian dan Vegan! Barcelona, khususnya, begitu berminat untuk menjadi mesra, bahawa ia mengisytiharkan dirinya 'mesra sayuran, rakan budaya 'vegan dan vegetarian dalam Mac 2017. Dewan bandar walaupun dihasilkan panduan vegetarian sendiri ke bandar dan menggalakkan penduduk untuk mencuba Isnin daging percuma. Seperti kebanyakan tempat, anda akan mendapati sebuah campuran tempat veg mesra mudah dan semata-mata vegan restoran seperti BioBento dan sewajarnya dinamakan Taman Sayuran. kekasih kek? Kemudian anda perlu untuk melawat Kafe Santoni, yang berfungsi vegan piza, mufin vegan, dan croissant vegan, antara hidangan lazat lain.

 

bandar-bandar terbaik di Eropah untuk vegetarian: Stockholm, Sweden

Jika anda sedang mencari untuk denda makan vegetarian tambang kemudian cuma perlu lihat Stockholm. Bandar Scandinavia yang popular ini pastinya membuat senarai kami Bandar-bandar terbaik di Eropah untuk vegetarian. Ia juga sangat mudah untuk sampai ke dengan kereta api! Satu restoran vegetarian tidak terlepas: Banyak berfikir Hermans (www.hermans.se) adalah restoran vegetarian yang terbaik di Eropah. Mereka menawarkan semua-anda-boleh-makan bufet vegetarian dengan pandangan yang luar biasa bandar.

 

bandar-bandar terbaik di Eropah untuk vegetarian: London, England

terkejut? Kami tidak berpendapat sedemikian! London yang benar-benar mempunyai segala-galanya! Termasuk amaun yang menakjubkan pilihan Vegan. Soho menawarkan pertama semua-veg pub di negara ini - Jurulatih & Kuda ialah London (dan mungkin England) restoran vegetarian paling terkenal. Ia menawarkan vegan dan veggie slants pada klasik pub British. Jika anda hendak bertualang kemudian Vanila Hitam adalah di mana anda perlu! Kami mengesyorkan alpukat ais dengan serbuk roti zaitun dan articok kek Yerusalem dengan brazil susu kacang dan kubis. Bunyi menarik kepada sesiapa, bukan hanya vegetarian.

Kereta api Amsterdam To London

Paris untuk Trains London

Berlin untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

bandar-bandar terbaik di Eropah untuk vegetarian: Glasgow, Scotland

Glasgow – Jangan ingat hanya vegetarian, ia adalah salah satu negara kebanyakan bandar-bandar vegan mesra dan syurga yang semakin meningkat untuk semua perkara vegetarian.

Ia seolah-olah seperti ada satu veggie baru atau vegan hotspot pembukaan hampir setiap minggu, dan permintaan untuk itu pasti ada. Masa selepas masa ia telah dipilih sebagai tempat yang paling vegan mesra di UK. VegFest (festival vegan terbesar di Eropah) juga telah menambah Glasgow kepada jadual yang.

 

Ada menjadi ada masa yang lebih baik daripada sekarang untuk menempah perjalanan menaiki kereta api ke mana-mana sahaja di Eropah dengan SaveaTrain jika anda seorang vegetarian atau vegan!

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcities-europe-vegetarians%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)