Waktu membaca: 5 minit
(Lepas Kemaskini: 06/08/2021)

Orang-orang yang telah bernasib baik untuk melawat Eropah tahu keseronokan dan rasa pengembaraan yang ditawarkan. Perjalanan di Eropah boleh memperkayakan hidup anda dalam pelbagai cara. dari bahasa, tempat yang hebat, dan sejarah makanan yang hebat yang anda tidak dapat mencari pulang. Mereka yang mempunyai gigi yang manis tertentu untuk ais krim boleh mengalami sesuatu yang menakjubkan. Pelbagai panti ais krim di seluruh Eropah menawarkan letupan perisa hebat. Lagipun, ais krim merupakan cara yang baik untuk duduk di bawah naungan dan berehat selepas seharian menerokai bandar yang. Jika anda dalam perjalanan melalui Eropah dan adalah seorang penyayang ais krim, kami telah mengambil pengalaman yang luas dalam perjalanan melalui Eropah dan meletakkan bersama-sama senarai untuk anda. Oleh itu, di sini adalah sebahagian daripada tempat yang terbaik makan ais krim di Eropah.

 

Di mana Untuk Makan Ais Krim Di Itali?

Itali terkenal dengan kecenderungan terhadap kehidupan dan makanan lazat. ais krim mereka seolah-olah menggabungkan kedua-dua. Ramai pencinta ais krim bersetuju bahawa anda tidak pernah diam sehingga anda telah merasai satu sudu gelato Itali yang asli. Rasa kaya dan tekstur merupakan petunjuk yang jelas bahawa ais krim itu dibuat oleh seseorang yang bersemangat mengenai kemahiran mereka. Yang jika anda bernasib baik untuk mencari krim tempat ais baik.

sebagai Milk

Rome adalah rumah kepada salah satu yang terbaik panti ais krim di Eropah, sebagai Milk. Bandar ini penuh dengan penggemar aiskrim. adegan indah orang menikmati gelato tipikal. Walau bagaimanapun, di sebuah bandar dengan kedai-kedai yang tidak terkira banyaknya gelato, satu berdiri sebagai sebuah permata yang tersembunyi yang perlu dikunjungi oleh setiap pencinta gelato. pelancong tidak terkira banyaknya dan penduduk tempatan berduyun-duyun ke Come Il Latte. Apa yang boleh membuat ais krim mereka begitu unik anda mungkin bertanya? Pertama, ramai orang menikmati rasa kaya dan lazat mereka menawarkan. Mereka menyediakan gelato mereka setiap hari dan gunakan bahan-bahan semulajadi. ais krim mereka kaya dan berkrim, seperti namanya. Jika anda tertanya-tanya apa Datang cara Il Latte, anda akan gembira untuk mengetahui ia diterjemahkan kepada “seperti Milk”. Malah orang yang membenci tenusu boleh menikmati rasa tanpa susu mereka. Rasanya yang menakjubkan. Kedua, orang memuja suasana kedai. Ia menggabungkan intipati dan rasa Rome.

Milan ke Kereta api Rome

Florence ke Kereta api Rome

Pisa ke Kereta api Rome

Naples ke Kereta api Rome

 

Di mana Untuk Makan Ais Krim Di Jerman?

Ais krim hebat bukanlah sesuatu yang banyak dikaitkan dengan Jerman. Walau bagaimanapun, Ballabeni Ais krim adalah di sini untuk mengubah itu dengan sudu yang luar biasa. Ais kedai ais krim yang luar biasa ini terletak di Munich dan mempunyai banyak pengikut. ruang tamu tergolong dalam Giorgio Ballabeni, seorang grandmaster dalam seni membuat ais krim. Dia memulakan ais krim sebagai hobi, dan semua Munich berterima kasih untuk itu. Ramai pelancong dan penduduk tempatan suka kedai, meninggalkan ulasan yang luar biasa. Apabila anda cuba ais krim mereka, ia tidak sukar untuk melihat mengapa. Mereka telah mengasah kemahiran mereka dengan sempurna dan adalah salah satu yang terbaik dalam bidang mereka. semangat mereka datang melalui dalam setiap sudu. Bonus tambahan adalah bahawa mereka mempunyai lori ais krim mereka dan boleh menampung pihak swasta!

Dusseldorf untuk Trains Munich

Dresden ke Kereta api Munich

Nuremburg ke Kereta api Munich

Bonn untuk Trains Munich

 

 

Di mana Untuk Makan Ais Krim Di Hungary?

Sekiranya anda pernah mendapati diri anda di ibu negara Hungary, pastikan untuk melawat Gelart merah jambu. Ini kedai ais krim menakjubkan adalah dalam tengah-tengah Budapest. Mereka semua tentang tradisi, keintiman, percintaan, dan semangat, yang boleh dilihat dalam kerja mereka. Dalam kata lain, mereka adalah pakar sebenar dalam bidang. Sejauh ais krim mereka, anda akan gembira untuk mendengar bahawa mereka menggunakan hanya bahan-bahan organik terbaik. Setiap kedai ais krim hebat mengelakkan ais krim buatan. Walau bagaimanapun, apa yang membuat Gelarto Rosa unik adalah pendekatan artisan mereka untuk membentuk ais krim ke dalam mawar. Sekiranya anda pernah berada di Szent Istvan Persegi semasa hari yang panas, anda pasti akan melihat banyak orang dengan ais krim berbentuk mawar berjalan-jalan.

Best Places To Eat Ice Cream In Hungary

 

Switzerland

Kedai ais krim yang mesti dikunjungi seterusnya adalah dari Zurich. sehingga adalah salon ais krim yang mendapat inspirasi daripada Argentina. Pengasas Rofe Bote tinggal di sana selama dua dekad dan mengambil dalam budaya. Beliau kagum dengan buah mereka, menyegarkan, dan ais krim asli. Dia begitu kagum bahawa dia membawa mereka ke Switzerland. Hari ini, terdapat dua buah kedai di Zurich, dan mereka bercita-cita untuk akar Argentina mereka. Muzik yang meriah dan rasa Latin pasti untuk menaikkan semangat anda lebih sebagai anda menikmati beberapa ais krim lazat. Hasta adalah gabungan yang sangat baik perisa Argentina dan kepintaran Swiss.

Munich untuk Trains Zurich

Berlin untuk Trains Zurich

Basel untuk Trains Zurich

Vienna untuk Trains Zurich

 

 

Ice Cream Di Perancis

Perancis terkenal dengan banyak perkara. Pertama, ada cinta mereka untuk seni, seni bina, dan falsafah, yang tidak dapat dinafikan. Paris adalah bukti hidup kepada yang. Kedua, mereka juga terkenal dengan masakan yang luar biasa mereka. dapur Perancis adalah antara yang paling dinilai tinggi di dunia, dan anda boleh yakin bahawa disiplin di dapur muncul di padang pasir mereka. Oleh kerana keghairahan ini untuk makanan, ia tidak menghairankan bahawa mereka mempunyai beberapa yang terbaik ais krim di Eropah.

Berthillon

Antara yang paling popular adalah Berthillon. Ini adalah salah satu panti paling terkenal di Paris dan untuk sebab yang baik. Ia telah dibuka pada tahun 60-an dan telah berkhidmat ais krim lazat sejak. Anda bebas untuk memilih salah satu daripada perisa lazat mereka, dan juga boleh mencampur dan sepadan dengan rasa untuk mencari kombinasi yang betul untuk anda.

Di mana sahaja anda memilih untuk membuat perjalanan, anda pasti untuk menikmati sudu yang baik ais krim. Hanya ingat untuk duduk dan menikmati pemandangan dan rasa apabila anda berbuat demikian. Mengambil semuanya dalam dan menikmati rasa menakjubkan ais krim di dalam pelbagai tempat.

Amsterdam untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Rotterdam untuk Trains Paris

Brussels untuk Trains Paris

Best Places To Eat Ice Cream In France

 

Bersedia untuk mengalami selera dan rasa bahawa Eropah tawarkan? Buku Anda Tiket Kereta Api sekarang. Selepas itu, anda dapat merasai dunia ais krim yang lazat di Eropah.

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “5 Tempat Terbaik Untuk Makan Ais Krim Di Eropah” ke laman web anda? Samada anda boleh mengambil gambar dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-places-eat-ice-cream-europe%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)