Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 06/08/2021)

De som har vært heldig nok til å besøke Europa kjenne spenningen og følelsen av eventyr som det gir. Reiser i Europa kan berike livet ditt på flere måter. fra språk, fantastiske severdigheter, og historien til fantastisk mat som du ikke finner hjem. De som har en spesiell søt tann for iskrem kan oppleve noe fantastisk. Ulike iskrembarer over hele Europa har en eksplosjon av fantastiske smaker. Tross alt, iskrem er den perfekte måten å lene seg tilbake i skyggen og slappe av etter en lang dag med å utforske en by. Hvis du reiser gjennom Europa og er en iskrem lover, vi har tatt vår enorme erfaring i å reise gjennom Europa og satt sammen en liste for deg. Derfor, her er noen av de beste stedene å spise iskrem i Europa.

 

Hvor å spise is i Italia?

Italia er kjent for sin kjærlighet til livet og deilig mat. Deres iskrem synes å kombinere de to. Mange iskremelskere enig i at du ikke har levd før du har smakt en scoop av ekte italiensk gelato. Den rike smaken og tekstur er klare indikatorer på at iskremen ble gjort av en person som er lidenskapelig om sine båter. Det er hvis du er heldig nok til å komme over en god iskrem sted.

som Milk

Roma er hjem til en av de beste isbarer i Europa, som Milk. Byen er full av iskrem elskere. Pittoreske scener av folk som nyter gelato er typiske. derimot, i en by med utallige gelato butikker, skiller seg ut som en skjult perle at noen gelato lover må besøk. Utallige turister og lokalbefolkningen strømmer til Kom Il Latte. Hva kan gjøre sine iskrem så unik du kan spørre? for det første, mange mennesker nyte de rike og deilige smaker de tilbyr. De forbereder sin gelato daglig og gjøre bruk av naturlige ingredienser. Deres iskrem er rik og kremet, som navnet antyder. Hvis du lurer på hva Kom Il Latte hjelp, vil du være glad for å vite det oversettes til “som Milk”. Selv folk som hater meieriprodukter, kan nyte sine melkefrie smaker. Smaken er fantastisk. for det andre, folk elsker atmosfæren i butikken. Den inneholder essensen og følelsen av Roma.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Pisa til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

Hvor å spise is i Tyskland?

Fantastisk iskrem er ikke noe mange forbinder med Tyskland. derimot, Ballabeni Iskrem er her for å endre det med sin utrolige kuler. Denne enestående iskrembaren ligger i München og har ganske mange følgere. Den dagligstue tilhører Giorgio Ballabeni, en grand i teknikken for fremstilling av iskrem. Han begynte med is som en hobby, og alle München er takknemlig for det. Mange turister og lokalbefolkningen elsker butikken, forlater utrolige anmeldelser. Når du prøver deres iskrem, det er ikke vanskelig å se hvorfor. De har finpusset sine båter til perfeksjon, og er en av de beste i sitt felt. Deres lidenskap kommer gjennom i hver scoop. En ekstra bonus er at de har sin isbilen og kan imøtekomme private parter!

Düsseldorf til München Trains

Dresden til München Trains

Nürnberg til München Trains

Bonn til München Trains

 

 

Hvor å spise is i Ungarn?

Skulle du skulle befinne deg i hovedstaden i Ungarn, sørg for å besøke Rosa Gelart. Denne fantastiske iskrem butikken er i hjertet av Budapest. De er alle om tradisjon, fortrolighet, romanse, og lidenskap, som er synlig i sitt arbeid. Med andre ord, de er sanne eksperter på området. Så langt som deres iskrem, vil du bli glad for å høre at de bruker kun de beste økologiske ingredienser. Hver stor iskrem butikk unngår kunstig iskrem. derimot, hva som gjør Gelarto Rosa unik er deres fagmannen tilnærming til forming av iskrem inn i en rose. Hvis du noen gang er i Szent Istvan Square på en varm dag, vil du være sikker på å se mange mennesker med roseformede iskrem vandre rundt.

Best Places To Eat Ice Cream In Hungary

 

Sveits

Den neste iskrembaren som du må besøke, er fra Zürich. opp er en iskrembar som fikk sin inspirasjon fra Argentina. Grunnleggeren Rofe Bote bodde der i to tiår og tok i kulturen. Han var imponert med sin fruktige, forfriskende, og naturlig iskrem. Han ble så imponert at han førte dem til Sveits. I dag er det to butikker i Zürich, og de aspire til sine argentinske røtter. Levende musikk og Latin-følelse er sikker på å løfte humøret enda mer mens du nyter noen deilige iskrem. Hasta er en utmerket blanding av argentinske smaker og sveitsiske oppfinnsomhet.

München til Zürich Togene

Berlin til Zürich Togene

Basel til Zürich Togene

Wien til Zürich Togene

 

 

Ice Cream I Frankrike

Den franske er kjent for mange ting. for det første, det er deres kjærlighet til kunst, arkitektur, og filosofi, som er unektelig. Paris er et levende bevis på at. for det andre, de er godt kjent for sin fantastiske matlaging. Franske kjøkken er blant de høyest rangerte i verden, og du kan være sikker på at disiplinen på kjøkkenet dukker opp i sine ørkener. På grunn av denne lidenskapen for mat, det er ingen overraskelse at de har noen av de beste iskrem i Europa.

Berthillon

En av de mest populære er Berthillon. Dette er en av de mest kjente juveler i Paris og for en god grunn. Den ble åpnet på 60-tallet og hadde tjent deilig iskrem siden. Du står fritt til å velge en av sine deilige smaker, og kan også mikse og matche smaker å finne de rette kombinasjonene for deg.

Uansett hvor du velger å reise, du er sikker på å nyte en god scoop av iskrem. Bare husk å lene seg tilbake og robbet og smaken når du gjør det. Ta det hele inn og nyt den fantastiske smaker av iskrem i disse ulike steder.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

Best Places To Eat Ice Cream In France

 

Klar til å oppleve smaker og smaker som Europa har å tilby? Bestill Togbilletter nå. Etter det, du kan oppleve deilig verden av iskrem i Europa.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Beste stedene å spise is i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-places-eat-ice-cream-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)