Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 06/08/2021)

Cei care au fost suficient de norocos pentru a vizita Europa cunosc emoție și simțul aventurii pe care le oferă. Călătorind în Europa poate îmbogăți viața ta în mai multe moduri. de la limbi, obiective turistice fantastice, și istorie la alimente fantastic pe care nu puteți găsi înapoi acasă. Cei care au un anumit dinte dulce pentru inghetata poate experimenta ceva uimitor. Diferite saloane de înghețată în toată Europa oferă o explozie de arome fantastice. Dupa toate acestea, inghetata este modul perfect de a sta pe spate la umbră și să se relaxeze după o zi lungă de explorare un oraș. Dacă călătoriți prin Europa și sunt un iubitor de inghetata, ne-am luat experiența noastră vastă în care călătoresc prin Europa și a pus împreună o listă pentru tine. Prin urmare, aici sunt unele dintre Cele mai bune locuri să mănânce înghețată în Europa.

 

În cazul în care pentru a mânca înghețată în Italia?

Italia este renumit pentru dragostea sa de viață și de mancare delicioasa. inghetata lor pare să combine cele două. Mulți iubitori de înghețată sunt de acord că nu ați trăit până când ați gustat o lingura de gelato italian autentic. Gustul bogat și textura sunt indicii clare că înghețata a fost făcută de o persoană care este pasionat de ambarcațiuni lor. Adică, dacă ești suficient de norocos să vină peste un loc bun crema de gheață.

Ca lapte

Roma este acasa, la una dintre cele mai bune magazine de înghețată din Europa, Ca lapte. Orasul este plin de iubitorii de înghețată. scene Pitorești de oameni care se bucură de Gelato sunt tipice. in orice caz, într-un oraș cu magazine gelato nenumărate, unul iese în evidență ca bijuterie ascunsă că orice iubitor de Gelato are nevoie pentru a vizita. turiști și localnici Nenumărate turma la Come Il Latte. Ce se poate face crema lor de gheață atât de unic s-ar putea întreba? in primul rand, mulți oameni se bucură de arome bogate și delicioase pe care le oferă. Ei pregătesc Gelato lor de zi cu zi și de a face uz de ingrediente naturale. creme de gheata lor sunt bogate si cremoase, Așa cum sugerează și numele. Dacă vă întrebați ce înseamnă Vino Il Latte, vei fi fericit să știu că se traduce prin “Ca și lapte”. Chiar și persoanele care urăsc lactatele se pot bucura de aromele lor fără lapte. Gustul este uimitor. În al doilea rând, oamenii adora atmosfera din magazin. Acesta încorporează esența și simt de la Roma.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Pisa către trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

 

În cazul în care pentru a mânca înghețată în Germania?

Înghețata fantastică nu este ceva pe care mulți îl asociază cu Germania. in orice caz, Ballabeni Inghetata este aici pentru a schimba acest lucru cu lopate sale incredibile. Această remarcabilă înghețată de înghețată este situată în München și are destul de multe persoane. Salonul aparține Giorgio Ballabeni, un maestru în arta de a face inghetata. A început înghețata ca un hobby, și toate Munchen este mulțumitor pentru ea. Mulți turiști și localnici iubesc magazin, lăsând recenzii incredibile. Când încercați crema lor de gheață, nu este greu de înțeles de ce. Ei au honed ambarcațiunile lor la perfecțiune și sunt una dintre cele mai bune în domeniul lor. Pasiunea lor vine prin în fiecare SCOOP. Un bonus suplimentar este că ei au camionul lor de înghețată și poate satisface petreceri private!

Dusseldorf la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Nürnberg la trenuri Munchen

Bonn la trenuri Munchen

 

 

În cazul în care pentru a mânca înghețată în Ungaria?

Ar trebui să găsiți vreodată în capitala Ungariei, asigurați-vă că pentru a vizita Gelart roz. Acest magazin uimitor inghetata este în configurație inima Budapestei. Acestea sunt toate despre tradiție, intimitate, romantism, și pasiune, care este vizibilă în activitatea lor. Cu alte cuvinte, ei sunt adevărați experți în domeniu. În ceea ce privește crema lor de gheață, vei fi fericit să aud că ei folosesc doar cele mai bune ingrediente organice. Fiecare magazin de mare inghetata evita inghetata artificială. in orice caz, ceea ce face Gelarto Rosa unic este abordarea lor mester la modelarea inghetata intr-un trandafir. Dacă sunteți vreodată în Szent Istvan Pătrat în timpul unei zile fierbinți, veți fi siguri că veți vedea o mulțime de oameni cu înghețate în formă de trandafir care se plimbă.

Best Places To Eat Ice Cream In Hungary

 

Elveţia

Următoarea sală de înghețată care trebuie vizitată este din Zurich. în sus este un salon de înghețată care s-au inspirat din Argentina. Fondatorul Rofe Bote a locuit acolo timp de două decenii și a luat în cultura. El a fost impresionat cu fructe lor, răcoritor, și înghețată naturală. El a fost atât de impresionat de faptul că el le-a adus în Elveția. Astăzi, există două magazine din Zurich, și aspiră la rădăcinile lor argentiniene. Muzica plin de viață și simt Latină sunt sigur de a ridica moralul, chiar mai mult pe măsură ce se bucură de o înghețată delicioasă. Hasta este un amestec excelent de arome argentiniene și ingeniozitatea elvețiană.

Munchen la trenuri Zurich

Berlin Trenurile Zurich

Basel la trenuri Zurich

Viena Trenurile Zurich

 

 

Ice Cream În Franța

Francezii sunt renumite pentru o mulțime de lucruri. in primul rand, există dragostea lor pentru arte, arhitectură, și filozofie, care este de necontestat. Paris, este o dovadă vie în acest. În al doilea rând, acestea sunt bine cunoscute pentru gătit lor uimitoare. bucătării franceze sunt printre cele mai bine cotate din mare lume, și puteți fi siguri că disciplina în bucătărie arată în deserturi lor. Datorită acestei pasiune pentru produsele alimentare, nu este surprinzător faptul că acestea au unele dintre cele mai bune creme de gheata din Europa.

Berthillon

Una dintre cele mai populare este Berthillon. Aceasta este una dintre cele mai renumite saloane din Paris și pentru un motiv bun. Acesta a fost deschis în anii '60 și au fost de servire înghețată delicioasă încă din. Sunteți liberi să aleagă una dintre aromele delicioase, și se pot amesteca chiar și se potrivesc arome pentru a găsi combinațiile potrivite pentru tine.

Oriunde ai alege să călătorească, sunteți sigur de a se bucura de o lingura buna inghetata. Doar amintiți-vă să stai pe spate și bucura de un peisaj și gustul atunci când faci acest lucru. Luați totul și să savurați arome uimitoare de înghețată în aceste diferite locuri.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

Best Places To Eat Ice Cream In France

 

Gata pentru a experimenta gusturi si arome pe care Europa le are de oferit? Rezervați Biletele De Tren acum. Dupa aceea, puteți experimenta lumea delicioasă de înghețată în Europa.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cele mai bune locuri pentru a mânca înghețată în Europa” pe site-ul dvs.? Puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea de credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-places-eat-ice-cream-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)