Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 06/08/2021)

Azok, akik már elég szerencsés, hogy látogassa meg Európa tudja, az izgalom és a kalandvágy, hogy az ajánlatokat. Utazás Európában gazdagíthatja az életét több módon. tól nyelv, fantasztikus látnivalók, és a történelem fantasztikus étel, amit nem talál haza. Azok, akik egy bizonyos édesszájú fagylalthoz megtapasztalhatja valami csodálatos. Különböző fagylaltozók egész Európában kínálnak egy robbanás a fantasztikus ízeket. Végül, fagylalt a tökéletes módja annak, hogy üljön vissza az árnyékban, és pihenni egy hosszú nap után feltárása a város. Ha utazik végig Európán, és egy fagylaltot szeretője, tettünk mi nagy tapasztalattal rendelkezik áthaladó európai és összeállítottunk egy listát az Ön számára. Ebből adódóan, Itt van néhány a legjobb helyeket enni fagyit Európában.

 

Ahol enni Ice Cream Olaszországban?

Olaszország híres szerelmi élet és ízletes ételek. Az jégkrém tűnik, hogy összekapcsolják a két. Sok jégkrém szerelmesek egyetért abban, hogy még nem élt, amíg meg nem kóstolta egy gombóc eredeti olasz fagylalt. A gazdag íz és textúra egyértelmű mutatókat, hogy a fagylalt, amit egy személy, amely szenvedélyesek kézműves. Azaz, ha elég szerencsés, hogy találkoznak egy jó fagylaltot helye.

a tej

Róma ad otthont az egyik legjobb fagylaltozók Európában, a tej. A város tele van fagylalt szerelmeseinek. Festői jelenetek, mindenki élvezi a gelato jellemzőek. azonban, a város számtalan gelato üzletek, Egy emelkedik ki, mint egy rejtett gyöngyszem hogy minden gelato szerető kell bejelentkezés. Számtalan turisták és a helyiek állományban Gyere Il Latte. Mit tehet a fagylalt, így egyedülálló lehet kérni? Először, sokan élvezik a gazdag és finom ízek kínálnak. Készítik el gelato napi, és a természetes összetevők. Az fagylaltok gazdag és krémes, mint a neve is sugallja,. Ha kíváncsi, mi Gyere Il Latte eszközök, akkor lesz boldog, hogy tudja, hogy fordítja “mint a tej”. Még azok is, akik utálják a tejtermelést, élvezhetik a tej nélküli ízeket. Az íze csodálatos. Másodszor, emberek imádják a hangulat az üzletben. Ez magában foglalja a lényeget és Rómát.

Milan Rómába vonatok

Firenze Rómába vonatok

Pisa Róma vonatok

Nápoly Róma vonatok

 

Ahol enni Ice Cream Németországban?

A fantasztikus fagylaltot nem sokan társítják Németországgal. azonban, Ballabeni Jégkrém Itt szeretnénk változtatni a hihetetlen gombóc. Ez a kiemelkedő fagylaltozós jég Münchenben található, és elég sokféle jellemzője van. A szalon tartozik Giorgio Ballabeni, egy nagymester a művészet, hogy a fagylalt. Hobbiból fagyizni kezdett, és az összes München hálás érte. Sok turista és a helyiek szeretik a boltban, hihetetlen véleményeket hagy. Amikor megpróbálja a fagylaltot, nem nehéz belátni, hogy miért. Ezek csiszolta a kézműves a tökéletesség és az egyik legjobb a saját területén. Hogy a szenvedély jön át minden kanál. Egy további bónusz, hogy megvan a fagylalt teherautó, és gondoskodik a magánfelek!

Düsseldorf, München vonatok

Drezda München vonatok

Nürnberg München vonatok

Bonn, München vonatok

 

 

Ahol enni Ice Cream Magyarországon?

Ha valaha is találja magát a magyar főváros, győződjön meg róla, hogy látogassa Fagylaltozó Rosa. Ez a csodálatos fagylalt üzlet a Budapest szívében. Ezek mind körülbelül hagyomány, meghittség, románc, és a szenvedély, amely látható a munkájuk. Más szavakkal, igazak a terület szakértői. Ami a fagylalt, akkor örömmel hallja, hogy csak a legjobb természetes alapanyagokból. Minden nagy fagylaltozó elkerüli a mesterséges fagylalt. azonban, mitől Fagylaltozó Rosa egyedülállóvá a szakember megközelítés kialakításában a fagylalt egy rózsa. Ha valaha Szent Istvánban van Négyzet forró napon, biztosan látni fog sok embert, akik rózsa alakú fagylaltokkal járkálnak.

Best Places To Eat Ice Cream In Hungary

 

Svájc

A következő kötelező fagylaltozó Zürichből származik. fel a fagyizó, amely kapott ihletet Argentína. Az alapító Rofe Bote élt ott két évtizedben került a kultúra. Ő volt ragadtatva a gyümölcsös, üdítő, és a természetes jégkrém. Ő annyira lenyűgözte, hogy ő hozta őket Svájc. Ma két üzlet Zürichben, és törekednek arra, hogy az argentin gyökerei. Az élénk zene és a latin úgy érzi, biztos, hogy szüntesse meg a szesz még, ahogy élvezik néhány finom fagylalt. Hasta kiváló keveréke argentin ízek és a svájci találékonyság.

München Zürich vonatok

Berlin Zürich vonatok

Basel Zürich vonatok

Bécs Zürich vonatok

 

 

Ice Cream Franciaországban

A francia híresek egy csomó dolgot. Először, van a szerelem a művészet, építészet, és a filozófia, ami tagadhatatlan. Paris egy élő bizonyíték arra, hogy hogy. Másodszor, ezek jól ismertek azok a csodálatos főzés. Francia konyha az egyik legrangosabb a világon, és biztos lehet benne, hogy a fegyelem a konyhában felbukkan a sivatagok. Ennek köszönhetően a szenvedély az élelmiszer, ez nem meglepő, hogy van néhány a legjobb jégkrémek Európában.

Berthillon

Az egyik legnépszerűbb is van Berthillon. Ez az egyik leghíresebb párizsi szalonok és egy jó ok. -Ben nyitották meg a 60-as években, és már ízletes fagylalt azóta. Ön szabadon választhat egyet a finom ízek, és akár keverheted ízek megtalálni a helyes kombinációt az Ön számára.

Ahol úgy dönt, hogy utazni, akkor biztos, hogy élvezni egy jó gombóc fagylaltot. Csak dőljön hátra, és élvezni a tájat és az íze, ha erre. Hogy az egészet, és élvezze a lenyűgöző ízek fagylalt ezekben a különböző helyeken.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

Best Places To Eat Ice Cream In France

 

Készen áll, hogy megtapasztalják az ízek és aromák, hogy Európa-hez? A Könyv A Vonatjegyet Most. Utána, megtapasztalhatja a finom világ jégkrém Európában.

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “5 Legjobb éttermekben Ice Cream Európában” rá a helyszínen? Akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-places-eat-ice-cream-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)