Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 11/12/2020)

Perjalanan melalui Itali dengan kereta api adalah pengalaman yang tidak dapat dilupakan. rangkaian kereta api Itali disambungkan kepada hampir setiap bandar utama di Itali, menjadikan ia mudah untuk mendapatkan dari satu tempat ke tempat. Perjalanan sekitar dengan kereta api bukan sahaja satu cara yang cepat dan berkesan untuk melihat Itali tetapi ia juga menawarkan yang paling pemandangan desa yang. Berikut adalah beberapa mudah tips perjalanan untuk menerokai Itali dengan kereta api, yang akan menjamin anda pelayaran seumur hidup.

 

Travel Tips Untuk Meneroka Italy – Tempah Seawal Kemungkinan

Kerusi dan kereta yang bersih dan selesa tidak kira di mana anda memilih untuk duduk. Walau bagaimanapun, bila membeli tiket anda, mencuba untuk buku awal untuk memastikan anda mendapat tempat duduk yang sesuai untuk anda.

Brussels untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Paris untuk Trains London

Amsterdam untuk Trains Paris

 

Bergantung kepada destinasi anda, kami mempunyai tips perjalanan yang berbeza untuk meneroka Itali dengan kereta api, anda boleh melakukan perjalanan selama beberapa jam supaya berfikir tentang keperluan anda. Adakah anda berpuas hati untuk duduk di tepi tingkap? meluangkan masa santai dan merenung keluar sebagai anda menonton pemandangan yang menakjubkan lulus oleh, atau ingin kamu berada di tempat duduk di ruang sayap? di mana anda boleh bergerak dari tempat duduk anda lebih bebas, tetapi masih menghargai pandangan dari kabin tingkap yang besar.

 

Mengambil kesempatan daripada masa anda di atas kapal

Masa yang anda belanjakan untuk keretapi lama boleh menjadi satu peluang untuk mendapatkan dianjurkan, mengejar pada tidur atau membuat rancangan untuk destinasi seterusnya.

Ia tidak selalunya bahawa anda benar-benar boleh mematikan dan mengambil sedikit masa untuk diri sendiri. Sama ada anda ingin membaca buku, bekerja di Itali atau belajar tentang sejarah dan tapak destinasi pilihan anda, pilihan adalah milik anda. Menikmati perjalanan dan jangan lupa untuk memerhatikan ke luar tingkap ke luar Itali landskap indah.

Cologne untuk Trains Berlin

Munich untuk Trains Vienna

Frankfurt ke Kereta api Munich

Prague untuk Trains Vienna

 

Bercakap dengan penduduk tempatan atau pelancong lain

Salah satu yang terbaik tips dalam post blog ini, tips perjalanan untuk menerokai Itali oleh kereta api yang sebenarnya perjalanan dengan kereta api adalah satu peluang yang baik untuk bertemu penduduk tempatan atau pelancong seperti yang berfikiran. Sungguh menakjubkan apa yang anda boleh belajar daripada orang lain. Penduduk tempatan boleh memberitahu anda yang terbaik-permata tersembunyi untuk melawat, manakala pelancong lain boleh berkongsi pengalaman dan cadangan mereka. Anda boleh duduk di seberang senyap tetapi menarik dan orang friendly untuk keseluruhan yang perjalanan dengan kereta api, atau anda boleh memecahkan ais dengan bertanya soalan. Dibuka kepada perbualan, anda tidak pernah tahu apa yang anda boleh belajar atau yang anda mungkin bertemu di sepanjang jalan.

Offenburg untuk Trains Konstanz

Stuttgart untuk Trains Offenburg

Leipzig untuk Trains Dortmund

Dortmund untuk Trains Stuttgart

 

 

Ikut etika kereta api – tips perjalanan untuk menerokai Itali dengan kereta api

Perjalanan di seluruh Itali dengan kereta api adalah satu pengalaman yang menakjubkan. Ia adalah penting untuk menghormati penumpang lain di kereta untuk memastikan semua orang mempunyai perjalanan yang menyeronokkan. Kakitangan akan sentiasa memastikan tetamu dijaga dan berasa selesa, bagaimanapun, terpulang kepada semua orang di kereta untuk bertindak considerately.

Milan ke Kereta api Rome

Florence ke Kereta api Rome

Pompei untuk Kereta api Rome

Naples untuk Trains Pompei

 

Memberi perhatian kepada tahap bunyi dalam pengangkutan anda dan cuba untuk berpegang kepada ini. Bermain muzik keras atau menggunakan kerusi di seberang anda sebagai tempat letak kaki yang tidak pernah dihargai. Dengan adab dan menghormati orang lain, ini akan membuat perjalanan kereta api anda dan semua orang lain pelayaran yang jauh lebih menyeronokkan.

 

Adakah anda ingin untuk memulakan pengalaman di Itali dengan kereta api dan menggunakan tips perjalanan kami untuk meneroka Italy? Pergi ke SaveATrain Online untuk menyemak semua eksklusif tambang kami dan mula merancang pengembaraan seterusnya!

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-tips-for-exploring-italy-by-train%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)