Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 14/01/2022)

Putovanje kroz Italiju vlakom je nezaboravno iskustvo. Talijanska vlak mreža povezuje na gotovo svakom većem gradu u Italiji, što ga čini lako da se od mjesta do mjesta. Putovanje oko vlakom ne samo da je brz i učinkovit način da se vidi Italiju, ali ona također nudi najviše spektakularan pogled na njegovu selu. Ovdje su neke jednostavne putni savjeti za istraživanje Italije vlakom, koji će vam jamčiti putovanje života.

 

Putničke Savjeti za upoznavanje Italiju – Rezervirajte što je prije moguće

Sjedala i kočije su čiste i udobne, bez obzira gdje se odlučite sjesti. Međutim, kada kupnji ulaznica, pokušati rezerviraj rano kako bi se osiguralo da dobijete mjesto koje je pravo za vas.

Bruxelles u Pariz vlakova

London Pariz vlakovi

Pariz za London vlakova

Amsterdam u Pariz vlakova

 

 

Pogledaj ovaj post na Instagram

 

Post koji dijeli Save A Train (@saveatrain)

Ovisno o vašem odredištu imamo različite putne savjete za upoznavanje Italija vlakom, mogli biti putujući nekoliko sati tako da mislim o svojim potrebama. Jeste li zadovoljni sjediti kraj prozora? provesti neko vrijeme opuštajući se i gledao kako gledate zapanjujući krajolik proći pokraj, ili bi ti radije biti u sjedalo do prolaza? gdje možete premjestiti iz svog sjedišta slobodnije, još uvijek cijeniti pogled s velike kabine prozora.

 

Iskoristite svoje vrijeme na brodu

Vrijeme ćete potrošiti na duge željezničke vožnje može biti prilika da se organizira, nadoknaditi na nekom snu ili izraditi planove za svoje sljedeće odredište.

To nije često da se zaista može isključiti i uzeti malo vremena za sebe. Bilo da želite čitati knjigu, raditi na svoj talijanski ili saznati kako je povijest i mjesta odabranog odredišta, tvoj izbor. Uživajte u putovanju i ne zaboravite držati oko kroz prozor da se u Italije slikoviti krajolik.

Köln u Berlinu vlakova

München u Beč vlakova

Frankfurt München Željeznica

Prag u Beč vlakova

 

Razgovarajte s mještanima i drugih putnika

Jedan od najboljih savjeta u ovom blogu, Travel tips za istraživanje Italiju vlakom je to zapravo putuju vlakom je velika prilika za susret mještani ili istomišljenika putnike. Nevjerojatno je što možete naučiti od drugih. Mještani mogu vam najbolje reći-skrivenih dragulja posjetiti, dok su ostali putnici mogu podijeliti svoja iskustva i preporuke. Ti bi mogao sjediti nasuprot tiha, ali fascinantna i prijateljska osoba za cijelu vožnja vlakom, ili ste mogli probiti led postavljanjem pitanja. Budite otvoreni za razgovor, nikad ne znate što se može naučiti ili koji vam mogu susresti na putu.

Offenburg na Konstanz vlakova

Stuttgart se Offenburg vlakova

Leipzig za Dortmund vlakova

Dortmund Stuttgart vlakova

 

 

Pratite vlak etiketa – putni savjeti za istraživanje Italije vlakom

Putovanje po Italiji vlakom je nevjerojatno iskustvo. Važno je da se poštuju ostali putnici u vlaku kako bi bili sigurni svatko ima ugodno putovanje. Osoblje će uvijek osigurati gostima se brine i osjećati se ugodno, međutim, to je do svakoga u vlaku da djeluje obzirno.

Milan u Rim vlakova

Firenca u Rim vlakova

Pompeji se Rimom vlakova

Napulj u Pompei vlakova

 

Obratite pozornost na razinu buke u vašem prijevoz i pokušati držati ovo. Igranje glasno glazbu ili pomoću stolicu preko puta vas kao oslonac za noge nikada se cijeni. Uz manira i obzira prema drugima, to će učiniti vaš vlakom i svi drugi putovanje da mnogo ugodnijim.

 

Želite li doživjeti Italiju vlakom i koristiti naše savjete za putovanje za istraživanje Italiju? Ići SaveATrain Online da provjerite sve naše ekskluzivne cijene i počnete planirati svoju sljedeću avanturu!

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-tips-for-exploring-italy-by-train%2F%3Flang%3Dhr (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)