Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 11/12/2020)

Пътуване през Италия с влак е незабравимо преживяване. влак мрежа на Италия се свързва с почти всеки голям град в Италия, което го прави лесно за да получите от място на място. Пътуване с влак из е не само бърз и ефективен начин, за да видите Италия, но тя също така предлага най-много невероятна гледка към своята природа. Ето няколко прости Съвети за пътуване, за да разгледате Италия с влак, който ще ви гарантира на пътуването на живота си.

 

Съвети за пътуване за опознаване на Италия – Резервирайте възможно най-рано

Седалките и вагоните са чисти и удобни, без значение къде сте избрали да седне. въпреки това, кога закупуване на билет, опитвам се да книгата рано за да си гарантирате, че седалката е точно за вас.

Брюксел до Париж Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Амстердам до Париж Влаковете

 

 

Преглед на този пост на Instagram

 

Публикация, споделена от Save A Train (@saveatrain)

В зависимост от вашата дестинация имаме различни туристически съвети за проучване на Италия с влак, вие може да се пътува в продължение на няколко часа, за да мисля за вашите нужди. Щастлив ли си да седне до прозореца? прекарва известно време релаксиращ и гледаше докато гледате зашеметяващ пейзаж Подай, или бихте предпочели да бъде на мястото на пътеката? , където можете да се премести от мястото си по-свободно, но все още ценят гледките от голяма кабина прозорците.

 

Възползвайте се от времето си на борда

Времето, което прекарват на дълги вози на влак може да бъде една възможност да се организираме, изравнят по някакъв сън или да направите планове за следващата си дестинация.

Това не е често, че можете наистина да се изключи и да отнеме известно време за себе си. Независимо дали искате да четете книга, работите по италиански или да научат за история и обекти на избрания от Вас дестинация, Изборът е твой. Насладете се на пътуването и не забравяйте да държиш под око през прозореца, за да вземе в Италия живописен ландшафт.

Кьолн до Берлин Влаковете

Мюнхен до Виена Влаковете

Франкфурт до Мюнхен Влаковете

Прага до Виена Влаковете

 

Говорете с местните жители или други туристи

Един от най-добрите съвети в тази публикация в блога, Съвети за пътуване, за да разгледате Италия с влак е, че в действителност, пътуващи с влак е една чудесна възможност да се срещнат местните жители или съмишленици туристи. Удивително е това, което можете да научите от други. Местните хора могат да ви кажат най-добре-скрити камъни да посетя, докато други пътници могат да споделят своя опит и препоръки. Можете да седнете срещу мълчалив, но завладяваща и приятелски човек за целия возене на влак, или бихте могли да разчупи леда с въпрос. Бъдете отворени за разговор, никога не се знае какво може да се научи, или които може да срещне по пътя си.

Офенбург до Констанц Влаковете

Щутгарт до Офенбург Влаковете

Лайпциг до Дортмунд Влаковете

Дортмунд до Щутгарт Влаковете

 

 

Следвайте влак етикет – Съвети за пътуване, за да разгледате Италия с влак

Пътуване из Италия с влак е невероятно преживяване. Важно е да се отнасяме с уважение на другите пътници във влака, за да се уверете, че всеки има приятно пътуване. Персоналът винаги ще гарантира на гостите се грижи и да се чувстват комфортно, въпреки това, той е до всеки във влака да действа предвидливо.

Милано до Рим Влаковете

Флоренция до Рим Влаковете

Помпей в Рим Влаковете

Неапол до Помпей Влаковете

 

Обърнете внимание на нивото на шума в каретата си и се опитват да се придържат към тази. Възпроизвеждане на силна музика или използване на седалката срещу вас като поставка за крака никога не е оценен. С обноски и отношение към другите, това ще направи вашето пътуване с влак и на всички останали пътешествие, което много по-приятно.

 

Бихте ли искали да изпитат Италия с влак и да използвате нашите съвети за пътуване за опознаване на Италия? Отиди SaveATrain Online за да разгледате всички наши ексклузивни цени на билетите и започнете да планирате следващото си приключение!

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-tips-for-exploring-italy-by-train%2F%3Flang%3Dbg (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/nl_routes_sitemap.xml и вие можете да промените /nl в /it / или de други езици.