Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 25/02/2022)

В пустинята, или до най-големия коралов риф в света, под северното сияние, тези са 10 дестинации, които се случват веднъж в живота. Така, ако търсите незабравимо приключение в Кения, или някъде между Монголия и Москва, тогава трябва да проверите тези места.

  • Железопътен транспорт е екологично чист начин за пътуване. Тази статия е написана, за да се образоват за Пътуване с влак от Save A Train, В Уебсайт на най-евтините влакове В света.

 

1. Национален резерват Масаи Мара, Кения

Едно от последните диви и епични места в света, Национален резерват Масай Мара е дестинация веднъж в живота. Недокоснат от цивилизацията, Масай Мара е превъзходна дестинация за сафари. освен това, на природен резерват е дом на най-голямата миграция в света, оставя отпечатък върху всеки посетител. Така, свидетели на голямото преселение; диви котки, зебри, и много други диви зверове само на няколко метра в тяхното естествено великолепно местообитание е преживяване, променящо живота.

Така, ако искате да отидете на променящо живота приключение в един от най-спиращите дъха природни резервати в света, можете да избирате между пътуване в небето с балон с горещ въздух или с 4X4. въпреки това, трябва да планирате вашата сафари почивка между юли и септември, за да станете свидетели на най-зрелищните стада диви зверове, управляващи пътищата и земите на Кения, по време на миграцията.

Франкфурт до Берлин Влаковете

Лайпциг до Берлин Влаковете

Хановер до Берлин Влаковете

Хамбург до Берлин Влаковете

 

Maasai Mara National Reserve, Kenya

 

2. Дестинации веднъж в живота: Мачу Пикчу

Скрит в Андите, изоставен, но не и забравен град Мачу Пикчу. Красивите реликви на империята на инките стоят силно през вековете на див климат, готови да споделят мистериите на Перуанската империя на хилядите посетители, пристигащи всеки ден, пеша, автобус, и тренирай.

При посещение на Мачу Пикчу, ще бъдете объркани от размера и местоположението на древния град. Как този велик град е построен и запазен насред нищото в Перу, остава загадка. въпреки това, най-голямата мистерия е причината жителите да напуснат Мачу Пикчу. Така, вие сте добре дошли да се присъедините към многото обиколки с екскурзовод в помещенията и да се опитате да откриете. освен това, ще надникнете в една от най-завладяващите култури и места в света. По този начин, не забравяйте да резервирате пътуването си веднъж в живота до Мачу Пикчу възможно най-скоро 2022.

Милано до Рим Влаковете

Флоренция до Рим Влаковете

Венеция до Рим Влаковете

Неапол за Рим Влаковете

 

Once In A Lifetime Destinations: Machu Picchu

 

3. Трансмонголски влак от Москва до Монголия

Две от най-невероятните дестинации в света са Сибир и Монголия. Благодарение на съвременния железопътен транспорт, днес човек може да пътува и до двете в едно пътуване, чрез трансмонголския влак. Отпътуване от Москва, чрез Св. Петербург и езерото Байкал, Пустинята Гоби, и пристигане в Пекин, Трансмонголският е невероятно пътуване.

Не само ще имате невероятна гледка от прозореца си във влака, но ще имате рядък шанс да преминете 6 времеви зони. Докато това е едно от най-дългите пътувания с влак в света, трансмонголският пътуването с влак си заслужава. Така, ако търсите приключение, променящо живота, тогава трябва да започнете да планирате пътуването си до тази дестинация, която се случва веднъж в живота за следващото лято.

Амстердам до Париж Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Ротердам до Париж Влаковете

Брюксел до Париж Влаковете

 

 

4. Дестинации веднъж в живота: тромсо, Норвегия

Срещата с Аврора е преживяване, променящо живота и най-доброто място за тази епична среща е в град Тромсо. В сърцето на зоната на сиянието, в норвежката Арктика, можете да видите най-зрелищното шоу на полярните светлини в света. Спирали, лъчи, завеси, и трептенията на естествената светлина са проява на полярните светлини, видими само на места с голяма надморска височина, като арктическите и антарктическите региони.

Просто 5.5 часа от Лондон с влак, тази дестинация веднъж в живота е много лесна за достигане. Невероятното му централно местоположение, страхотни кръчми, а ресторантите привличат туристи от цял ​​свят. Най-доброто време да реализирате мечтата си в реалност е декември до март за най-добрите гледки към северното сияние в Норвегия.

Амстердам до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Берлин до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

 

Once In A Lifetime Destination: Tromso, Norway

 

5. Бали, Индонезия

тропически, зелено, спокоен, Бали е рай на земята и един от най-добрите 5 дестинации, които се случват веднъж в живота. Дом на древни храмове, Балийска култура, зашеметяващ екологична почивка наеми, и настаняване, със спиращи дъха гледки, Бали е незабравима туристическа дестинация.

По този начин, пътуващите до Бали изживяват най-вълшебните гледки и атмосфера в света, да не говорим за пейзажи, които оставят човек безмълвен и в страхопочитание пред величествената природа. В допълнение, тучни зелени долини, и зрелищни водопади, създайте изображение като пощенска картичка и място, където всички искат да отидат, поне веднъж в живота.

Мюнхен до Халщат Влаковете

Инсбрук до Халщат Влаковете

Пасау до Халщат Влаковете

Rosenheim да Халщат Влаковете

 

Bali, Indonesia

 

6. Дестинации веднъж в живота: Голям бариерен риф, Австралия

Разтягане над 900 острови и повече от 2000 км, големият бариерен риф в Австралия е мечтана дестинация за всеки любител на гмуркането и гмуркането с шнорхел. Невероятният коралов риф е в Куинсланд, където можете да видите 1500 видове риби, невероятна фауна, и прекрасни корали.

Големият бариерен риф е подводна страна на чудесата. Така, ако имаш късмет, все още можете да видите някои праисторически същества, плуващи точно до вас. Следователно, приготви си багажа, оборудване за гмуркане с шнорхел или гмуркане, за пътуване веднъж в живота до Големия бариерен риф в Австралия.

Брюксел до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

 

Once In A Lifetime Destinations: Great Barrier Reef, Australia

 

7. Кападокия, Турция

Карането на балон с горещ въздух над Кападокия в Турция е умопомрачително приключение. освен това, докато сте във въздуха, ще видите други цветни балони с горещ въздух и вулканичния пейзаж на Кападокия. въпреки това, ако се страхувате от височини, след това гледане на балони с горещ въздух от вашата хотелска стая или кафене на открито, ще бъде едно незабравимо преживяване.

В допълнение към прилива на адреналин от това да си в облаците, ще видите величието на уникалната земя на Кападокия. Например, долината Монкс е пълна със скални образувания с форма на комини, издигнати в цялата земя. освен това, домовете и църквите от бронзовата епоха, издълбани в планините, са забележителни места за посещение в Кападокия. Да го обобщим, Кападокия е дом на места, които няма да видите никъде другаде по земното кълбо.

Римини до Верона Влаковете

Рим до Верона Влаковете

Флоренция до Верона Влаковете

Венеция Верона Влаковете

 

Hot Air Balloons In Cappadocia, Turkey

 

8. Дестинации веднъж в живота: Швейцарските Алпи на

Швейцарските Алпи на са незабравима дестинация по всяко време на годината, но през зимата са особено красиви. Докато през пролетта и лятото можете да се насладите на туризъм и спорт на открито, през зимата трябва да опитате снегоходки. да, карането на снегоходки е уникален зимен спорт, и с подходящите обувки, можете да разгледате повече алпийския пейзаж.

Уникалният зимен спорт започна наоколо 6,000 преди години и стана много популярен в снежните швейцарски Алпи. От Шамони и Монблан до Екрин национален парк, можете да се насладите на най-живописните гледки към планината, докато карате снегоходки. За да обобщим нещата, Швейцарските Алпи са известни като дестинация в списъка, но снегоходките го превърнаха в едно от тях 10 дестинации, които се случват веднъж в живота.

Интерлакен до Цюрих Влаковете

Люцерн до Цюрих Влаковете

Берн до Цюрих Влаковете

Женева до Цюрих Влаковете

 

9. Патагония, Аржентина

Ледници, живописни планински върхове, гори, девствени лагуни, Патагония в Аржентина е рай за туризъм. Освен това, пълен с пътеки и невероятни гледки, Националният ледников парк на Патагония е дестинация, която се случва веднъж в живота в Северна Америка.

В допълнение на класически туристически пътеки, много авантюристични пътешественици могат да се изкачат до ледника Рио Негро, например. С други думи, можете да откриете, че се изкачвате нагоре по замръзнало, снежна планина за адреналина и уникалното изживяване. Това е само едно от необикновените неща, които можете да направите в невероятната Патагония.

Залцбург до Виена Влаковете

Мюнхен до Виена Влаковете

Грац до Виена Влаковете

Прага до Виена Влаковете

 

Hiking in Patagonia, Argentina

 

10. Дестинации веднъж в живота: Япония

Някъде между средата на март и април Япония цъфти в красиви розови и бели черешови цветя. Цветът на сакурата оцветява Киото, Токио, и други градове в магическа атмосфера и щастие. Безспорно очарователен, по време на цъфтежа на сакурата, Япония изпада в сънливост, специално спокойствие обхваща бързия живот в Япония. Тази уникална атмосфера привлича милиони посетители, пътуващи до Япония за пролетна ваканция.

По този начин, ако някога имате възможност да пътувате далеч за вълшебно време, тогава пролетта в Япония е идеалното време за посещение. В допълнение към опита местна кухня, посещение на златни храмове, и умопомрачителни небостъргачи в Токио, да имаш пикник под дърветата на сакурата е преживяване, което се случва веднъж в живота.

Милан до Торино Влаковете

Езерото Комо в Торино Влаковете

Генуа до Торино Влаковете

Парма до Торино Влаковете

 

Cherry Blossom In Japan

 

Ние в Запазете влак ще се радваме да ви помогнем да планирате пътуване до тях 10 Дестинации веднъж в живота по целия свят.

 

 

Искате ли да вградите нашата публикация в блога „10 дестинации веднъж в живота“ във вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbg%2Fonce-lifetime-destinations%2F – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ите на / fr или / de и повече езици.