Waktos Maca: 7 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 25/02/2022)

Ka padang, atawa turun ka terumbu karang pangbadagna di dunya, handapeun Lampu Kalér, ieu teh 10 tujuan sakali-dina-hirup. janten, lamun Anjeun keur pilari hiji petualangan unforgettable di Kenya, atanapi dimana waé antara Mongolia sareng Moskow, mangka anjeun kudu pariksa kaluar tempat ieu.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Cagar Nasional Maasai Mara, Kénya

Salah sahiji tempat liar jeung epik panungtungan sakuliah dunya, Cagar Nasional Masai Mara mangrupakeun tujuan sakali dina hirupna. Teu keuna ku peradaban, Masai Mara mangrupikeun tujuan safari anu saé. Sumawona, éta cagar alam nyaeta imah migrasi pangbadagna di dunya, ninggalkeun tanda dina unggal datang. janten, nyaksian hijrah nu agung; ucing liar, zebra, sareng seueur sato galak anu sanés ngan ukur sababaraha méter jauh di habitat alami anu megah mangrupikeun pangalaman anu ngarobih kahirupan..

janten, upami anjeun hoyong ngiringan petualangan anu ngarobih kahirupan di salah sahiji cagar alam anu paling narik ati di dunya, Anjeun tiasa milih antara iinditan nepi di langit dina balon hawa panas atawa ku 4X4. Sanajan, Anjeun kedah ngarencanakeun liburan Safari anjeun antara Juli sareng Séptémber, pikeun nyaksian gerombolan sato galak anu paling spektakuler anu ngatur jalan sareng tanah Kenya, salila hijrah.

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

Maasai Mara National Reserve, Kenya

 

2. Tujuan Sakali Dina Hirupna: Macchu Picchu

Disumputkeun jauh di Pagunungan Andes, ditinggalkeun tapi teu poho kota Machu Picchu. Titinggal éndah ti kakaisaran Inca nangtung kuat ngaliwatan abad iklim liar, siap babagi mysteries tina kakaisaran Peruvian ka rébuan datang anjog unggal poe, ku suku, beus, jeung ngalatih.

Nalika nganjang ka Machu Picchu, Anjeun bakal bewildered ku ukuran jeung lokasi kota kuna. Kumaha kota hébat ieu diwangun sarta dilestarikan di antah berantah di Peru, tetep misteri. Sanajan, misteri greatest alesan pangeusina deserted Machu Picchu. janten, anjeun paling wilujeng sumping ka gabung dina loba tur dipandu dina enggon jeung cobaan pikeun manggihan. Sumawona, anjeun bakal boga glimpse kana salah sahiji budaya paling narik jeung tempat di dunya. kituna, pastikeun pikeun buku lalampahan sakali-dina-a-hirup anjeun ka Machu Picchu ASAP di 2022.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Venice ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

Once In A Lifetime Destinations: Machu Picchu

 

3. Karéta Trans-Mongolian ti Moscow ka Mongolia

Dua tujuan anu paling luar biasa di dunya nyaéta Siberia sareng Mongolia. Hatur nuhun kana angkutan rail modern, dinten ieu hiji bisa ngarambat ka duanana dina lalampahan tunggal, ngaliwatan karéta Trans-Mongolian. Miang Moscow, ngaliwatan St. Petersburg jeung Lake Baikal, Gurun Gobi, sarta anjog ka Beijing, Trans-Mongolian mangrupikeun perjalanan anu luar biasa.

Henteu ngan ukur anjeun gaduh pandangan anu luar biasa tina jandela anjeun dina karéta, tapi anjeun bakal boga kasempetan langka pikeun meuntas 6 zona waktos. Sedengkeun ieu salah sahiji nu rides karéta pangpanjangna di dunya, Trans-Mongolian perjalanan karéta patut nyandak. janten, lamun Anjeun keur pilari petualangan-ngarobah hirup, teras anjeun kedah ngamimitian ngarencanakeun perjalanan anjeun ka tujuan sakali-sa-umur hirup ieu kanggo usum panas salajengna.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

 

4. Tujuan Sakali Dina Hirupna: Tromso, Norwégia

Rapat Aurora mangrupikeun pangalaman anu ngarobih kahirupan sareng tempat anu pangsaéna pikeun rapat epik ieu nyaéta di kota Tromso.. Di jantung zona aurora, di Arktik Norwegia, Anjeun tiasa ningali acara lampu kutub paling spektakuler di dunya. Spiral, sinar, curtains, sareng kedip-kedip cahaya alami mangrupikeun manifestasi tina lampu polar, ngan katingali di tempat-tempat anu luhur, kawas wewengkon Arktik jeung Antartika.

adil 5.5 jam ti London ku karéta, tujuan sakali-dina-a-hirup ieu pisan gampang pikeun ngahontal. Lokasi sentral na endah pisan, pub hébat, jeung réstoran metot wisatawan ti sakuliah dunya. Waktos anu pangsaéna pikeun ngawujudkeun impian anjeun janten kanyataan nyaéta Désémber dugi ka Maret pikeun pandangan anu pangsaéna tina Lampu Kalér di Norwégia.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Once In A Lifetime Destination: Tromso, Norway

 

5. Bali, Indonesia

Tropis, hejo, tengtrem, Bali mangrupikeun surga di bumi sareng salah sahiji anu paling luhur 5 tujuan sakali-dina-hirup. Imah pikeun candi kuno, Budaya Bali, stunning libur ramah-eco rentals, jeung akomodasi, kalawan pintonan breathtaking, Bali mangrupikeun tujuan wisata anu teu tiasa dilupakan.

kituna, travelers ka Bali ngalaman pintonan paling gaib tur atmosfir di dunya, teu nyebut bentang nu ninggalkeun hiji teu bisa ngomong jeung di pikaheraneun saméméh alam glorious. Salaku tambahan, lebak héjo subur, jeung curug spektakuler, nyieun gambar kartu pos-kawas sarta tempat dimana sadayana hoyong buka, sahenteuna sakali dina hirupna.

Munich ka Kareta Hallstatt

Innsbruck kana Kareta Hallstatt

Passau kana Kareta Hallstatt

Rosenheim kana Kareta Hallstatt

 

Bali, Indonesia

 

6. Tujuan Sakali Dina Hirupna: Karang Terbatas, Australia

Manjangkeun 900 pulo jeung leuwih ti 2000 km, karang panghalang hébat di Australia mangrupakeun tujuan ngalamun pikeun sagala palika jeung snorkeling enthusiast. Terumbu karang anu luar biasa aya di Queensland, dimana anjeun tiasa ningali 1500 spésiés lauk, fauna endah pisan, jeung corals anca.

The Greater Barrier Reef mangrupa wonderland handapeun laut. janten, lamun aya untung, Anjeun masih bisa nempo sababaraha mahluk prasejarah ngojay katuhu gigireun anjeun. kituna, pak tas Anjeun, snorkeling atanapi scuba diving gear, pikeun lalampahan sakali-di-a-hirupna ka Great Barrier Reef di Australia.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Once In A Lifetime Destinations: Great Barrier Reef, Australia

 

7. Kapadokia, kalkun

Nunggang balon hawa panas leuwih Cappadocia di Turki mangrupakeun petualangan pikiran-niupan. Sumawona, bari anjeun nepi dina hawa, Anjeun bakal ningali balon hawa panas warni sejen tur bentang vulkanik of Cappadocia. Sanajan, lamun sieun jangkung, teras ningali balon hawa panas ti kamar hotél anjeun atanapi warnet luar, bakal jadi pangalaman unforgettable.

Sajaba ti adrenaline rurusuhan keur di awan, Anjeun bakal ningali kaagungan lahan unik Cappadocia. Contona, lebak Monks pinuh ku formasi batu liang haseup ngawangun erecting sakuliah tanah. Sumawona, imah Perunggu Jaman jeung gereja ukiran kana gunung, mangrupikeun situs anu luar biasa pikeun didatangan di Cappadocia. Pikeun nyimpulkeun, Cappadocia mangrupikeun tempat-tempat anu anjeun moal ningali di mana waé di dunya.

Rimini kana Kareta Verona

Roma pikeun Kareta Verona

Florence kana Kareta Verona

Venice kana Kareta Verona

 

Hot Air Balloons In Cappadocia, Turkey

 

8. Tujuan Sakali Dina Hirupna: Swiss Alps

Swiss Alps mangrupakeun tujuan unforgettable iraha wae taun, tapi dina usum tiis aranjeunna utamana geulis. Bari di cinyusu jeung usum panas anjeun bisa ngarasakeun hiking jeung olahraga outdoor, dina usum tiis anjeun kedah nyobian snowshoeing. nuhun, snowshoeing mangrupakeun olahraga usum unik, jeung footwear ditangtoskeun, Anjeun tiasa ngajalajah langkung bentang Alpine.

Olahraga usum unik dimimitian sabudeureun 6,000 sababaraha taun ka pengker sarta geus jadi pohara populér di Alps Swiss salju. Ti Chamonix jeung Mont Blanc ka Ecrins taman Nasional, Anjeun tiasa ngarasakeun pintonan gunung paling endah bari snowshoeing. Ka sakur mahluk up, Swiss Alps dipikawanoh salaku tujuan ember-list, tapi snowshoeing geus dijieun salah sahiji 10 tujuan sakali-dina-hirup.

Interlaken ka Zurich Kareta

Lucerne ka Zurich Kareta

Bern ka Zurich Kareta

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

9. Patagonia, Argéntina

Gletser, puncak gunung picturesque, leuweung, laguna murni, Patagonia di Argentina mangrupikeun surga hiking. Saterusna, pinuh ku trails sarta pintonan spektakuler, taman glacier nasional Patagonia mangrupakeun tujuan sakali-di-a-hirupna di Amérika Kalér.

Sareng deuih hiking trails Palasik, travelers pisan petualang bisa leumpang nepi ka Rio Negro glacier, salaku conto. Istilah sanésna, Anjeun tiasa manggihan diri climbing up a beku, gunung salju pikeun adrenaline jeung pangalaman unik. Ieu mangrupikeun salah sahiji hal anu luar biasa anu anjeun tiasa laksanakeun di Patagonia anu endah.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

Hiking in Patagonia, Argentina

 

10. Tujuan Sakali Dina Hirupna: Jepang

Kadang-kadang antara pertengahan Maret sareng April Jepang mekar dina kembang céri pink sareng bodas anu éndah. Sakura mekar ngawarnaan Kyoto, Tokyo, jeung kota sejenna dina atmosfir gaib tur kabagjaan. Undeniably enchanting, salila mekar Sakura, Jepang ragrag kana sleepiness, katenangan khusus nyertakeun kahirupan anu gancang di Jepang. Atmosfir unik ieu narik jutaan sémah anu angkat ka Jepang pikeun liburan musim semi.

kituna, upami anjeun kantos ngagaduhan kasempetan pikeun ngarambat jauh pikeun waktos anu magis, maka musim semi di Jepang mangrupikeun waktos anu pas pikeun didatangan. Salian nyobian asakan lokal, ngadatangan kuil emas, sareng gedung pencakar langit Tokyo anu pikaresepeun, piknik handapeun tangkal Sakura mangrupikeun pangalaman sakali-saumur hirup.

Milan ka Kareta bekasi

Lake Como kana Kareta bekasi

Genoa kana Kareta bekasi

Parma kana Kareta bekasi

 

Cherry Blossom In Japan

 

Kami di Simpen A Train bakal gumbira pikeun ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan kana ieu 10 Tujuan Sakali Dina Hirupna di sakuliah dunya.

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun tulisan blog kami "10 Destinasi Sakali Dina Hirupna" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fonce-lifetime-destinations%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)