Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/12/2020)

Kautta kulkeviin Italia junalla on unohtumaton kokemus. Italian juna verkko yhdistää lähes kaikkien suurten kaupunki Italiassa, joten se on helppo päästä paikasta toiseen. Matkustaa ympäri junalla ei ole vain nopea ja tehokas tapa nähdä Italiassa, mutta se tarjoaa myös kaikkein upeat näkymät sen maaseudulle. Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia matkavinkkejä tutustumiseen Italia junalla, jotka takaavat sinulle matkan a lifetime.

 

Matkavinkkejä Exploring Italiassa – Varaa mahdollisimman aikaisin

Istuimet ja vaunut ovat puhtaat ja mukavat missä haluat istua. kuitenkin, kun Ostamalla lipun, yrittää varata ajoissa jotta saat istuin, joka sopii sinulle.

Bryssel Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Pariisi Lontoo Junat

Amsterdam Pariisiin Junat

 

 

Tarkasta tämä viesti Instagram

 

Tallenna junan jakama viesti (@saveatrain)

Riippuen kohde olemme eri matkavinkkejä tutustumiseen Italia junalla, voisit matkustaa useita tunteja niin ajattele tarpeisiisi. Oletko tyytyväinen istua ikkunan? viettämällä aikaa rentoutua ja ihaile kuten katsella upeita maisemia ohittaa, Vai haluatko mieluummin olla käytäväpaikka? jossa voit siirtyä paikkasi vapaammin, silti arvostaa näkymät suuri matkustamon ikkunoista.

 

Hyödynnä aikaa laivalla

Aika kulutat pitkä ajeluja voi olla mahdollisuus saada järjestetty, kiinni joitakin nukkua tai tehdä suunnitelmia seuraava määränpää.

Se ei ole usein, että voit todella sammuttaa ja kestää jonkin aikaa pois itse. Onko haluaisit lukea kirjaa, työstää Italian tai oppia historia ja paikkojen valitsemaasi määränpäähän, Päätös on sinun. Nauttia matkasta ja älä unohda pitää silmällä ulos ikkunasta ryhtyä Italian maisemistaan.

Köln Berliiniin Junat

München Wien Junat

Frankfurtista München Junat

Praha Wien Junat

 

Puhua paikalliset tai muiden matkailijoiden

Yksi parhaista vinkkejä tässä blogikirjoitus, Matkavinkkejä tutustua Italiassa junalla on tosiasiallisesti junalla on loistava tilaisuus tavata paikalliset tai samanmielisten matkailijoille. On hämmästyttävää, mitä voit oppia muilta. Paikalliset voi kertoa parhaiten-piilotetuista helmistä vierailla, kun taas muut matkustajat voivat jakaa kokemuksia ja suosituksia. Voisit istua vastapäätä hiljainen mutta kiehtova ja ystävällinen henkilö kokonaisen junamatkan, tai voit murtaa jäätä kysymällä kysymyksen. Ole avoin keskustelu, et koskaan tiedä, mitä voi oppia tai kuka voi tavata matkan varrella.

Offenburg Konstanz Junat

Stuttgart Offenburg Junat

Leipzig Dortmund Junat

Dortmund Stuttgart Junat

 

 

Seuraa juna etiketti – matkavinkkejä tutustumiseen Italia junalla

Matkustaminen ympäri Italiaa junalla on uskomaton kokemus. On tärkeää olla kunnioittava muita matkustajia junassa varmistaa, että kaikki on miellyttävä matka. Henkilökunta aina varmistaa vieraat huolta ja viihtyvät, kuitenkin, se on jopa jokainen junassa toimimaan harkiten.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Pompeji Roomaan Junat

Napoli Pompei Junat

 

Kiinnitä huomiota melutason oman kuljetukseen ja yrittää pitää kiinni tästä. Voimakas äänentoisto tai käyttämällä istuimen vastapäätä sinut jalkatuki ei koskaan arvostettu. Kanssa tavat ja huomioon toisten, tämä tekee junamatkan ja kaikkien muiden matkan paljon miellyttävämpää.

 

Haluatko kokea Italiaan junalla ja käyttää matkavinkkejä tutustumiseen Italiassa? Mene SaveATrain Online tarkistaa kaikki yksinoikeudella hinnat ja alkaa suunnitella seuraavaa seikkailua!

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-tips-for-exploring-italy-by-train%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa nähdä upotuskoodin)