Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 26/05/2021)

Junat Euroopassa ovat iso juttu; me rakastamme kiskot, ja me valita niitä verrattuna kaikkiin muihin kuljetustyyppi milloin vain. Lisäksi saada paikasta A paikkaan B ripeästi, mukava ja luotettavasti, on niin paljon, että useimmat teistä eivät ole edes tietoisia siitä junaliikenne. Että merkinnän, olemme erikseen mainita muutama yllättävä faktoja junat Euroopassa et ole ollut tietoinen asti:

 

Junat Euroopassa ovat ympäristöystävällisiä

Huuda kaikille, joilla on tietoisuus ja jotka haluavat auttaa äiti luontoamme ja suunnittelijaamme elämään ikuisesti: jos ostat junalipun lentokoneen tai bussilipun sijaan, ja voit tehdä juuri näin. Kuten saamme selville, ”suurnopeusjunien ovat 3x energiatehokkaampia kuin taajamajunat”, kun taas ”jopa hitain junan 20% tehokkaampi kuin auto”. Miten mahtavaa on, että?

Lontoosta Brysseliin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Lyon Lontoo Junat

Lontoo Amsterdam Junat

 

 

Matkustaminen junalla on miten paikalliset matkustaa

Junamatkailu on massiivinen Euroopassa, ja meillä on tunne sitä ei muuttumassa tahansa pian. On olemassa muutamia syitä, miksi junat ovat suosittuja eurooppalaisten, ja ne kaikki ovat 100% kunnollinen: ne ovat erittäin nopeita, kustannustehokas, ja kätevä kaikin mahdollisin tavoin. Plus, Euroopan junissa ajelut ovat aito matkustuskokemusta, joka on vain yksi bonus koko asia!

Lyon Geneve Junat

Zurich Geneve Junat

Paris Geneve Junat

Luzernin Geneve Junat

 

Junat Euroopassa ovat mukavia

 

Junamatka voi säästää rahaa hotellihuoneessa

Odota, mitä? Joo, se on totta! Vuoksi niin sanotun ”yöjunat Euroopassa”Matkustajat, jotka käyttävät yli 10 tuntia junassa pisteestä A pisteeseen B, voi nauttia yön yli junassa ajamisesta Euroopassa ja säästää rahaa on hotellihuone. On olemassa useita erilaisia ​​majoitusmahdollisuuksia tarjottavat ”yöjunat,” suunniteltu sopimaan kaikille matkustussäännön mieltymykset ja niiden budjetti. Niin, meillä on:

  • kallistus paikkaa
  • Pienemmät nukkuminen osastot, lepopaikkoja
  • Yksi tai kaksi matkustaja nukkumassa osastoja

Tämäntyyppiset tarjoaa yleensä vaihtelevat maittain ja junayhtiöllä, mutta ne ovat tyypillisesti vastaavanlaisia ​​tarjouksia.

Bremen Berliini Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Jos matkustaa pitkään sitten Trains Euroopassa Rail Pass Could Get You Alennukset

Ehei, et ole unta - suurimmaksi osaksi, rautatie kulkee mukana bonuksia, jotka voivat olla mitä tahansa pieniä lahjoja kuten veneretkiä ja bussikuljetukset alennuksiin hotelleista ja kävelykierroksia. Joskus, voit jopa saada palkintoja tarjoaa täysin vapaa toiminta kuten ilmainen jokiristeilyt, ateriat, ja niiden kaltaiset.

Bryssel Amsterdam Junat

Lille Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Voit yleensä suudella Ne matkatavaramaksujen Hyvästi

Yksi suurin asioita junamatka kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. ummm, odota sitä, joo, olet arvattu: Useimmissa Euroopan junissa eivät peri matkatavaramaksujen! Varma, se johtuu siitä ei ole mitään tarkastus olisi kulkiessasi junalla, Käsite - joudut kuljettaa koko matkatavarat kanssasi. Vaikka jotkut saattavat pitää tätä haittapuoli junamatka, löydämme sen vaikuttava: ainakin tiedämme me voidaan matkustaa valoa, oikea? Plus, on aina matkatavarakärryt jonnekin auttaa matkustajia, jotka kuljettavat paljon matkatavaroiden, Niin, että selvitetty.

 

Seuraavan kerran toisiin ajatuksiin vai ei matkustaa junalla - mielestämme vastaus on melko selvä ... ei se? Mene Save-A-Train varata määränpäähän 3 minuutit, klo halvimmat, ja vapautetaan vastenmielinen varausmaksua!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-surprising-facts-you-should-know-about-trains-in-europe-fun-times%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)