Temps de lectura: 3 minuts
(Darrera actualització de: 14/01/2022)

Viatjar per Itàlia en tren és una experiència inoblidable. xarxa de trens d'Itàlia es connecta a gairebé totes les grans ciutats a Itàlia, pel que és fàcil per arribar d'un lloc a un altre. Viatjant per tot el tren no només és una manera ràpida i eficaç per veure Itàlia, sinó que també ofereix la major espectaculars vistes del seu paisatge. Aquí hi ha alguns simples consells de viatge per explorar Itàlia amb tren, que us garantirà la viatge de tota la vida.

 

Recomanacions de viatge per explorar Itàlia – Reservar el més aviat possible

Els seients i els carros són netes i còmodes, sense importar on es tria per seure. malgrat això, Quan la compra del seu bitllet, intentar reservar amb antelació per assegurar-se obtenir el seient que és adequat per a vostè.

Els trens de Brussel·les a París

Els trens de Londres a París

Els trens de París a Londres

Amsterdam als trens de París

 

 

Veure aquest post a Instagram

 

Una publicació compartida per Save A Train (@saveatrain)

Depenent de la seva destinació tenim diferents suggeriments de viatges per explorar Itàlia en tren, vostè podria estar viatjant durant diverses hores de manera que pensar sobre les seves necessitats. Estàs feliç per seure al costat de la finestra? passar algun temps de relax i mirant mentre observa la impressionant paisatge passar per, o prefereixes estar al seient del passadís? on es pot moure del seu seient amb més llibertat, i tot i així apreciar les vistes des dels grans finestrals de la cabina.

 

Aprofita el teu temps a bord

El temps que passa a llargs viatges amb tren pot ser una oportunitat per organitzar-, posar-se al dia amb el son o fer plans per al seu pròxim destí.

No és freqüent que realment es pot desconnectar i portar el seu temps per a vostè. Tant si li agradaria llegir un llibre, treballar en el seu italià o aprendre sobre la història i els llocs de destinació seleccionat, l'elecció és seva. Gaudir del viatge i no us oblideu de mantenir un ull cap a fora la finestra per prendre a la Itàlia de paisatge pintoresc.

Colònia de trens de Berlín

Munic als trens de Viena

Frankfurt a Munic trens

Praga Viena trens

 

Parlar amb la gent i altres viatgers

Un dels millors consells en aquesta entrada del bloc, Recomanacions de viatge per explorar Itàlia en tren és que realment viatjar en tren és una gran oportunitat per conèixer locals o viatgers afins. És increïble el que es pot aprendre dels altres. Els locals poden dir que la millor-joies ocultes visitar, mentre que altres viatgers puguin compartir les seves experiències i recomanacions. Es podia seure davant d'un silenciós però fascinant i persona amigable per a un sencer viatge en tren, o es pot trencar el gel amb una pregunta. Estar obert a la conversa, mai se sap el que pot aprendre o que pot trobar-se en el camí.

Offenburg als trens Konstanz

Els trens de Stuttgart Offenburg

Els trens de Leipzig a Dortmund

Els trens de Dortmund a Stuttgart

 

 

Seguir l'etiqueta de tren – consells de viatge per explorar Itàlia amb tren

Viatjar per Itàlia en tren és una experiència increïble. És important ser respectuós dels altres passatgers al tren per assegurar-se que tothom té una bon viatge. El personal sempre s'ha d'assegurar hostes són atesos i se sent còmode, malgrat això, li correspon a cada un en el tren a actuar amb consideració.

Els trens de Milà a Roma

Florència de trens Roma

Pompei als trens de Roma

Els trens de Nàpols a Pompeia

 

Fer atenció al nivell de soroll en el seu carro i tractar de atenir-se a aquesta. Posen música o fer servir el seient davant vostre com un reposapeus no s'aprecia. Amb modals i consideració pels altres, això farà que el seu viatge en tren i tots els altres del viatge sigui molt més agradable.

 

Li agradaria experimentar Itàlia en tren i l'ús dels nostres consells de viatge per explorar Itàlia? Anar a SaveATrain Online per consultar totes les nostres tarifes exclusives i començar a planificar la teva propera aventura!

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, a continuació, feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-tips-for-exploring-italy-by-train%2F%3Flang%3Dca (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)