Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/02/2021)

Eurooppa Route Planner on olennaista järjestelemään junamatka Euroopassa. Ensinnäkin, on yli 10,000 kohteet voi vierailla Euroopassa. Johtuen useisiin kohteisiin, on tärkeää tutkia, miten kartta matkasi. Luultavasti halua olla oma ainutlaatuinen reitti kulkemaan Eurooppaan. Ja jotta suunnitella etukäteen, voit varata liput ennakkoon. Useimmat huomionarvoista on sinun pitäisi pystyä kirja juna matkoja, jotka sisältävät asiakaspalvelua omalla kielellä ja joustavasti, kuten Tallentaa Junan avulla.

 

Eurooppa Route Planner Tärkeää suunnittelun tekijöitä

Kaikki suunnittelu alkaa tekee varmasti on tarvittavat matkustusasiakirjat. samalla lailla, ennen suunnittelet matkaa, sinun kannattaa harkita lentävät ensimmäinen kohde, jos asut Euroopan unionin ulkopuolella, ja juna kulkee, jos asut Euroopan sisällä, koska se on paras tapa matkustaa Euroopassa. Joitakin tekijöitä, jotka vaikuttavat erityisen nykyiset matkustajat ovat; historiallinen sivustot, luonto, yöelämä, rantoja, ruoka, ja toiminta.

Lontoosta Pariisiin Junat

Pariisi Amsterdam Junat

München Berliini Junat

Roomasta Milanoon Junat

 

 

Eurooppa reittisuunnittelijana maan

Europe Route Planner map

 

 

 

 

 

 

 

Itävalta

Ensinnäkin, Varaukset tarvitaan yöjunat ja kansainväliset junat ja voit tehdä sen Tallentaa Juna. Varaukset ovat mahdollisia myös intercity suurnopeusjunien (mukaan lukien EuroCity ja InterCity). Tärkein linjaliikenteen reitit ovat Wien & Linz, Salzburg, Graz & Kärntenin alueella. Itävalta Eurooppa Route Planner tarjoaa erittäin hyvät kansainväliset junayhteydet. Lisäksi, juomia ja välipaloja saatavilla useimmista junissa ja ruokailupaikkoja saatavilla kansainvälisissä junissa. Voit tuoda polkupyöriä Itävallan junissa. Sinulla on myös lippuja Itävalta, jonka avulla voit juna matkustaa Lichtenstein.

Graz Innsbruck Junat

Wien Graz Junat

Wienistä Salzburg Junat

 

Eurooppa Reittiopas Itävalta

Belgia

Useimmat junat Belgiassa vaativat varauksia, joten ei paljon uutta Eurooppaa reittiopas täällä. Se on erittäin suositeltavaa, erityisesti, että lentokenttäjunat, kansainvälisissä junissa, ja suurnopeusjunien sinulla on varauksia tarpeeksi aikaa etukäteen. Lisäksi, junissa Belgiassa ovat 1. ja 2. luokan istuimet. Jotkut junat tarjoavat minibaari ja lämpimiä ja kylmiä välipaloja. Matka kertaa Belgiassa nopeasti väliset matkat, suurkaupungeissa ottaen 20 minuuttia tunnissa.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

Belgium gardens

Bosnia

Samoin Belgian Eurooppaan Route Planner, sinun ei tarvitse tehdä varauksen useimmat junat Bosnia. Se ei ole mahdollista tehdä varauksia kotimaan junat Bosnia. Tämä sisältää Brzi Voz nopeiden junien ja
matkustaja paikallinen junat. Toisin kuin muissa Euroopan maissa, polkupyörää ei sallita junissa Bosnia. Lisäksi, kansainväliset yhteydet Bosnia läpi Sarajevo asemalla.

 

Europe Route Planner Bosnia

Eurooppa Route Planner Bulgarialle

Sinun ei tarvitse paljon Euroopassa reittiopas kannalta varauksia Barz Vlak paikallinen nopea’ junat ja myös Patnicheski paikallisjunat. kuitenkin, varaus tarvitaan Expresen Vlak nopeiden junien ja kansainvälisten junien. Kansainvälinen junat saatavilla Bulgariassa kuuluvat Bulgaria Express, The Mustanmeren Train, Bukarestin Istanbulin Express ja samoin jotkut muut junat lähtevät Sofia. Bulgarian tärkein reitit kiertävät 6-8 tuntia (yöjunat ovat mahdollisia) Sofia on, tietysti, pääaseman kansainvälisten yhteyksien. Polkupyörät ovat sallittuja junissa mutta sinun täytyy maksaa ylimääräistä niistä.

 

Bulgaria skyline

 

Eurooppa Route Planner Save a Train

Koska siellä miljoona syytä matkustaa Euroopan halki, olemme löytäneet sinulle halvin liput. Eurooppa on eniten kaunis rautatieasemia. Samalla ottaa kauneinta, mukaan lukien siltoja ja rannat. Joten kun voit hallita maa matkustaa Euroopassa Route Planner, Ota 3 minuuttia nyt varata halpa junaliput Euroopassa Tallentaa Train. Maksa kaikki suositut maksutapoja.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-route-planner-trains%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin