Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 28/01/2022)

Elämä on noin matka pikemminkin kuin määränpää, ja jos näiden kauneimmista rautatieasemilla – tuo sanonta on todella totta. Vaikka useimmat matkustajat lähestyvät rautatieasemat lähtökohtana niiden matka, huomaat, että nämä rautatieasemat ovat todella unohtumaton. Niin, mikset katsomaan kolme Euroopan kauneimmista rautatieasemilla?

 

Kaunis rautatieasemilla poimia numero 1 – Strasbourgin Gare, Strasbourg, Ranska

Ranska Strasbourg rautatieasema
Ranska Strasbourg rautatieasema

 

Lähellä Ranskan itäraja Saksa, sijaitsee Strasbourgissa on Strasbourg rautatieasemalle. Se on toiseksi suurin maa, ja todennäköisesti kaunein.

Rautatieasemalta on moderni lasinen rakennus ulkopuolella. Niin, kun astut sisään, näet valoa, ilmava tila, ja hirven sisäpuolella olevan aseman historiallinen kauneus. Tämä rautatieasemalle on paljon historiaa. Se avattiin vuonna 1846 ja uudelleen vuonna 1883. Upea pyöristetty lasielementti näet lisättiin 2007 suojella ikonin aseman.

Mitä ajattelet siitä? Onko Strasbourg arvoinen?

Pariisista Strasbourgiin Junat

Luxemburgista Strasbourgiin Junat

Nancy Strasbourgiin Junat

Basel Strasbourg Junat

 

Antwerpenin Station, Antwerpen, Belgia

Belgia Antwerpen kaunis rautatieasemilla
Belgia Antwerpen rautatieasema

 

Sana Grand ei edes alkaa kuvaamaan Antwerpenin päärautatieasemaa. Neobarokkinen ihme vaikuttaa enemmän a katedraali kuin matkailukeskus. Rautatieasema on myös tilava odotushuoneessa marmoria ja kiveä, on valtava kello, ja se on peitetty suurella kupolilla.

Tämä belgialainen kauneus rakennettiin pyynnöstä kuningas Leopold II on kanssamme yli 110 vuotta. Se toimii nyt lähijunat, kaukoliikenteen junat, ja Thalys suurnopeusjunien. Tämä on ehdottomasti yksi et halua missata!

Monet ihmiset pitävät Antwerpen rautatieasema on kaikista kaunein rautatieasema.

Bryssel Antwerpeniin Junat

Amsterdam Antwerpeniin Junat

Lille Antwerpeniin Junat

Paris Antwerpeniin Junat

 

Rautatieasema Sao Benton, Porto, Portugali

Portugal Porto rautatieasema
Portugal Porto rautatieasema

 

Tämä Rautatieasema on yksinkertaisesti upea ja alunperin Sao Bento de Ave-Maria luostari ja Ulkopuolelta, matkustajat näkevät, että rakennus on kaunis pariisilaistyylisen kivi julkisivu.

Sisustus on todellinen palkinto vaikka! On 20,000 laatat, jotka kertovat tarinoita Portugali historioitsijaja, kuten taistelu Valdevez ja Conquest Ceutan. Taiteilija Jorge Colaço maalattu laatat 14 vuotta ja seinämaalauksia sai päätökseen 1916. Et halua missata tätä taideteos tai junassa! 😉

 

Oletko käynyt mitään näistä kauniista rautatieasemien? Tweet meille kuvasi @SaveATrain Valmis varaamaan seuraavan seikkailusi? sitten vierailla www.saveatrain.com

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropes-most-beautiful-railway-stations%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)