Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 16/09/2022)

2018 on lähes loppuun, mikä voi tarkoittaa vain, että joulu on lähellä! Ihmiset eivät vieläkään saa valmis siihen, mutta matkailijoille, on korkea aika suunnitella matkaa. Jos etsit oikean kaupungin viettämään joulua, olemme turvassa.

Tämä artikkeli antaa sinulle yksityiskohtaisen luettelon parhaista kaupungeista viettämään joulua. Lisäksi, kerromme sinulle kaikista jännittävistä asioista, joita voit tehdä siellä, mutta vielä tärkeämpää, miten päästä näihin kaupunkeihin junalla.

 

Amsterdam, Alankomaat

Amsterdamissa on erityinen paikka tällä listalla kuin juhlat siellä alkaa paljon aikaisemmin. Alku marraskuussa, ihmiset Amsterdamista alkaa juhlia Joulu ja muut talven Tapahtumat.

The Museo Aukiolla keskellä kaupunkia muuttuu satu joulun kylässä. Täällä voit nauttia yksi parhaista joulumarkkinoilla Euroopassa. Se on yli täyttää Amsterdamin yhtenä parhaista kaupungeista viettämään joulua.

Amsterdam on tunnettu sen upea rakennuksia ja lukuisat kanavat, mutta kaupunki tarjoaa paljon enemmän. Voit nauttia luistelu, Maailmanpyörä ratsastaa, loistava ruoka ja erilaisia ​​juomia, ja paljon enemmän.

Voit myös nauttia joulun jälkeenkin Päivä päättyy. Seuraavana päivänä joulun jälkeen, ihmiset Amsterdamin juhlia Tapaninpäivä.

Voit käydä Amsterdam junalla lähes kaikkialla Euroopassa. Keskusaseman yhdistää Pariisi, Frankfurt, Bryssel, Lontoo, Zurich, Berliini, Praha, ja paljon muuta. On säännöllisesti linjat useimmat ja monet muut kaupunkeihin Alankomaissa. Joten jos haluat eurooppalaisilla junilla, voit nauttia useista parhaista kaupungeista viettää joulua 1 matka.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Amsterdam on yksi parhaista kaupungeista viettämään joulua

 

Parhaista kaupungeista viettämään joulua, kylmin pick – Tukholma, Ruotsi

Voitaisiin jäädyttämistä, mutta voit silti rakastan että valitsit olemaan Tukholmassa jouluksi. Ruotsi on maa olla aikana talviloma koska ruotsalaiset päihittää itsensä.

Kaupunki itsessään on kauniisti sisustettu loman aikana, ja se tarjoaa jotain sekä moderneja että perinteisiä. Se on ensisijainen valinta yhtenä parhaista kaupungeista nauttia joulun.

On valoja kaikkialla ja joulumarkkinat kaduilla kuumalla ruokaa ja juomaa. Sinulta hullu ei kokeilla herkullisia vastaleivottua korvapuusteja tai pipareita jossakin kaupungin lukuisista leipomoita! Ruotsi ei tarjoa paljon tapa erilaisten ruokavalintoihin, mutta sinun kannattaa mitään muuta kun yrität korvapuustin kupillisen kuumaa kahvia.

Lisäksi, saat mahdollisuuden vierailla yksi kauneimmista vanhoista kaupungeista Euroopassa. Sitten voit seistä ihme tarkastellaan eri ja monimutkainen kanavia, joki kanavat, ja enemmän.

Pääset Tukholmaan junalla eri puolilla Eurooppaa kuin Ruotsissa on yhdistetty Kööpenhamina. Lisäksi, sinun kannattaa ottaa kouluttaa joitakin pohjoisosiin maan. Siellä revontulet ovat kirkkain ja kaunein.

 

Tukholma on yksi parhaista kaupungeista viettämään joulua

 

Budapest, Unkari

Budapest, Unkarin pääkaupunki ja sen kaunein kaupunki, on yksi parhaista paikoista viettää joulua varten useita syitä. Kaupunki sijaitsee Tonavan varrella ja tarjoaa joitain näyttäviä veneretkiä. Näet lähes kaikki historialliset rakennukset joesta.

Lisäksi, sinun täytyy nähdä upeita Buda Linna ja Eduskuntatalo. Mitä mitä voi tehdä talvella, on useita. Ratsastus raitiovaunut ja luistelu Budapestin Park jäähalli, täällä on aina paljon tekemistä. Myös, älä unohda käydä Vorosmartyn joulumarkkinoilla Neliö ja joulumessut Basilikassa.

Keskeinen rautatieasema että näyttää siltä kuin se tuli suoraan Harry Potter -kirja on keskellä. Se yhdistää Budapest useimpien suurten kaupungeista Euroopassa ja enemmän. Kaksi muuta asemilla on myös paljon juna linjat, tehdä matkustavat Budapest tuulahdus.

 

budapest skyline

 

Parhaista kaupungeista viettämään joulua, ainutlaatuinen valinta – Strasbourg, Ranska

Strasbourg ei ole vain paras valinta viettää joulua, mutta se on myös joulun pääoman. Et voi olla huomaamatta vierailevat tämän upean kaupungin jouluna.

Strasbourg tarjoaa 400-vuotias joulumarkkinoilla, , joka kertoo selkeästi, miten tärkeää on joulun tässä kaupungissa.

Lisäksi, siellä on paljon muita nähtävää ja koettavaa. Voit vierailla majesteettisessa Strasbourgin katedraalissa tai vaikuttavassa 1700-luvun Palais Rohanissa. Voit myös katsella ihme iso joulukuusi lähellä jakaminen Village, tai vaeltaa ympäri kaupungin keskustaa. Ainoa asia, joka on varmaa, että et koskaan kyllästy tässä maaginen kaupunki.

Strasbourg sijaitsee keskellä Länsi-Euroopassa, rajalla Saksassa. Sen sijainti mahdollistaa sen yhteyden Useimmissa kaupungeissa Euroopassa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että löytää junalla kaupunkiin on erittäin helppo.

Pariisista Strasbourgiin Junat

Luxemburgista Strasbourgiin Junat

Nancy Strasbourgiin Junat

Basel Strasbourg Junat

 

Strasbourg on yksi parhaista kaupungeista viettämään joulua

 

Parhaista kaupungeista viettämään joulua ja paras paikka asua – Geneve, Sveitsi

Yksi parhaista paikoista Euroopassa, jos ei maailman, talven aikana, on Sveitsi. Siksi Geneve, yksi kauneimpia kaupunkeja Sveitsissä, on ehdottomasti yksi parhaista kaupungeista nauttia joulun.

Kaupunki lepää Genevejärven rannalla, ja kun talvi tulee, koko järvi on hehkuva. Tuhannet valot loistaa päässä lähellä kauppoja, Torit, julkiset rakennukset, ja joulukoristeet.

Yksi syy siihen, miksi valitsimme Geneven Best Cities to Spend Christmas -blogiksi, oli se, että myös ruoan ystävien pitäisi iloita kaupungin esikoisena-joulumarkkinat tarjoaa ruokaa eri puolilta maailmaa. Lisäksi, voi käydä ostoksilla Kävelemään Street, ja sitten käydä joitakin merkittävimpiä maamerkkejä. Nämä sisältävät palatsi Yhdistyneiden Kansakuntien, St Pierren katedraali, Water Jet, ja enemmän.

On säännöllisesti junia muista kaupungeista Sveitsissä kuten Bern ja Zürich, joka voi viedä sinut Geneve. kuitenkin, on olemassa myös paljon junat menossa ja Italiasta, Ranska, Saksa, ja enemmän. Kappaleet menevät kaupunkeihin kuten Lausanne, Pariisi, Venetsia, Milano, Kiva, Verona, ja paljon muuta. Lisäksi, Keski rautatieasema on aivan keskellä kaupunkia.

Lyon kaupunkiin Geneve junalla

Zurich Geneve Junat

Paris Geneve Junat

Bern Geneve Junat

 

geneva in the winter

 

Siinäpä se, täydellisen luettelon parhaista kaupungeista viettämään joulua. Jos haluat lisätietoja junaa ja näistä kaupungeista, rohkeasti Ota Save A Train milloin vain.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-christmas%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)