Waktu membaca: 5 minit
(Lepas Kemaskini: 16/09/2022)

2018 hampir di penghujungnya, yang hanya boleh bermakna bahawa Krismas adalah berhampiran! Orang ramai masih tidak bersedia untuk itu, tetapi untuk pelancong, ia adalah masa yang tinggi untuk merancang perjalanan. Jika anda sedang mencari untuk bandar hak untuk menghabiskan Krismas di, kami telah mendapat anda dilindungi.

Artikel ini akan memberikan anda satu senarai terperinci bandar-bandar terbaik untuk menghabiskan Krismas di. Apa lagi, kami akan memberitahu anda tentang semua perkara menarik yang boleh anda lakukan di sana, tetapi yang lebih penting, bagaimana untuk sampai ke bandar-bandar dengan kereta api.

 

Amsterdam, Belanda

Amsterdam mempunyai tempat yang istimewa dalam senarai ini sebagai perayaan terdapat mula lebih awal. Bermula pada bulan November, orang-orang dari Amsterdam begin untuk merayakan Natal dan semua yang lain musim sejuk acara.

yang muzium Square di pusat bandar bertukar menjadi sebuah kampung Krismas dongeng. Di sini anda boleh menikmati salah satu yang terbaik pasaran Krismas di Eropah. Ia lebih daripada layak Amsterdam sebagai salah satu daripada bandar-bandar terbaik untuk menghabiskan Krismas.

Amsterdam terkenal dengan bangunan yang cantik dan banyak terusan, tetapi bandar menawarkan lebih banyak. Anda boleh menikmati ais skating, tunggangan roda Ferris, makanan yang hebat dan pelbagai minuman, dan banyak lagi.

Anda juga boleh menikmati Krismas walaupun selepas hujung hari. Pada hari berikutnya selepas Krismas, rakyat Amsterdam meraikan Boxing hari.

Anda boleh melawat Amsterdam dengan kereta api dari hampir di mana sahaja di Eropah. Stesen pusat menghubungkan ke Paris, Frankfurt, Brussels, London, Zurich, Berlin, Prague, dan banyak lagi. Terdapat garis-garis biasa kepada kebanyakan daripada mereka dan lain-lain lagi ke bandar-bandar di Belanda. Oleh itu, jika anda mahu dengan kereta api Eropah, anda boleh menikmati beberapa Bandar Terbaik untuk Menghabiskan Krismas 1 percutian.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

amsterdam merupakan salah satu Bandar terbaik untuk menghabiskan Krismas

 

Bandar terbaik untuk menghabiskan Krismas, pick sejuk – Stockholm, Sweden

Ia mungkin beku, tetapi anda masih akan suka bahawa anda dipilih untuk berada di Stockholm untuk Krismas. Sweden adalah negara yang berada di dalam cuti musim sejuk kerana Sweden mengalahkan diri mereka.

Bandar itu sendiri dihiasi dengan indah semasa cuti, dan ia menawarkan sesuatu yang moden dan tradisional. Ia adalah pilihan utama sebagai salah satu daripada bandar-bandar terbaik untuk menikmati Krismas.

Terdapat lampu mana-mana dan pasaran Krismas di jalan-jalan dengan makanan dan minuman panas. Anda akan menjadi gila untuk tidak mencuba roti kayu manis yang baru dimasak lazat atau gingerbreads salah satu daripada kedai roti utama di bandar ini! Sweden tidak menawarkan banyak di jalan pelbagai pilihan makanan, tetapi anda akan mahu apa-apa lagi apabila anda cuba bun kayu manis dengan secawan kopi panas.

tambahan pula, anda akan mendapat peluang untuk melawat salah satu daripada bandar-bandar lama yang paling indah di Eropah. Maka anda boleh berdiri di hairanlah melihat terusan pelbagai dan rumit, saluran sungai, dan banyak lagi.

Anda boleh sampai ke Stockholm dengan kereta api dari beberapa tempat di Eropah sebagai Sweden disambungkan melalui Copenhagen. tambahan, anda akan mahu mengambil melatih untuk beberapa bahagian utara negara. Itulah di mana Cahaya Utara adalah yang paling terang dan paling indah.

 

stockholm adalah salah satu Bandar terbaik untuk menghabiskan Krismas

 

Budapest, Hungary

Budapest, ibu negara Hungary dan bandarnya yang paling indah, adalah salah satu tempat yang terbaik untuk menghabiskan Krismas di untuk beberapa sebab. Bandar ini terletak di Sungai Danube dan menawarkan beberapa menaiki bot yang menakjubkan. Anda boleh melihat hampir semua bangunan bersejarah dari sungai.

tambahan pula, anda akan mempunyai untuk melihat yang menakjubkan Buda Istana dan Bangunan Parlimen. Bagi perkara-perkara yang boleh anda lakukan pada musim sejuk, terdapat beberapa. Dari menunggang streetcars untuk meluncur di atas ais gelanggang Budapest Park, selalu ada banyak perkara yang perlu dilakukan di sini. juga, jangan lupa untuk mengunjungi pasar Krismas di Vorosmarty Petak dan pesta Krismas di Basilica.

Stesen keretapi pusat yang kelihatan seperti ia datang terus dari buku Harry Potter adalah di tengah-tengah. Ia menghubungkan Budapest ke kebanyakan bandar utama di Eropah dan lebih. Dua stesen tambahan juga mempunyai banyak laluan kereta api, membuat perjalanan ke dan dari Budapest angin.

 

budapest skyline

 

Bandar terbaik untuk menghabiskan Krismas, pick unik – Strasbourg, Perancis

Strasbourg bukan sahaja pilihan yang terbaik untuk menghabiskan Krismas, tetapi ia juga modal Krismas. Anda tidak boleh ketinggalan melawat bandar ini cantik pada Krismas.

Strasbourg mempunyai pasaran Krismas berusia 400 tahun, yang dengan jelas menerangkan kepentingan Krismas di bandar ini.

tambahan pula, ada banyak lain perkara yang perlu dilihat dan dilakukan. You can visit the majestic Strasbourg Cathedral or the imposing 18th century Palais Rohan. Anda juga boleh menonton dalam tertanya-tanya Krismas pokok besar berhampiran Perkongsian Village, atau berkeliaran di sekitar pusat bandar. Satu-satunya perkara yang yang pasti adalah bahawa anda tidak akan bosan di bandar ini ajaib.

Strasbourg terletak di tengah-tengah Eropah Barat, di sempadan dengan Jerman. lokasi membolehkan ia untuk menyambung ke kebanyakan bandar di Eropah. Yang juga bermakna bahawa mencari kereta api ke bandar akan menjadi sangat mudah.

Paris untuk Trains Strasbourg

Luxembourg untuk Trains Strasbourg

Nancy untuk Trains Strasbourg

Basel untuk Trains Strasbourg

 

strasbourg merupakan salah satu Bandar terbaik untuk menghabiskan Krismas

 

Bandar terbaik untuk menghabiskan Krismas dan tempat terbaik untuk tinggal di – Geneva, Switzerland

Salah satu daripada lokasi yang terbaik di Eropah, jika tidak dunia, semasa musim sejuk, adalah Switzerland. Itulah sebabnya Geneva, salah satu bandar yang terindah di Switzerland, pasti di kalangan bandar-bandar terbaik untuk menikmati Krismas.

Bandar ini terletak di tebing Tasik Geneva, dan apabila musim sejuk datang, keseluruhan tasik adalah bercahaya. Beribu-ribu lampu bersinar dari kedai-kedai yang berhampiran, gerai, bangunan awam, dan hiasan Krismas.

Salah satu sebab kami memilih geneva untuk blog Bandar Raya Terbaik untuk Menghabiskan Krismas adalah kerana pencinta Makanan juga harus bersukacita sebagai pra bandar-pasaran Krismas menawarkan makanan dari seluruh dunia. Apa lagi, anda boleh pergi membeli-belah Berjalan di Street, dan kemudian melawat beberapa mercu tanda yang paling ketara. ini termasuk Istana itu Bangsa-Bangsa Bersatu, Katedral St Pierre, Jet air, dan banyak lagi.

Terdapat kereta api biasa dari bandar-bandar lain di Switzerland seperti Bern dan Zurich yang boleh membawa anda ke Geneva. Walau bagaimanapun, terdapat juga banyak kereta api pergi ke dan dari Itali, Perancis, Jerman, dan banyak lagi. Trek pergi dari bandar-bandar seperti Lausanne, Paris, Venice, Milan, bagus, Verona, dan banyak lagi. tambahan, stesen keretapi pusat adalah di tengah-tengah bandar.

Lyon ke Geneva dengan Keretapi

Zurich ke Kereta api Geneva

Paris untuk Trains Geneva

Bern untuk Trains Geneva

 

geneva in the winter

 

Jadi ada anda mempunyai ia, senarai lengkap bandar yang terbaik untuk menghabiskan Krismas. Jika anda ingin maklumat lanjut mengenai Perjalanan kereta api ke dan dari bandar-bandar, rasa bebas untuk Hubungi Save A Train pada bila bila masa.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-christmas%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)