Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 21/05/2021)

Lebih mudah daripada kereta dan lebih selesa daripada bas, mengambil kereta api adalah salah satu cara yang terbaik untuk mengalami Laluan Kereta Api terbaik untuk musim sejuk salji di Eropah. Duduk, berehat dan mengagumi luar biasa gunung, sungai, dan tasik ketika dalam perjalanan ke banyak pengalaman musim sejuk Eropah tawarkan dengan kereta api.

 

Laluan kereta api untuk melihat salji musim sejuk di Eropah 2

THE LIGHTS UTARA adalah yang paling terkenal daripada laluan kereta api untuk salji musim sejuk

setiap musim sejuk, langit di atas utara Eropah berkilau dengan warna Psychedelic daripada borealis aurora (Cahaya Utara). Untuk pengalaman warna sukar dipercayai yang bergerak di langit Artik dalam senarai baldi banyak pengembara. beberapa tempat di bumi menawarkan lebih banyak cara untuk menyaksikan borealis aurora daripada Norway. Ini adalah pasti yang Laluan Kereta Api terbaik untuk musim sejuk salji di Eropah, dengan bonus tambahan-tambahan sebanyak Cahaya Utara. daripada Stockholm, kereta api malam akan membawa anda sepanjang jalan ke hidangan yang semula jadi.

 

Rovaniemi FINLAND

Rovaniemi dikenali sebagai rumah Santa Claus. Ia adalah tempat yang sihir Krismas boleh bulat tahun berpengalaman. Melawat tempat-tempat seperti Santa Claus Village dan SantaPark. Rovaniemi adalah ibu kota Lapland. Ia adalah rumah kepada Lapland ini Provincial muzium Arktikum, hutan Pusat Sains bertemakan Pilke dan Korundi Rumah Kebudayaan.

yang 9-perjalanan kereta api jam dari Helsinki adalah berbaloi berada dalam senarai Laluan Kereta Api terbaik untuk musim sejuk salji di Eropah.

 

 

Berski ON BUDGET A, Bulgaria menang bagi laluan kereta api paling berpatutan untuk musim sejuk

Bagaimana kita boleh memberikan anda satu senarai yang Laluan Kereta Api terbaik untuk musim sejuk salji di Eropah tanpa memberi anda tempat untuk pergi ski? Kita fikir kita akan memberikan anda tip tambahan dengan menyediakan cadangan kami untuk ski pada anggaran, terlalu!

Tempah bahawa tiket kereta api ke Bulgaria! Ini tempat musim sejuk telah menjadi rahsia terpelihara Eropah untuk sementara waktu. Ia pantas menjadi tempat paling sejuk di Eropah untuk musim sejuk sukan sekarang, walaupun.

kami mengesyorkan Bansko. sebagai pilihan yang baik untuk tempat-tempat untuk menamatkan laluan kereta api anda untuk musim sejuk. Sebuah bandar alpine menarik yang bernilai lawatan. Akibatnya, Perjalanan kereta api di sana dari Plovdiv adalah satu pengalaman sendiri. Rata!

 

perjalanan kereta api musim sejuk boleh menjadi satu pengalaman yang ajaib yang akan membawa anda dari cerun salji sarat dongeng seperti kampung-kampung. Jangan ketinggalan menikmati keajaiban musim sejuk yang menakjubkan. Dengan ZERO Yuran Tempahan dari Simpan Kereta Api tidak ada alasan untuk tidak mencari mereka semua!

 

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau anda boleh di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-routes-winter-snow%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)