Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 11/06/2022)

Mengembara adalah salah satu cara yang paling menarik untuk perjalanan, dan untuk sebab yang baik. Kebebasan mempunyai semua barang-barang anda di belakang anda dan melompat dari kereta api untuk melatih dan negara ke negara adalah satu pengalaman yang luar biasa. Oleh kerana ini telah menjadi begitu popular, kita fikir kita akan memberikan anda beberapa perjalanan backpacking tips untuk perjalanan di dalam kereta api.

 

membaca tips backpacking di stesen kereta api

Mari kita mulakan dengan di mana kami mencadangkan anda pergi sebelum kita memberikan anda kami Mengembara tips untuk perjalanan di dalam kereta api.

cadangan percutian 1: London ke Amsterdam

Tempoh: 23 hari

Lineup yang: Rom, Viareggio (Tuscany), Venice, Vienna, Budapest, Krakow, Prague, Berlin, Amsterdam, digunakan, London

London untuk Trains Brussels

London untuk Trains Paris

London untuk Trains Lyon

London untuk Trains Amsterdam

Cadangan percutian 2: London ke Istanbul

Tempoh: 25 hari

Lineup yang: London, Paris, Lausanne, Zermatt, Letak, Munich, Salzburg, Vienna, Budapest, Sighisoara, Brasov, Bucharest, Veliko Tarnovo, Sofia, Plovdiv, Istanbul

Sorotan laluan: Menara Eiffel, Taman Luxembourg, Tasik Geneva, Swiss Alps, Istana Neuschwanstein, Dachau kem tahanan, Istana Buda, mandian terma di Budapest, Gereja Black, yang Istana Parlimen, Gereja Nativity, Alexander Nevski gereja, Grand Bazaar, St Sophia.

Zurich ke Kereta api Lausanne

Geneva ke Lausanne Kereta api

Bern untuk Trains Lausanne

Lucerne untuk Trains Lausanne

 

pengambilan 1st kami untuk tips backpacking: pack Light!

Walaupun pemikiran menyeret terlalu banyak di belakang anda sendiri tidak kedengaran menarik, adalah mudah untuk overpack apabila anda mendapat teruja percutian anda! Pertama, ucapkan selamat tinggal pada beg roller itu dan lebih tepatnya dapatkan beg galas yang selesa yang melilit pinggang anda untuk mendapatkan sokongan. apabila pembungkusan, tanya diri anda: 'Adakah saya benar-benar perlu ini?'Jika jawapannya tidak, parit ia! Malah lebih baik jika anda boleh menjalankan dan turun tangga beberapa kali - ini akan memberikan anda satu petunjuk bagaimana anda akan menguruskan jika anda menjalankan lewat untuk kereta api dan perlu lari ke menangkapnya!

Brussels ke Lille Kereta api

Antwerp untuk Trains Lille

Paris untuk Trains Lille

Rouen untuk Trains Lille

 

Petua 2: Buat app Rail Planner rakan anda yang terbaik.

Aplikasi ini akan memuat turun semua jadual kereta api ke telefon anda supaya anda boleh mengaksesnya di luar talian dan adalah penting bagi tips backpacking anda! Ia sesuai untuk merancang perjalanan anda semasa anda berada di mana sahaja dan nikmati masa anda di baru, tempat asing. juga, app membolehkan anda untuk menapis pilihan kereta api anda berdasarkan sambungan terus sahaja, kereta api tanpa tempahan wajib, dan kereta api dengan pengangkutan basikal. Walaupun kita tidak akan cadangkan mengambil basikal dalam perjalanan backpacking!

Dortmund untuk Trains Frankfurt

Nuremburg ke Kereta api Frankfurt

Stuttgart untuk Trains Frankfurt

Bonn untuk Trains Frankfurt

 

Petua 3: Jangan campur adukkan spontan dengan yang tidak teratur!

Titik keseluruhan tips backpacking adalah untuk mempunyai kebebasan untuk melakukan perjalanan cepat, ringan, dan sebaik-baiknya tanpa jagaan di dunia! Jika anda menamatkan membeli pas kereta api, anda akan menjimatkan wang, tetapi jika anda terlepas kereta api anda, ia boleh mula mendapatkan mahal. jadi, whey sehingga apa yang anda mahu lakukan dan memberi diri anda cukup banyak masa untuk melakukannya. Membeli tiket terlebih dahulu akan menjimatkan wang anda tetapi ia akan menghadkan fleksibiliti anda.

Cologne untuk Trains Nuremberg

Munich untuk Trains Nuremberg

Stuttgart untuk Trains Nuremberg

Dortmund untuk Trains Nuremberg

 

Petua 4: tips backpacking lalu – Menjaga sepasang kering stoking berhampiran dengan menyerahkan

Yang terbaik tips perjalanan backpacking datang dari pengalaman peribadi. Tiada apa-apa runtuhan hari seperti stokin basah, terutamanya jika anda perlu berjalan jauh. Untuk menambah penghinaan kepada kecederaan, perkara yang kedua paling teruk berlaku tidak dapat juga mencari stoking apabila anda sangat memerlukan mereka! Ini berakhir di Mengeluarkan mesin dari bungkusan yang semula pembungkusan. Sesuatu yang tidak mahu melakukan! Kedua-dua senario tidak menyeronokkan, jadi menyimpan sepasang kering dalam poket berhampiran bahagian atas beg anda. Jalan itu, jika anda berlaku untuk berjalan betul ke yang lopak gergasi, penyelesaian anda adalah berhampiran dengan tangan.

 

 

Untuk mendapatkan pengalaman kereta api yang terbaik apabila backpacking, pada harga yang hebat dan tanpa yuran tempahan, penggunaan Simpan Kereta Api, dan jangan lupa untuk mencetak tips perjalanan backpacking kami sebelum anda melatih perjalanan.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-backpacking-tips%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)