Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 11/06/2022)

Backpacking er en af ​​de mest spændende måder at rejse, og med god grund. Friheden ved at have alle dine ejendele på ryggen og hopper fra tog til tog og land til land er en utrolig oplevelse. Da dette er blevet så populær, Vi troede, vi ville give dig nogle rejser backpacking tips til rejser på togene.

 

læse backpacking tips på en togstation

Lad os starte med, hvor vi anbefaler du gå før vi giver dig vores Backpacking tips til rejser på togene.

Trip forslag 1: London til Amsterdam

Varighed: 23 dage

den Lineup: Rom, Viareggio (Toscana), Venedig, Wien, Budapest, Krakow, Prag, Berlin, Amsterdam, Bruges, London

London til Bruxelles Tog

London til Paris Tog

London til Lyon Tog

London til Amsterdam Tog

Trip forslag 2: London til Istanbul

Varighed: 25 dage

den Lineup: London, Paris, Lausanne, Zermatt, Sætte, München, Salzburg, Wien, Budapest, Sighisoara, Brasov, Bukarest, Veliko Tarnovo, Sofia, Plovdiv, Istanbul

route højdepunkter: Eiffeltårnet, Luxembourg haver, Genevesøen, schweiziske alper, Neuschwanstein, Dachau koncentrationslejr, Buda Slot, termiske bade i Budapest, Den Sorte Kirke, det Palads Parlamentets, Fødselskirken, Alexander Nevskij kirken, Grand Bazaar, St. Sophia.

Zürich til Lausanne Tog

Geneve til Lausanne Tog

Bern til Lausanne Tog

Lucerne til Lausanne Tog

 

Vores 1st pluk for backpacking tips: Pak lys!

Mens tanken om at slæbe for meget på din egen ryg ikke lyder tiltalende, det er nemt at overpack når du blive begejstret for din rejse! for det første, sige farvel til den rullepose og snarere få en behagelig rygsæk der vikler sig omkring din talje for støtte. Ved pakning, spørge dig selv: ’Skal jeg virkelig brug for dette?’Hvis svaret er nej, grøften det! Endnu bedre, hvis du kan køre op og ned ad trappen et par gange - dette vil give dig en indikation af, hvordan du vil styre, hvis du kører sent til et tog og har brug for at køre for at fange det!

Bruxelles til Lille Tog

Antwerpen til Lille Tog

Paris til Lille Tog

Rouen til Lille Tog

 

Tip 2: Lav Rail Planner app din bedste ven.

Denne app henter alle de togplaner på din telefon, så du kan få adgang til dem offline og er vigtigt for dine backpacking tips! Den er perfekt til at planlægge dine ture, mens du er på farten og nyde din tid i en ny, fremmed sted. Også, app giver dig mulighed for at filtrere dine jernbane optioner baseret på direkte forbindelser kun, tog uden en obligatorisk reservation, og tog med en cykel vogn. Selvom vi ikke ville foreslå at tage en cykel på backpacking rejse!

Dortmund til Frankfurt Tog

Nürnberg til Frankfurt Tog

Stuttgart til Frankfurt Tog

Bonn til Frankfurt Tog

 

Tip 3: Bland ikke op spontanitet med at blive uorganiseret!

Hele pointen med backpacking tips er at have frihed til at rejse hurtigt, let, og fortrinsvis uden pleje i verden! Hvis du ender med at købe en togkort, du vil spare penge, men hvis du går glip af dit tog, det kan begynde at få pebret. Så, valle op, hvad du vil gøre, og giv dig selv en hel del tid til at gøre det. Køb billetter på forhånd vil spare dig penge, men det vil begrænse din fleksibilitet.

Köln til Nürnberg Tog

München til Nürnberg Tog

Stuttgart til Nürnberg Tog

Dortmund til Nürnberg Tog

 

Tip 4: Sidste backpacking tips – Hold en tør par sokker lukke til side

Den bedste rejse backpacking tips kommer fra personlig erfaring. Intet ruiner en dag som våde sokker, især hvis du har behov for at gå lange afstande. For at føje spot til skade, den anden værste ting at ske, er ikke at være i stand til selv at finde de sokker, når du har desperat brug for dem! Dette ender i udpakning en ompakning. Noget ingen ønsker at gøre! Begge scenarier er ikke sjovt, så hold et tørt par i en lomme nær toppen af ​​tasken. Den vej, hvis du kommer til at gå lige ind i den gigantiske pøl, din løsning er tæt på hånden.

 

 

For at få den bedste togoplevelse, når du backpacker, til fantastiske priser og uden reservationsgebyr, brug Gem et tog, og glem ikke at udskrive vores rejse backpacking tips, før du træner rejse.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-backpacking-tips%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)