Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 21/02/2021)

Et Europa Route Planner er afgørende i at organisere din togrejse i hele Europa. Først og fremmest, der er over 10,000 destinationer man kan besøge i Europa. På grund af antallet af destinationer, er det vigtigt at forske i, hvordan man kan kortlægge din rejse. Du sikkert gerne have din egen unikke rute til at rejse gennem Europa. Og for at planlægge i god tid, du måske ønsker at reservere billetter på forhånd. Mest bemærkelsesværdig er, du bør være i stand til bog tog rejser, der inkluderer kundeservice i dit sprog, og giver mulighed for fleksibilitet gerne Gemme Et Tog, giver.

 

Europa Ruteplanlægger Vigtig planlægning faktorer

Al planlægning begynder med, at du har de nødvendige rejsedokumenter. Tilsvarende, før du planlægger din rejse, du måske ønsker at overveje fører til den første destination, hvis du bor uden for Europa, og tog-rejser, hvis du bor i Europa, fordi det er den bedste måde at rejse i Europa. Nogle af de faktorer, der synes vigtigt for nuværende rejsende; historisk websteder, natur, natteliv, strande, mad, og aktiviteter.

London til Paris Tog

Paris til Amsterdam Tog

München til Berlin Tog

Rom til Milano Tog

 

 

Europa Route Planner efter land

Europe Route Planner map

 

 

 

 

 

 

 

Østrig

for det første, Der er behov for reservationer for nattog og i internationale tog, og du kan gøre det på Gem Et Tog. Forbehold er mulige også for intercity tog højhastighedstog (inklusive EuroCity og InterCity). Vigtigste intercity ruter er Wien & Linz, Salzburg, Graz & distriktet Kärnten. Østrig Europe Route Planner tilbyder meget gode internationale togforbindelser. Derudover, drikkevarer og snacks er tilgængelige på de fleste tog og spisemuligheder til rådighed på internationale tog. Du kan medbringe cykler på østrigske tog. Du har også billetter til Østrig, der giver dig mulighed for at rejse med tog til Lichtenstein.

Graz til Innsbruck Tog

Wien til Graz Tog

Wien til Salzburg Tog

 

Europa Route Planner Østrig

Belgien

De fleste tog i Belgien kræver forbehold, så ikke meget nyt for vores Europa Ruteplanlægning her. Det er meget anbefales, især for tog til lufthavnen, internationale tog, og højhastighedstog vil du have forbehold tid nok i forvejen. desuden, tog i Belgien har 1. og 2. klasse sæder. Nogle af togene tilbyde en minibar og varme og kolde snacks. Rejsetider inden Belgien er hurtige med rejser mellem, større byer tager 20 minutter til en time.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

Belgium gardens

Bosnien

Svarende til Belgien Europe Route Planner, du behøver ikke at foretage en reservation for de fleste tog i Bosnien. Det er ikke muligt at reservere værelser på tog indenlandske i Bosnien. Dette omfatter Brzi VOZ hurtige tog og
passager lokal tog. I modsætning til andre europæiske lande, cykler er ikke tilladt på tog i Bosnien. Derudover, internationale forbindelser fra Bosnien gå gennem Sarajevo station.

 

Europe Route Planner Bosnia

Europa Route Planner til Bulgarien

Du behøver ikke store dele af Europa Route Planner i form af reservationer til Barz Vlak lokal ’hurtige’ tog og også Patnicheski lokaltog. Imidlertid, Der kræves reservationer til Expresen Vlak hurtige tog og internationale tog. Internationale tog til rådighed i Bulgarien omfatter Bulgarien Express, Det Sortehavet Train, Den Bukarest Istanbul Express og ligeledes nogle andre tog afgår fra Sofia. Bulgariens vigtigste ruter tage 6-8 timer (overnight tog er mulige) Sofia er, selvfølgelig, hovedbanegården for internationale forbindelser. Cykler er tilladt på togene, men du bliver nødt til at betale ekstra for dem.

 

Bulgaria skyline

 

Europa Route Planner med Gem en Train

Fordi der en million grunde til at rejse gennem Europa, vi har fundet dig billigste billetter. Europa har den mest smukke togstationer. Mens også have den smukkeste natur, inklusive broer og strande. Så efter du styre det land, du rejser i Europa Route Planner, Tage 3 minutter nu at booke billige togbilletter i Europa på Gem en Train. Betal ved hjælp af alle de populære betalingsmetoder.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-route-planner-trains%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden