Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 16/09/2022)

2018 este aproape la un capăt, care poate însemna doar că Crăciunul este aproape! Oamenii nu sunt încă obtinerea gata pentru ea, ci pentru călători, este timpul pentru a planifica o excursie. Dacă sunteți în căutarea pentru oraș dreptul de a petrece Crăciunul în, ne-am luat te-a acoperit.

Acest articol vă va oferi o listă detaliată a celor mai bune orase pentru a petrece Crăciunul în. Mai mult, vă vom spune despre toate lucrurile interesante pe care le puteți face acolo, dar, mai important,, cum să ajungi la aceste orașe cu trenul.

 

Amsterdam, Olanda

Amsterdam are un loc special pe această listă ca festivităților de acolo începe mult mai devreme. Început în luna noiembrie, oamenii de la Amsterdam a începe pentru a sărbători Crăciunul și toate celelalte iarna evenimente.

The Muzeu Square, în centrul orașului se transformă într-un sat de poveste de Crăciun. Aici vă puteți bucura de una dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa. Este mai mult decât se califică Amsterdam ca fiind unul dintre cele mai bune orașe pentru a petrece Crăciunul.

Amsterdam este bine cunoscut pentru clădirile sale superbe și numeroase canale, dar orașul oferă mult mai mult. Vă puteți bucura de patinaj, plimbari cu roată, alimente fantastic și o varietate de băuturi, și mult mai mult.

Vă puteți bucura, de asemenea, de Crăciun, chiar și după sfârșitul zilei. A doua zi după Crăciun, oamenii din Amsterdam sărbătoresc Ziua Cadourilor.

Puteți vizita Amsterdam cu trenul de la aproape oriunde în Europa. Stația centrală se conectează la Paris, Frankfurt, Bruxelles, Londra, Zurich, Berlin, Praga, si multe altele. Există linii regulate la cele mai multe dintre ele și multe altele în orașe din Olanda. Deci, dacă doriți cu trenuri europene, vă puteți bucura de câteva dintre cele mai bune orașe pe care să petreceți Crăciunul 1 excursie.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

amsterdam este una dintre cele mai bune orase pentru a petrece Crăciunul

 

Cele mai bune orașe pentru a petrece Crăciunul, mai rece alege – Stockholm, Suedia

S-ar putea fi înghețarea, dar veți iubi în continuare că ați selectat pentru a fi în Stockholm pentru Crăciun. Suedia este țara să fie în cursul procedurii Vacanța de iarnă pentru că suedezii se întrece pe sine.

Orașul în sine este frumos decorat în timpul vacanței, și ofera ceva atât tradiționale și moderne. Este o alegere de top ca fiind unul dintre cele mai bune orașe pentru a se bucura de Crăciun.

Există lumini peste tot și piețele de Crăciun de pe străzi cu alimente calde și băuturi. Vei fi nebun să nu încercați delicioase chifle cu scorțișoară proaspăt coapte sau turta într-una din numeroasele brutării orașului! Suedia nu oferă mult în calea diferitelor alegeri alimentare, dar veți dori nimic altceva după ce încercați un coc scorțișoară cu o ceașcă de cafea fierbinte.

În plus, vei avea ocazia de a vizita una dintre cele mai frumoase orașe vechi din Europa. Apoi, puteți sta în uimire uita la diferite canale și complicate, canale fluviale, și altele.

Puteți ajunge la Stockholm, cu trenul din mai multe locuri din Europa ca Suedia este conectat prin Copenhaga. În plus,, veți dori să ia o tren la unele dintre părțile nordice al țării. Acolo Luminile Nordului sunt mai luminoase și cele mai frumoase.

 

stockholm este una dintre cele mai bune orase pentru a petrece Crăciunul

 

Budapesta, Ungaria

Budapesta, capitala Ungariei și cel mai frumos oraș al său, este unul dintre cele mai bune locuri pentru a petrece Crăciunul în pentru mai multe motive. Orașul se află pe Dunăre și oferă câteva plimbari cu barca spectaculoase. Puteti vedea aproape toate clădirile istorice din râu.

În plus, va trebui să vezi uimitoare Buda castel și clădirea Parlamentului. În ceea ce privește lucrurile pe care le puteți face în timpul iernii, sunt câteva. De echitatie tramvaiele la patinaj pe patinoarul din Budapesta Park, aici sunt întotdeauna o mulțime de lucruri de făcut aici. De asemenea, nu uitați să vizitați piața de Crăciun de la Vorosmarty Pătrat iar târgul de Crăciun de la Bazilică.

Gara centrală care arata ca a venit direct dintr-o carte Harry Potter este în centru. Se conecteaza la Budapesta la cele mai multe dintre marile orașe din Europa și mai mult. Două stații suplimentare au, de asemenea, o mulțime de linii de tren, luare călătoresc către și de la Budapesta o briza.

 

budapest skyline

 

Cele mai bune orașe pentru a petrece Crăciunul, alege unic – Strasbourg, Franţa

Strasbourg nu este doar cea mai bună alegere pentru a petrece Crăciunul, dar este, de asemenea, capitala de Crăciun. Nu puteți rata vizita acest oras superb la Crăciun.

Strasbourg are piețe vechi de 400 de ani, de Crăciun, ceea ce explică în mod clar importanța Crăciunului în acest oraș.

În plus, există o mulțime de alte lucruri pentru a vedea și de a face. Puteți vizita maiestuoasa Catedrală din Strasbourg sau impunătorul Palais Rohan din secolul al XVIII-lea. Puteți urmări, de asemenea, în mare mirare pomul de Crăciun aproape de partajare Village, sau călători în jurul centrului orașului. Singurul lucru care este sigur este că nu vei plictisi în acest oraș magic.

Strasbourg este situat în centrul Europei de Vest, la granița cu Germania. Locația sa permite să se conecteze la cele mai multe orașe din Europa. Aceasta înseamnă, de asemenea, că găsirea unui tren în oraș va fi foarte ușor.

Paris Trenurile Strasbourg

Luxemburg Trenurile Strasbourg

Nancy la trenuri Strasbourg

Basel la trenuri Strasbourg

 

strasbourg este una dintre cele mai bune orase pentru a petrece Crăciunul

 

Cele mai bune orașe pentru a petrece de Crăciun și cel mai bun loc de a trăi la – Geneva, Elveţia

Una dintre cele mai bune locații din Europa, dacă nu din lume, în timpul iernii, este Elveția. De aceea, la Geneva, unul dintre cele mai frumoase orașe din Elveția, este cu siguranta printre cele mai bune orașe pentru a se bucura de Crăciun.

Orașul se sprijină pe malul lacului Geneva, și atunci când vine iarna, intregul lac strălucește. Mii de lumini strălucesc de magazine din apropiere, grajduri, clădiri publice, si decoratiuni de Craciun.

Unul dintre motivele pentru care am ales Geneva pentru blogul de Crăciun Best Cities to Spend a fost că iubitorii de alimente ar trebui să se bucure și ei-târg de Crăciun oferă produse alimentare din întreaga lume. Mai mult, puteți merge la cumpărături Mersul pe jos la strada, și apoi vizita unele dintre cele mai importante repere. Acestea includ Palatul al Organizației Națiunilor Unite, Catedrala St Pierre, Jet de apă, și altele.

Există trenuri regulate de la alte orașe din Elveția, cum ar fi Berna si Zurich pe care le puteți lua la Geneva. in orice caz, există, de asemenea, o mulțime de trenuri care merg spre și din Italia, Franţa, Germania, și altele. Piesele merg din orașe precum Lausanne, Paris, Veneția, Milano, Frumos, Verona, si multe altele. În plus,, gara centrală se află în centrul orașului.

Lyon la Geneva cu Trenul

Zurich la trenuri Geneva

Paris Trenurile Geneva

Berna la trenuri Geneva

 

geneva in the winter

 

Deci, nu-l ai, o listă completă a celor mai bune orase pentru a petrece Crăciunul. Dacă doriți mai multe informații despre Calatorind de tren la și de la aceste orașe, simte-te liber sa Contactați pe Salvați A Train oricand.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-christmas%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)