Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 16/12/2022)

Multe orașe din Europa au un frumos palat (sau doi) pentru a trage în turiști. De aceea, e greu să fie de acord cu privire la ceea ce cele cinci palate cele mai frumoase din Europa sunt. Să aruncăm o privire la selecția noastră dintre cele mai frumoase palate din Europa:

 

1. Palate frumoase din Europa și Franța Chateau de Versailles

Versailles este, probabil, una dintre cele mai renumite castele in lume, și merită cu siguranță, reputația. Este o bijuterie a 18-lea francez artă, opulent și bogat în opere de artă și de frumusețe.

Acesta a fost extins de celebrul domnitor francez Ludovic al XIV-lea, care sa mutat terenul si guvernul la Versailles 1682. Castelul a fost locul central al puterii în Franţa până la Revoluția din 1789. Acum este una dintre cele mai faimoase locuri turistice din lume.

Dijon la trenuri Paris

Reims la trenuri Paris

Lille la trenuri Paris

Excursii Trenuri Paris

 

 

2. castelul Windsor, Regatul Unit

Windsor este un palat regal de lucru și se numără printre cele mai frumoase palate din Europa, cel mai vechi și cel mai mare castel din lume, care are încă rezidenți. British Regina își petrece week-end ei din Windsor.

Istoria Castelul Windsor este aproape 1000 ani lungi. Peste secole, a fost casa multor membri celebre regale britanice. Castelul conține Sf. Capela lui George, locul de înmormântare a zece monarhi, și de stat Apartamentele sunt dotate cu comori Royal Collection.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

 

3. Grand Palatul Ducal din Luxemburg

Grand Ducal Palace of Luxembourg

 

Palatul Ducal din Marele Luxemburg în Luxemburg City este reședința oficială a Marelui Duce. El îl folosește pentru majoritatea funcțiilor sale oficiale, împreună cu Marea Ducesă. Palatul conține, de asemenea, birourile lor, precum și staterooms.

Clădirea a fost folosit pentru prima data ca primaria dupa ce a fost construit în 1572. În 1817, a devenit reședința oficială a guvernatorului. Palatul Marelui Ducal arată strălucitor în stilul renascentist flamand și acesta este unul dintre motivele pentru care se află pe lista noastră cu cele mai frumoase palate din Europa.. Ea are una dintre cele mai frumoase fațade din oraș, precum și un interior superb.

Antwerp Trenurile Luxemburg

Bruxelles la trenuri Luxemburg

Metz la trenuri Luxemburg

Paris Trenurile Luxemburg

 

4. Castelul Neuschwanstein, Germania

Neuschwanstein merita locul printre cele mai frumoase palate din Europa, din cauza acesteia decor idilic și arhitectura uluitoare. Acest castel arata ca a venit direct dintr-un basm. De fapt, acesta a fost folosit ca sursă de inspirație pentru castelul din Disney Sleeping Beauty.

Este un al 19-lea romanic Revival palat. istorici de arta din intreaga lume considera unul dintre simbolurile romantismului. Regele Ludwig al II-lea BAVaria construit Neuschwanstein ca retragerea sa în 1837. După moartea regelui în 1886, a devenit deschisă publicului.

Ulm la Fuessen Trenuri

Munchen pentru a Fuessen Trenuri

Stuttgart la Fuessen Trenuri

Nürnberg la Fuessen Trenuri

 

 

5. Palate frumoase din Europa și Austria – Schloss Schonbrunn

Beautiful Palaces in Europe - Schloss Schonbrunn, Austria

 

Una dintre cele mai frecvent vizitate obiective turistice și palate cele mai frumoase din Europa se află în Viena, Austria, Schonbrunn este, de asemenea, un site Patrimoniului Mondial Cultural. Palatul a început ca o cabană de vânătoare pentru împăratul Leopold I. A fost construită în secolul al 17-lea. Schonbrunn este unul dintre cele mai bune lucrări ale arhitectului Bernhard Fischer von Erlach.

De atunci, Schonbrunn a văzut, de asemenea, utilizat ca instanța de Maria Tereza, după care a devenit punctul central și gazdă pentru afacerile statului. Construit în stil baroc, palatul și-a păstrat cea mai mare parte starea sa inițială. Arhitectura sa unică este unul dintre cele mai încântătoare locuri de vizitat în Europa face.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Dacă sunteți gata să planificați călătoria în jurul valorii de cele cinci palate cele mai frumoase din Europa, acestea au fost locurile pe care nu poate lipsi. Toate aceste destinații se poate ajunge cu ușurință prin intermediul trenului, asa de rezervați biletele și începe planificarea!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-palaces-europe%2F/%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)