Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 20/02/2020)

Monet kaupungit Euroopassa on kaunis palatsi (tai kaksi) piirtämään turistit. Siksi on vaikea sopia siitä, mitä viisi kauneimmista palatseista ovat Euroopassa. Katsotaanpa vilkaista valikoimaan kauneimmista palatseista Euroopassa:

 

1. Kauniita palatseja Euroopassa ja Ranskassa Versailles'n palatsista

Versailles on ehkä yksi kuuluisimmista linnat maailmassa, ja se varmasti ansaitsee maineen. Se on helmi 18-luvun ranskalainen taide, äveriäs ja runsaasti taideteoksia ja kauneuden.

Sitä laajennettiin kuuluisa ranskalainen hallitsija Ludvig XIV, joka muutti sekä tuomioistuimissa ja valtion Versailles vuonna 1682. Linnasta oli keskeinen paikka vallan Ranska kunnes vallankumous 1789. Nyt se on yksi kuuluisimmista turisti paikoissa maailmassa.

Dijon Pariisiin Junat

Reims Pariisiin Junat

Lille Pariisiin Junat

Matkat Pariisiin Junat

 

 

2. Windsorin linna, Yhdistynyt kuningaskunta

Windsor on toimiva kuninkaallinen palatsi ja se on yksi kauneimmista palatseista Euroopassa, vanhin ja suurin linna maailmassa, joka on edelleen asukkaat. Britannian kuningatar viettää yksityistä viikonloppuisin Windsor.

Historia Windsor Castle on lähes 1000 vuotisen. Vuosisatojen aikana, se on koti monet kuuluisat jäsenten Englannin kuninkaallisten. Linna sisältää st. Yrjön kappeli, hautapaikka kymmenen hallitsijoista, ja valtion Asunnot ovat varustettuja Royal Collection aarteita.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

 

3. Suurherttuan palatsi Luxemburg

Grand Ducal Palace of Luxembourg

 

Suurherttuan palatsi Luxemburg Luxemburgissa City on virallinen asuinpaikka suuriruhtinaan. Hän käyttää sitä suurimman osan virkatehtäviään, yhdessä suurherttuatar. Palatsi on myös toimistoissaan, sekä hyttiä.

Rakennuksessa käytettiin ensimmäisen kaupungintalon jälkeen se on rakennettu vuonna 1572. Sisään 1817, siitä tuli virallinen asuinpaikka kuvernööri. Suurherttuan palatsi näyttää häikäisevä Flanderin renessanssin tyyliä ja se on yksi syy on listallamme kauneimmista palatseista Euroopassa. Se on yksi kauneimmista julkisivujen kaupungin, sekä upea sisätila.

Antwerpenin Luxemburg Junat

Brysselistä Luxemburgiin Junat

Metz Luxemburg Junat

Paris Luxemburgiin Junat

 

4. Neuschwanstein, Saksa

Neuschwansteinin ansaitsee paikkansa kauneimmat palatseja Euroopassa, koska se idyllisessä ja henkeäsalpaava arkkitehtuuri. Tämä linna näyttää se tuli suoraan ulos satu. Itse asiassa, sitä on käytetty inspiraationa linnan Disneyn Prinsessa Ruusunen.

Se on 19th-luvun romaanista Revival palatsissa. Taidehistorioitsijoita ympäri maailmaa pitävät sitä yksi symboleista romantiikan. Kuningas Ludwig II Bavaria rakennettu Neuschwansteinin hänen vetäytyä 1837. Jälkeen kuninkaan kuoleman 1886, kävi avoinna yleisölle.

Ulm Fuessen Junat

München Fuessen Junat

Stuttgart Fuessen Junat

Nürnberg Fuessen Junat

 

 

5. Kauniita palatseja Euroopassa ja Itävallassa – Schloss Schonbrunnin

Beautiful Palaces in Europe - Schloss Schonbrunn, Austria

 

Yksi useimmin nähtävyyksistä ja kauneimmista palatseista Euroopassa on Wienissä, Itävalta, Schönbrunnin on myös maailman kulttuuriperintöä site. Palatsi alkoi metsästysmajan keisari Leopold I. Se oli rakennettu 17-luvulla. Schönbrunnin on yksi parhaista teoksia arkkitehti Bernhard Fischer von Erlach.

Siitä lähtien, Schönbrunnin on nähnyt myös käyttöä tuomioistuin Maria Theresa, minkä jälkeen siitä tuli keskipiste ja isäntänä asioihin valtion. Rakennettu barokkityyliin, linnassa on enimmäkseen säilyttänyt alkuperäisen kunto. Sen ainutlaatuinen arkkitehtuuri tekee siitä yhden kiehtovin käyntikohteista Euroopassa.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Jos olet valmis suunnitella matkasi ympäri viisi kaunein palatseja Euroopassa, Nämä olivat paikat et voi olla huomaamatta. Kaikki nämä kohteet pääsee helposti junalla, niin varaa liput ja aloittaa suunnittelu!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-palaces-europe%2F/%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)