Lukuaika: 8 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 17/12/2021)

Yksi parhaista tavoista saada rakkaus kukoistamaan on viettää aikaa yksin, vain te kaksi, ja muodosta yhteys uudelleen. Nykyajan elämä on niin hektistä ja kiireistä, on helppo antaa taikuuden ja erikoisen yhteyden häipyä taustalle. Niin, olemme koonneet joitain yksinäisimpiä paikkoja, sen 12 parhaat paikat yksinäisyyden ystäville sytyttää kipinöitä ja tulta.

Mäntyjen alla, näkymä merelle puumajastasi, löydät nämä upeat paikat henkeäsalpaavimmista paikoista.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Parhaat paikat yksinäisyyden ystäville: Skotlanti

Ylelliset vihreät ylängöt, laajoja maita, ja kukkuloita, joissa voit halailla katsoessasi Atlantin valtamerta. Skotlannin luonnonkaunis maisema on yksi maailman eeppisimmista näkymistä. Retkeilyn välissä, piiloutumassa pakettiautoosi, tai suloinen pieni mökki, Isle of Sky on yksi niistä pariskunnan halutuimmat matkakohteet.

Lisäksi, Isle of Sky on kuuluisa henkeäsalpaavista saaristaan, lampia, ja keijumaisia ​​paikkoja. Niin, voit helposti vaeltaa ympäriinsä, ja tutkia ulkoilmaa yhdessä. Isle of Skyn ​​mystisessä, melkein jumalallisessa maisemassa on paljon romanttisia paikkoja yksinäisyyden ystäville, joten sinun ei tarvitse huolehtia uteliaiden matkailijoiden keskeyttämisestä ja voit viettää parasta romanttista laatuaikaa yhdessä.

 

Best Places For Solitude Lovers: Scotland

 

2. Indonesia

Indonesian villi ja kesyttämätön luonto tunnetaan yhtenä maailman romanttisimmista ympäristöistä. Lisäksi, sen luonnonsuojelualue Indonesiassa asuu lukemattomia vesiputouksia, luonnolliset uima-altaat, ja ihmettelee, minne rakastunut voi piiloutua pois maailmasta joksikin aikaa yksin.

kuitenkin, jos sinä mieluummin henkeäsalpaavat näkymät Intian ja Tyynenmeren valtameristä, silloin majoittuminen syrjäisessä yksityisessä puumajassa on täydellistä. Indonesia on kuuluisa upeasta ympäristöystävällinen loma majoitukset. Puiset mökit, puumajat, ja huvilat ovat romanttisimpia loma-asuntoja Indonesiassa. Balilla, Ubud, meri- tai viidakonäköalalla, Indonesia on yksi parhaista 5 parhaat paikat yksinäisyyden ystäville.

 

Sunny day in Indonesia

 

3. Parhaat paikat yksinäisyyden ystäville: Bled, Slovenia

Herääminen järvimaisemiin vuorten keskellä, Bled-järvi on viehättävä kohde pariskunnille Sloveniassa. Sijaitsee Julian Alpeilla, metsien ympärillä, kuuluisa Bledin linna, ja saari, jolle voi uida, Bled-järvi on erittäin romanttinen. Puita ja ympäröiviä vuoria heijastavat turkoosit vedet luovat ainutlaatuisen ja rauhallisen tunnelman kahden hengen aamiaiselle.

Lisäksi, monet niistä loma-asunnot Bled-järvellä mukana yksityinen ranta, suoraan omasta mökistäsi. Niin, vaikka Bled-järvi on suosittu lomakohde Sloveniassa, voit varmasti löytää syrjäisen palan taivasta yksinäisyydelle.

 

Solitude Lovers - Fog picture: Bled, Slovenia

 

4. Ranskan Alpit

Halailu takkatulen ääressä lumisena yönä syvällä Alpeilla on yksi maailman romanttisimmista asioista. Talvella Ranskan alppivuoret ovat kaikki lumen peitossa, kimaltelee auringossa aurinkoisena talviaamuna. Ilma on raikas ja raikas, ilahduta siemaillen mustaa kahvia ennen kuin aloitat päiväsi alas rinteillä.

Yöllä näkymät ovat erityisen romanttisia syvällä Alpeilla, kun tähdet tulevat esiin, ja ainoa valo kilometrien päässä tulee glamping-kotelostasi. Jos et tiennyt, Rhône-Alpit on yksi parhaista romanttinen glamping Rhône-Alpeilla Ranskassa. Eristäytynyt, intiimi, ylellinen, ja ainutlaatuinen, täydellinen romantiikkaan ja yksinäisyyteen.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

A Couple Sitting On Snowy French Alps

 

5. Parhaat paikat yksinäisyyden ystäville: Piemonte Italia

Toinen loistava kohde romanttiselle lomalle Euroopassa on Piedmont Italiassa. The ihana viinialue sijaitsee Ranskan ja Sveitsin välissä, Alppien juurella. Piemontessa on joitain Val di Susan laaksojen kauneimmista vuokra-asunnoista eristäytyneille ystäville.

Viininmaistelun lisäksi, voit mennä romanttisille vaelluksille, ja lopeta romanttinen piknik. Toinen hieno tapa viettää aikaa yhdessä on vierailla keskiaikaiset linnat, ja Piemontessa on upeita linnoja. Niin, Piemonte on loistava paikka pariskunnille Italiassa.

Milanosta Torinoon junalla

Comojärveltä Torinoon junalla

Genovasta Torinoon junalla

Parmasta Torinoon junalla

 

Piedmont Italy Is For Solitude Lovers

 

6. La Sage Sveitsi

Chamonixista Zermattiin, La Sage Le Preletille, tai Arolla, on kolme niistä kuuluisia vaellusreittejä La Sagessa. Polut ovat melko pitkiä, mutta näkymät ovat eeppisiä ja kaiken vaivan arvoisia. Lisäksi, matkalla kohtaamasi näkymät ovat joitain maailman kauneimmista.

Koska nämä reitit ovat melko pitkiä, sinulla on paljon paikkoja rentoutua, rentoutua, ja sinulla on upea luonto itsellesi. Turistijoukot jäävät kauas perässä, ja se olet vain sinä, taivas, vihreä ruoho, alla oleviin laaksoihin, ja rakkaasi rinnallasi. Sveitsissä ei ole parempaa paikkaa romanttiseen ja yksinäisyyteen yhdessä.

Interlakeniin Baselista junalla

Geneve - Zermatt junalla

Bernistä Zermattiin junalla

Luzern - Zermatt junalla

 

Above the clouds in La Sage Switzerland

 

7. Parhaat paikat yksinäisyyden ystäville: Toscana Italia

Viini, italialaiset huvilat, ja satoja kilometrejä lumoavien pienten kaupunkien välillä, mikään ei voi ylittää Toscanaa romanttisena pakopaikkana yksinäisyyden ystäville. Postikorttimaiset maisemat saavat jokaisen sydämen lyömään nopeammin hämmästyneenä ja lisää taianomaista tunnelmaa. Kun te kaksi saavutte Toscanaan, menetät itsesi täysin ja jätät kaikki ongelmat taaksesi.

Sää Monticchiellossa, esimerkiksi, viidentoista vuosisadan kylä, on yksi parhaista paikoista yksinäisyyden ystäville Toscanassa. Voit vaeltaa tämän muinaisen kylän ympärillä, vaihtaa suudelmia, seinien sisällä, kivikäytäviä ja ihailla näkymiä Toscanan vihreille kukkuloille.

Milanosta Roomaan junalla

Firenzestä Roomaan junalla

Venetsiasta Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

 

 

8. Schwarzwaldin Saksa

Tiheä, ikivihreä Schwarzwald Lounais-Saksassa on niin laaja, että kuka tahansa pariskunta voi mennä täysin tutkan ulkopuolelle. Vaelluksesta rentoutumiseen, Schwarzwald on upea kohde pariskunnille. Esimerkiksi, Jos olet ulkoilua rakastava pariskunta, löydät monia upeita vaellusreittejä Schwarzwaldista, kuten polku Tribergin vesiputouksiin, ja ehkä pitää piknik lähistöllä.

Vaihtoehtoisesti, voit suunnata Baden-Badeniin viettämään rentouttavaa aikaa ylellisessä kylpylässä tai vain jäädä rentoutumaan yksityisessä ulkokylpytynnyrissäsi. Joka tapauksessa, matkustaa Schwarzwaldiin on lupaus maagisista hetkistä, yksinäisyyden ystäville Euroopassa.

Offenburgista Freiburgiin junalla

Stuttgartista Freiburgiin junalla

Leipzigistä Freiburgiin junalla

Nürnbergistä Freiburgiin junalla

 

A Small Waterfall In the Black Forest, Germany

 

9. Parhaat paikat yksinäisyyden ystäville: Pohjois-Irlannin pohjoisrannikko

Upeilla kallioilla ja upealla näköalalla, Irlannin pohjoisrannikko on yksi Ison-Britannian vaikuttavimmista alueista. Pohjois-Irlannissa oli viehättäviä pieniä merenrantakaupunkeja, pienillä viehättävillä mökeillä, ja polku, joka johtaa suoraan merelle päin. Niin, siellä on tarpeeksi romanttisia syrjäisiä paikkoja katsella auringonlaskua tai kävellä rantaa pitkin.

Esimerkiksi, Ballintoyn satamassa on kivinen maisema ja ranta romanttisille kävelyretkille ja piknikille. Toinen erittäin romanttinen paikka on Giant Causeway, ainutlaatuinen paikka tutkia rakkaittesi kanssa. Irlannin pohjoisrannikko on kaunis lomapaikka yksinäisyyden ystäville.

 

The Best Place For Solitude Lovers: North Coast Of Northern Ireland

 

10. Ferdi-vuori Itävalta

Viehättävän Enns Valleyn ja Dachsteinin vuoriston välissä, Fredi Mountain on yksi parhaista paikoista yksinäisyyden ystäville. Paksuja mäntyjä, dramaattiset huiput edessäsi, ja tyyneyttä kaikkialla, Fredi Mountain luo täydelliset puitteet romanttiselle lomalle.

Lisäksi, tällä syrjäisellä alueella on joitain romanttisimmista poissa kotoa olevista majataloista. Oma sauna, terassi, ja ainutlaatuinen näkymä Itävallan vuorille, Fredi Mountain on yksi 12 parhaat rakkauskohteet, maagiselle laatuajalle. Itse asiassa, Fredi on niin etäinen, Paras tapa päästä sinne on autolla, koska siellä ei ole julkinen liikenne tähän nimenomaiseen paikkaan Itävallan vuoristossa.

Münchenistä Hallstattiin junalla

Innsbruck Hallstattiin junalla

Passau Hallstattiin junalla

Rosenheim Hallstattiin junalla

 

A Couple On Ferdi Mountain, Austria

 

11. Parhaat paikat yksinäisyyden ystäville: Algarve Portugali

hiekkarannat, dramaattisia lahtia, turkoosi vesi, ja aurinko suutelee kasvojasi, ei ole paikkaa, joka olisi haaveilevampaa kuin Algarve. Ponta Da Piedade kellareineen, kallioita, hunajaväriset kaaret turkoosia vettä vasten on yksi maailman henkeäsalpaavimmista kuvista, ja yksi romanttisimmista. Toinen upea ranta, jolle voi eksyä, on Praia da Rocha. Eristäytynyt, hiljainen, kaunis, ja täydellinen rakkauslintuillesi vaeltamaan, sun kylpy, ja rentoutua.

Algarven luonnonhelmet ovat upea kesäparatiisi. Rannat ja punertavat poukamat sopivat täydellisesti romanttiseen hauskanpitoon meren rannalla. Katso auringonlaskua, hyppää veteen, tai juo lasin viiniä, Romantiikkaa on ilmassa Algarvessa. Kaiken kukkuraksi, tämä eristäytynyt kauneus on lähellä Lagosia, joten voit paeta milloin haluat.

 

Paddling On Algarve, Portugal

 

12. Cotswolds Englanti

Levittyy viiteen lääniin, Cotswoldsin kartanot, ja kivisillat näyttävät jääneen ajoissa. Tällä viehättävällä alueella asuu Prince of Walesin Highgrove-tila ja viehättäviä kivitaloja. Voidaan ajatella, että he ovat matkustaneet ajassa taaksepäin, oman mökin rauhassa. Lisäksi, koska siellä on hieno arkkitehtuuri, sopii kuninkaallisille, hienot puutarhat eivät jää kauas Buckinghamin palatsin kuningattaren puutarhasta.

Niin, kun taas Cotswolds on vähän kaukana, yksinäinen Englannin maaseudulla, se on täydellinen paikka yksinäisyyden ystäville. Valinta patikoinnin välillä, ja juuston maistelua, voi olla vaikeaa lomalla, mutta yksi asia on varma, Cotswolds on hyvin romanttinen kohde Englannissa.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Cotswolds England countryside

 

Me klo Tallenna juna auttaa sinua mielellään suunnittelemaan matkaa näihin 12 Parhaat paikat yksinäisyyden ystäville.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "12 parasta paikkaa yksinäisyyden ystäville" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fbest-places-solitude-lovers%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)