Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 17/12/2021)

En af de bedste måder, hvorpå kærlighed kan blomstre, er at bruge lidt tid alene, bare jer to, og tilslut igen. Det moderne liv er så hektisk og travlt, det er nemt at lade den magiske og specielle forbindelse, du har, forsvinde i baggrunden. Så, vi har samlet nogle af de mest ensomme steder, det 12 bedste steder for ensomhedselskere at genoplive gnister og ild.

Under fyrretræerne, med udsigt over havet fra dit træhus, du finder disse storslåede steder på de mest betagende steder.

 

1. Bedste steder for ensomhedselskere: Skotland

Overdådigt grønne højland, store landområder, og bakker, hvor du kan putte, mens du ser på Atlanterhavet. Det skotske naturskønne landskab er en af ​​de mest episke udsigter i verden. Mellem vandreture, gemmer sig væk i din varevogn, eller sød lille hytte, Isle of Sky er en af ​​de mest eftersøgte destinationer for parrejser.

i øvrigt, Isle of Sky er berømt for sine betagende øer, damme, og fe-lignende pletter. Så, man kunne nemt gå rundt, og udforske naturen sammen. Det mystiske næsten guddommelige landskab på Isle of Sky har masser af romantiske steder for ensomhedselskere, så du behøver ikke bekymre dig om at blive afbrudt af nysgerrige rejsende og kan få den bedste romantiske kvalitetstid sammen.

 

Best Places For Solitude Lovers: Scotland

 

2. Indonesien

Den vilde og utæmmede natur i Indonesien er kendt for at være en af ​​de mest romantiske omgivelser i verden. i øvrigt, det naturreservater i Indonesien er hjemsted for utallige vandfald, naturlige pools, og undrer sig over, hvor den forelskede kan gemme sig væk fra verden i en tid alene.

Imidlertid, hvis du foretrækker en betagende udsigt af det Indiske og Stillehav, så vil det være perfekt at bo i et afsondret privat træhus. Indonesien er berømt for sit storslåede miljøvenlig ferie overnatningssteder. Træhytter, træhuse, og villaer er de mest romantiske ferieboliger i Indonesien. På Bali, Ubud, med hav- eller jungleudsigt, Indonesien er en af ​​de bedste 5 bedste steder for ensomhedselskere.

 

Sunny day in Indonesia

 

3. Bedste steder for ensomhedselskere: Bled, Slovenien

Vågner op til udsigt over søen midt i bjergene, Bled-søen er en charmerende destination for et parferie i Slovenien. Set i de julianske alper, med skove omkring, det berømte Bled slot, og en ø man kan svømme til, Bled Lake er ekstremt romantisk. Det turkise vand, der spejler træerne og de omkringliggende bjerge, skaber en unik og fredfyldt atmosfære til en morgenmad for to.

i øvrigt, mange af de sommerhusudlejning ved Bled-søen kommer med en privat kyst, direkte fra din private hytte. Så, selvom Bled-søen er et populært feriemål i Slovenien, du kan helt sikkert finde et lille afsondret stykke af himlen til din ensomhedsferie.

 

Solitude Lovers - Fog picture: Bled, Slovenia

 

4. De franske alper

At putte ved bålet en sneklædt nat dybt inde i Alperne er noget af det mest romantiske i verden. Om vinteren er de franske alpebjerge alle dækket af sne, funklende i solen en solrig vintermorgen. Luften er sprød og frisk, sprudlende med en tår sort kaffe, før du begynder din dag ned ad pisterne.

Om natten er udsigten især romantisk dybt inde i alperne, når stjernerne kommer frem, og det eneste lys i miles kommer fra din glamping pod. Hvis du ikke vidste, er Rhone-Alperne en af ​​de mest romantisk glamping i Rhone-Alperne i Frankrig. Afsondret, intim, luksuriøs, og unikke, perfekt til romantik og ensomhed.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

A Couple Sitting On Snowy French Alps

 

5. Bedste steder for ensomhedselskere: Piemonte Italien

En anden fantastisk destination for en romantisk ferie i Europa er Piemonte i Italien. Det dejligt vinområde ligger mellem Frankrig og Schweiz, ved foden af ​​Alperne. Piemonte er hjemsted for nogle af de smukkeste lejemål for afsondrede elskere i dalene i Val di Susa.

Udover vinsmagning, du kunne tage på romantiske vandreture, og afslut med en romantisk picnic. En anden god måde at tilbringe tid sammen på er at besøge middelalderlige borge, og Piemonte har nogle vidunderlige slotte. Så, Piemonte er et fantastisk sted for et parretreat i Italien.

Milano til Torino med et tog

Comosøen til Torino med et tog

Genova til Torino med et tog

Parma til Torino med et tog

 

Piedmont Italy Is For Solitude Lovers

 

6. La Sage Schweiz

Fra Chamonix til Zermatt, La Sage til Le Prelet, eller Arolla, er tre af berømte vandrestier i La Sage. Stierne er ret lange, men udsigten er episk og alle dine anstrengelser værd. i øvrigt, udsigten du møder på vejen er noget af det smukke i verden.

Da disse stier er ret lange, du vil have masser af steder at læne dig tilbage, slap af, og hav storslået natur helt for dig selv. Masserne af turister vil være langt bagefter, og det bliver lige dig, himlen, grønt græs, dalene nedenfor, og din elskede ved din side. Der er ikke noget bedre sted i Schweiz til en romantisk og ensom tid sammen.

Basel til Interlaken med et tog

Genève til Zermatt med et tog

Bern til Zermatt med et tog

Lucerne til Zermatt med et tog

 

Above the clouds in La Sage Switzerland

 

7. Bedste steder for ensomhedselskere: Toscana Italien

Vin, italienske villaer, og hundredvis af kilometer mellem fortryllende små byer, intet kan toppe Toscana som et romantisk tilflugtssted for ensomhedselskere. Det postkortlignende landskab får ethvert hjerte til at banke hurtigere af forbløffelse og tilføjer til den magiske atmosfære. Når I to ankommer til Toscana, I vil helt miste jer selv og efterlade alle problemer.

Monticchiello, for eksempel, en landsby fra det 15. århundrede, er et af de bedste steder for ensomhedselskere i Toscana. Du kan vandre rundt i denne gamle landsby, udveksle kys, inden for dens vægge, stenpassager og beundre udsigten over Toscanas grønne bakker.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Venedig til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

 

 

8. Schwarzwald Tyskland

Den tætte, den stedsegrønne Schwarzwald i det sydvestlige Tyskland er så stor, at ethvert par kan gå helt væk fra radaren. Fra vandreture til afslapning, Schwarzwald er en fantastisk destination for et pars tilbagetog. For eksempel, Hvis I er et friluftselskende par, du kan finde mange gode vandrestier i Schwarzwald, ligesom stien til Triberg vandfald, og måske holde en picnic i nærheden.

alternativt, du kan tage til Baden-Baden for en afslappende tid i en luksuriøs spa eller bare blive i og slappe af i dit private udendørs boblebad. På den ene eller anden måde, rejser til Schwarzwald vil være et løfte om magiske øjeblikke, for ensomhedselskere i Europa.

Offenburg til Freiburg med et tog

Stuttgart til Freiburg med et tog

Leipzig til Freiburg med et tog

Nürnberg til Freiburg med et tog

 

A Small Waterfall In the Black Forest, Germany

 

9. Bedste steder for ensomhedselskere: Nordirlands nordkyst

Med fantastiske klipper og storslået udsigt, Irlands nordkyst er en af ​​de mest imponerende regioner i Storbritannien. Nordirland havde hyggelige små kystbyer, med små charmerende sommerhuse, og en sti, der fører direkte til en udsigt over havet. Så, der er nok romantiske afsondrede steder at se solnedgangen eller gå langs kysten.

For eksempel, Ballintoy Havn har et klippelandskab og kyst til romantiske gåture og picnic. Et andet meget romantisk sted er Giant Causeway, et unikt sted at udforske sammen med din kæreste. Nordkysten af ​​Irland er et smukt feriested for ensomhedselskere.

 

The Best Place For Solitude Lovers: North Coast Of Northern Ireland

 

10. Ferdi Mountain Østrig

Mellem den charmerende Enns-dal og Dachstein-bjergkæden, Fredi Mountain er et af de bedste steder for ensomhedselskere. Tykke fyrretræer, dramatiske toppe foran dig, og ro rundt omkring, Fredi Mountain skaber de perfekte rammer for en romantisk ferie.

i øvrigt, denne afsondrede region er hjemsted for nogle af de mest romantiske hjem-væk-fra-hjemmet-lodges. Med egen sauna, terrasse, og eksklusiv udsigt over de østrigske bjerge, Fredi Mountain er en af ​​de 12 bedste kærlighedsdestinationer, til noget magisk kvalitetstid. Faktisk, Fredi er så fjern, den bedste måde at nå det på er i bil, da der ikke er nogen offentlig transport til netop dette sted i de østrigske bjerge.

München til Hallstatt med tog

Innsbruck til Hallstatt med tog

Passau til Hallstatt med tog

Rosenheim til Hallstatt med tog

 

A Couple On Ferdi Mountain, Austria

 

11. Bedste steder for ensomhedselskere: Algarve Portugal

sandstrande, dramatiske bugter, turkis vand, og solen kysser dit ansigt, der er intet sted, der er mere drømmende end Algarve. Ponta Da Piedade med sine kældre, klipper, buer i honningtoner mod det turkise vand er et af de mest betagende billeder i verden, og en af ​​de mest romantiske. En anden vidunderlig strand at fare vild på er Praia da Rocha. Afsondret, rolige, smuk, og perfekt for dine kærlighedsfugle at vandre rundt, sol-badet, og slappe af.

Algarves naturperler er et fantastisk sommerparadis. Strandene og rødlige bugter er perfekte til romantisk sjov ved havet. Stirre ind i solnedgangen, hoppe i vandet, eller få et glas vin, romantik er i luften i Algarve. På toppen af ​​det hele, denne afsondrede skønhed er i umiddelbar nærhed af Lagos, så du kan løbe væk, når som helst du ønsker det.

 

Paddling On Algarve, Portugal

 

12. Cotswolds England

Fordelt på fem amter, Cotswolds herregårde, og stenbroer synes at være blevet frosset i tid. Denne maleriske region er hjemsted for Prince of Wales' Highgrove ejendom og charmerende stenhuse. Man kan tro, de er rejst tilbage i tiden, i privatlivets fred i dit helt eget sommerhus. i øvrigt, da der er udsøgt arkitektur, velegnet til kongelige, de fine haver falder ikke langt efter dronningens have i Buckingham Palace.

Så, mens Cotswolds er lidt langt væk, afsondret i det engelske landskab, det er det perfekte sted for ensomhedselskere. Valget mellem vandreture, og ostesmagning, kan være svært, når man er på ferie, men én ting er sikkert, Cotswolds er en meget romantisk destination i England.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Cotswolds England countryside

 

Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en tur til disse 12 Bedste steder for ensomhedselskere.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "12 bedste steder for ensomhedselskere" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fbest-places-solitude-lovers%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)