Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 04/11/2022)

Rejsende tror måske, at listen over genstande, der er forbudt at medbringe på et tog, gælder for alle jernbaneselskaber i hele verden. Imidlertid, det er ikke tilfældet, og nogle få genstande er tilladt at medbringe på et tog i et land, men forbudt i et andet. Ikke desto mindre, det ville hjælpe, hvis du ikke bekymrede dig om at pakke din bagage for meget, husk at du kan opbevare tasken i stativet over dit hoved, mellem sæderne, eller i et anvist område ved siden af ​​indgangen.

Togene i Europa er nogle af de bedste i verden, med faciliteter ombord, der byder på en fantastisk rejseoplevelse. At tage toget er nogle gange bedre end at flyve, da det kan spare tid og penge. Imidlertid, ligesom lufthavne, der er en liste over begrænsede genstande til at medbringe på tog.

 

Vær venlig, se på den komplette liste over varer, passagerer ikke er tilladt på tog:

  • Alle typer våben: dolke, knive, sprængstoffer, og skydevåben uden licens.
  • Alkohol
  • Gasdåser og andre brandfarlige stoffer.
  • Flyvende ting (såsom helium balloner) eller lange genstande af frygt for ledningskontakt, elektrisk mangel, og risiko for elektrisk stød.
  • Radioaktive stoffer.
  • Kufferter og bagage overstiger 100 cm.

Denne korte liste over varer ligner den af ​​lufthavne. Mens listen er den samme, at rejse med tog i stedet for at flyve sparer dig betydelig tid, da du ikke behøver at gå gennem sikkerhedskontrollen på togstationen. i øvrigt, der er ingen grund til at tjekke ind eller ankomme til togstationen 3 timer før afgangstid. Disse faktorer gør en enorm forskel for rejseoplevelsen i Europa. Bundlinjen, rejser med tog i Europa er en af ​​de mest bemærkelsesværdige måder at udforske kontinentet og landskabet på.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

What Items Are Not Allowed to board with On a Train

 

Ofte stillede spørgsmål: Hvilke varer er ikke tilladt i tog

Er rygning tilladt i tog?

Jernbaneselskaberne’ højeste prioritet er passagererne’ sikkerhed samt at give den bedste rejseoplevelse. På denne måde, rygning i tog er forbudt, så alle passagerer kan nyde en røgfri rejse. Rygere skal tage denne politik i betragtning, når de rejser langt, og der er en lang togrejse forude.

En mulig løsning på dette problem er at planlægge en togtur med flere byer. For eksempel, at dele rejsen op i et par dage er ideelt, hvis du har tilstrækkelig tid. En anden væsentlig ting at bemærke er, at rygning kun er tilladt på udpegede steder på togstationer, eller platforme, som på schweiziske togstationer.

Bruxelles til Utrecht Tog

Antwerpen til Utrecht Tog

Berlin til Utrecht Tog

Paris til Utrecht Tog

 

Er køretøjer tilladt på tog?

Motoriserede køretøjer er forbudt i tog. Passagerer må medbringe foldecykler og scootere som håndbagage. Så længe du kan gemme poserne væk, lette transportmidler er tilladt på tog uden ekstra gebyr.

Desuden, passagerer kan medbringe sportsudstyr i tog, som skiudstyr. Dermed, du kan rejse direkte fra lufthavnen uden at skifte tog og få en fantastisk skiferie. desuden, til genstande, der ikke foldes, ligesom surfbrætter, det er bedst at rådføre sig direkte med jernbaneselskabet.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

 

Er kæledyr tilladt i tog?

For at holde gener på et minimum, passagerer kan rejse med deres kæledyr under visse restriktioner. Husdyr kan lide hunde, katte, og ildere er tilladt i tog. Passagerer kan medbringe deres kæledyr på tog uden at købe en billet mod et ekstra gebyr, medmindre kæledyrene’ vægt overstiger 10 kg. I dette tilfælde, passagerer bør købe en togbillet og medbringe kæledyret som håndbagage. i øvrigt, hunde er tilladt i tog, hvis de er i snor og kan sidde på passagerens skød. For eksempel, på den østrigske forbundsjernbane OBB, du kan medbringe din hund gratis.

Imidlertid, passagerer kan rejse med store hunde på italiensk Rød pil, Sølv pil, og Frecciabiana tog mod ekstra takst, kun i første og anden klasse, men ikke i direktionen. i øvrigt, på internationale ruter i Frankrig, hunde er tilladt i tog. Imidlertid, passageren skal købe en togbillet til dem. Dermed, at pakke en godbid er et af de væsentlige råd til rejser i tog med kæledyr.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Traveling With Pets on Trains is allowed in many cases

 

Er der bagagebegrænsninger på tog?

Det bedste ved at rejse med tog er ingen restriktioner for bagage. I modsætning til fly og lufthavne, der er ingen bagagekontrol på togene. Så, du kan medbringe så mange som fire kufferter, så længe du opbevarer bagage ordentligt for at bevare sikkerheden for alle passagerer. Imidlertid, at nyde det meste af din ferie i Europa, klargør din håndbagage klogt, så du kan nyde din rejse.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

En fantastisk togrejse begynder med at finde de bedste togbilletter på den mest vidunderlige og komfortable togrute. Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at forberede en togrejse og finde de bedste togbilletter til de bedste priser.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "Hvilke varer er ikke tilladt på tog" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her:

https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fitems-not-allowed-on-trains%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)