Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 04/11/2022)

Οι ταξιδιώτες μπορεί να πιστεύουν ότι ο κατάλογος των αντικειμένων που απαγορεύεται να φέρει κανείς σε ένα τρένο ισχύει για όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες παγκοσμίως. Ωστόσο, δεν είναι έτσι, και μερικά αντικείμενα επιτρέπεται να μεταφέρονται σε τρένο σε μια χώρα, αλλά απαγορεύεται σε μια άλλη. παρ 'όλα αυτά, θα σας βοηθούσε αν δεν ανησυχούσατε να ετοιμάσετε πολύ τις αποσκευές σας, προσέξτε ότι μπορείτε να στοιβάζετε την τσάντα στο ράφι πάνω από το κεφάλι σας, ανάμεσα στα καθίσματα, ή σε καθορισμένο χώρο δίπλα στην είσοδο.

Τα τρένα στην Ευρώπη είναι μερικά από τα καλύτερα στον κόσμο, με εγκαταστάσεις επί του σκάφους που προσφέρουν μια φανταστική εμπειρία ταξιδιού. Το να πάρετε το τρένο μερικές φορές είναι καλύτερο από το να πετάτε, καθώς μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Ωστόσο, όπως τα αεροδρόμια, υπάρχει μια λίστα με απαγορευμένα είδη που πρέπει να φέρετε στα τρένα.

  • Σιδηροδρομικές μεταφορές είναι φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ταξιδέψουν. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για να εκπαιδεύσει περίπου ταξιδιών με τρένο από Save A Train, ο Φτηνότερη ιστοσελίδα εισιτηρίων τρένων Στον κόσμο.

 

Σας παρακαλούμε, δείτε την πλήρη λίστα των αντικειμένων που δεν επιτρέπονται οι επιβάτες στα τρένα:

  • Όλα τα είδη όπλων: στιλέτα, μαχαίρια, εκρηκτικά, και πυροβόλα όπλα χωρίς άδεια.
  • Αλκοόλ
  • Δοχεία αερίου και άλλες εύφλεκτες ουσίες.
  • Ιπτάμενα αντικείμενα (όπως μπαλόνια ηλίου) ή μακριά αντικείμενα από φόβο σύρματος, έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας, και τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.
  • Ραδιενεργές ουσίες.
  • Τα μπαούλα και οι αποσκευές υπερβαίνουν 100 εκ.

Αυτή η σύντομη λίστα στοιχείων είναι παρόμοια με αυτή των αεροδρομίων. Ενώ η λίστα είναι η ίδια, Το να ταξιδεύετε με τρένο αντί να πετάτε σας εξοικονομεί σημαντικό χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας στο σιδηροδρομικό σταθμό. Εξάλλου, δεν χρειάζεται να κάνετε check in ή να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό 3 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν τεράστια διαφορά στην ταξιδιωτική εμπειρία στην Ευρώπη. Η κατώτατη γραμμή, ταξιδεύοντας με τρένο στην Ευρώπη είναι ένας από τους πιο αξιόλογους τρόπους για να εξερευνήσετε την ήπειρο και το τοπίο.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

What Items Are Not Allowed to board with On a Train

 

Συχνές ερωτήσεις: Ποια είδη δεν επιτρέπονται στα τρένα

Επιτρέπεται το κάπνισμα στα τρένα?

Οι σιδηροδρομικές εταιρείες’ πρώτη προτεραιότητα είναι οι επιβάτες’ ασφάλεια καθώς και για την παροχή της καλύτερης ταξιδιωτικής εμπειρίας. Με αυτόν τον τρόπο, Το κάπνισμα στα τρένα απαγορεύεται, ώστε όλοι οι επιβάτες να μπορούν να απολαμβάνουν ένα ταξίδι χωρίς καπνό. Οι καπνιστές πρέπει να λαμβάνουν υπόψη αυτήν την πολιτική όταν ταξιδεύουν μακριά και υπάρχει μακρύ ταξίδι με το τρένο μπροστά.

Μια πιθανή λύση σε αυτό το ζήτημα είναι ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού με τρένο σε πολλές πόλεις. Για παράδειγμα, Το να διακόψετε το ταξίδι σε μερικές μέρες είναι ιδανικό εάν έχετε αρκετό χρόνο. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο σε καθορισμένους χώρους στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, ή πλατφόρμες, όπως στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ελβετίας.

Βρυξέλλες Ουτρέχτη τρένα

Αμβέρσα με Ουτρέχτη τρένα

Βερολίνο προς Ουτρέχτη τρένα

Παρίσι Ουτρέχτη τρένα

 

Επιτρέπονται οχήματα στα τρένα?

Μηχανοκίνητα οχήματα απαγορεύονται στα τρένα. Οι επιβάτες μπορούν να φέρουν πτυσσόμενα ποδήλατα και σκούτερ ως χειραποσκευή. Αρκεί να μπορείτε να αποθηκεύσετε τις σακούλες μακριά, Τα ελαφρά μέσα μεταφοράς επιτρέπονται στα τρένα χωρίς επιπλέον χρέωση.

Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να φέρουν αθλητικό εξοπλισμό στα τρένα, σαν εξοπλισμός σκι. Ετσι, μπορείτε να ταξιδέψετε απευθείας από το αεροδρόμιο χωρίς να αλλάξετε τρένο και να έχετε φανταστικές διακοπές για σκι. Επί πλέον, για αντικείμενα που δεν διπλώνουν, σαν σανίδες σερφ, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε απευθείας τη σιδηροδρομική εταιρεία.

Τα τρένα του Άμστερνταμ στο Λονδίνο

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βερολίνο προς Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

 

Επιτρέπονται τα κατοικίδια στα τρένα?

Για να περιορίσετε την ενόχληση στο ελάχιστο, οι επιβάτες μπορούν να ταξιδεύουν με τα κατοικίδιά τους υπό ορισμένους περιορισμούς. Τα οικόσιτα ζώα όπως τα σκυλιά, γάτες, και τα κουνάβια επιτρέπονται στα τρένα. Οι επιβάτες μπορούν να φέρουν τα κατοικίδιά τους στα τρένα χωρίς να αγοράσουν εισιτήριο με επιπλέον κόστος, εκτός εάν τα κατοικίδια’ βάρος υπερβαίνει 10 κιλό. Σε αυτήν την περίπτωση, οι επιβάτες θα πρέπει να αγοράσουν ένα εισιτήριο τρένου και να φέρουν το κατοικίδιο ως χειραποσκευή. Εξάλλου, Τα σκυλιά επιτρέπονται στα τρένα εάν είναι δεμένα με λουρί και μπορούν να καθίσουν στην αγκαλιά του επιβάτη. Για παράδειγμα, στον Αυστριακό Ομοσπονδιακό Σιδηρόδρομο OBB, μπορείτε να φέρετε το σκύλο σας δωρεάν.

Ωστόσο, οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν με μεγάλα σκυλιά στα ιταλικά κόκκινο βέλος, Ασημένιο βέλος, και Frecciabiana τρένα για επιπλέον κόμιστρο, μόνο στην πρώτη και δεύτερη τάξη, αλλά όχι σε εκτελεστικό. Εξάλλου, σε διεθνή δρομολόγια στη Γαλλία, τα σκυλιά επιτρέπονται στα τρένα. Ωστόσο, ο επιβάτης πρέπει να αγοράσει ένα εισιτήριο τρένου για αυτούς. Ετσι, Η συσκευασία μιας λιχουδιάς είναι μια από τις βασικές συμβουλές για ταξιδεύοντας σε τρένα με κατοικίδια.

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη τρένα

Μόναχο προς Βιέννη τρένα

Γκρατς προς Βιέννη τρένα

Πράγα Βιέννη τρένα

 

Traveling With Pets on Trains is allowed in many cases

 

Υπάρχουν περιορισμοί αποσκευών στα τρένα?

Το καλύτερο πράγμα για τα ταξίδια με τρένο είναι ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στις αποσκευές. Σε αντίθεση με τις πτήσεις και τα αεροδρόμια, δεν υπάρχει έλεγχος αποσκευών στα τρένα. Έτσι, μπορείτε να φέρετε έως και τέσσερις τσάντες, αρκεί να αποθηκεύσετε σωστά τις αποσκευές για να διατηρήσετε την ασφάλεια όλων των επιβατών. Ωστόσο, για να απολαύσετε στο έπακρο τις διακοπές σας στην Ευρώπη, ετοιμάστε τις χειραποσκευές σας σοφά ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Λειψία προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

 

Ένα υπέροχο ταξίδι με τρένο ξεκινά με την εύρεση των καλύτερων εισιτηρίων τρένου στην πιο υπέροχη και άνετη διαδρομή τρένου. Εμείς στο Save A Train θα χαρεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι με τρένο και να βρείτε τα καλύτερα εισιτήρια τρένου στις καλύτερες τιμές.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση ιστολογίου μας "Τι αντικείμενα δεν επιτρέπονται στα τρένα" στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ:

https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fel%2Fitems-not-allowed-on-trains%2F – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / pl στην / fr / ή de και περισσότερες γλώσσες.