Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 04/11/2022)

Δεν έχει σημασία το μήκος της Το ταξίδι - είτε πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο απόδραση στην παραλία ή τριήμερο ταξίδι Ιμαλαΐων - θα χρειαστεί να συσκευάσετε μια τσάντα οποιουδήποτε μεγέθους, και θα θελήσετε να μάθετε πώς να οργανώσετε, σε αυτό το blog θα επικεντρωθούμε στις χειραποσκευές σας. Υπάρχουν πολλά για να εξετάσει κατά τον προσδιορισμό του τι να φέρει: το είδος και τη διάρκεια του ταξιδιού σας, δρομολόγιό σας, ο καιρός, το μέγεθος των αποσκευών σας, και τυχόν όρια βάρους που επιβάλλονται από το τρόπος μεταφοράσ. Και με τόσους πολλούς παράγοντες που παίζουν ρόλο, είναι εύκολο να μαζική συσκευασία ή σύμφωνα με το πακέτο, ειδικά αν έχετε περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή. Αποφύγετε overpacking, σκάβοντας τις τσάντες σας, και άλλες ενοχλήσεις κατά την επιβίβαση στο τρένο σας με αυτά 10 συμβουλές για το πώς να οργανώσουν χειραποσκευή σας.

 

Πώς να οργανώσετε το χέρι σας Χώρος Συμβουλή 1: Κρατήστε τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα Διαχωρίστε

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για να εξετάσει, όταν θέλετε να αποφασίσετε πώς να οργανώσετε τις χειραποσκευές σας. Κρατήστε τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα διαχωρισμό. Αυτό δεν είναι μόνο βολικό αλλά και ασφαλές. Βάλτε τα σε μια μικρή τσάντα που είναι εύκολο να αφαιρέσετε από τη χειραποσκευή σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να σκάψουν, όταν θα πρέπει να έχετε το διαβατήριό σας, εισιτήρια, ή χρήματα.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

How To Organize Your Hand Luggage and Travel Documents

 

Οργανώστε το χέρι σας Χώρος Συμβουλή 2: Κάντε μια λίστα συσκευασίας

Διαβατήριο? Ελεγχος. Οδοντόβουρτσα? Ελεγχος. αντηλιακό? Για σιγουριά ότι έχετε τα απαραίτητα καλύπτονται, Κάντο μόνος σου μια λίστα ελέγχου ταξιδιού λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο ενθουσιασμός του ταξιδιού!

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

List of How To Organize Your Hand Luggage

 

Οργανώστε το χέρι σας Χώρος Συμβουλή 3: Αποφύγετε λεκέδες

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από τη λήψη τόσο πολύ χρόνο για να επιλέξουν τι ρούχα θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μόνο για να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμα! Ποτέ ξανά αυτό το πρόβλημα. Πρώτα θα πρέπει πάντα να βεβαιωθείτε ότι τα ανοιχτόχρωμα ρούχα σας συσκευάζονται μέσα προς τα έξω, και, δεύτερον,, παραμείνουμε σε ξενοδοχείο διαθέσιμου ντους κεφαλαιοποίησης και τους χρησιμοποιούν για να καλύπτουν τη βάση του τα παπούτσια σου.

Κολωνία σε Μάιντς τρένα

Φρανκφούρτη προς Μάιντς τρένα

Βερολίνο προς Mainz τρένα

Βρυξέλλες Μάιντς τρένα

Avoid Clothing with Stains

 

Υπόδειξη 4: Roll Και Vacuum Pack

Για να εξοικονομήσετε χώρο και να σταματήσουν να ζαρώσει, κυλήσει τα ρούχα σας αντί της αναδίπλωσης τους, στη συνέχεια να τα τοποθετήσει σε σάκους συμπίεση κενού. Για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις τσάντες, βάλτε τα ρούχα σας, σφραγίσει το σάκο, Στη συνέχεια πιέστε τον αέρα. Αυτό θα σας αφήσει με πολλά περισσότερο χώρο στη βαλίτσα σας και θα αποτρέψει ρυτίδες.

Ζυρίχη Chur τρένα

Γενεύη για να Chur τρένα

Μιλάνο για να Tirano τρένα

Μπέργκαμο με Tirano τρένα

Roll And Vacuum Pack

 

Υπόδειξη 5: Ασφάλεια αποσκευών

Κλειδώστε τις τσάντες σας και να τους κρατήσει κλειδωμένο. Πάρτε μαζί σας όταν χρησιμοποιείτε την τουαλέτα. Εάν αυτό δεν είναι δυνατόν και ταξιδεύετε μόνος, φέρτε όλα τα πολύτιμα αντικείμενα μαζί σας. Ποτέ μην αφήνετε κάμερες, χρήματα, ηλεκτρονικά ή ταξιδιωτικά έγγραφα αφύλακτη.

Κρατήστε το χώρο σας κλειδωμένο ενώ κοιμάστε, αν είναι δυνατόν. Μην εμπιστεύεστε αγνώστους. Ακόμη και ένα καλά ντυμένος ξένος μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι ένας κλέφτης. Αν κοιμάστε σε ένα διαμέρισμα με τους ταξιδιώτες που δεν ξέρετε, να είστε βέβαιος να κοιμηθεί πάνω από τη ζώνη των χρημάτων σας, ώστε να μπορείτε να παρατηρήσετε αν κάποιος προσπαθήσει να το πάρει από εσάς.
Organize Your Hand Luggage in Safety

Υπόδειξη 6: Χρησιμοποιήστε Κύβοι Συσκευασία

” Δεν υπάρχουν πολλά που με κάνει να αισθάνομαι σαν μια οργανωμένη ανθρώπινη όσο διαιρώντας τα υπάρχοντά μου σε κύβους χρωματική κωδικοποίηση. Είναι τόσο υπέροχο να γνωρίζουμε πού ακριβώς ό, τι έφερε είναι μόλις αποσυμπιέσετε βαλίτσα σας. Συν, μπορείτε πολύ εύκολα να μετακινήσετε την συσκευασία κύβους στα συρτάρια του ξενοδοχείου σας κομμό και αμέσως να γίνει αποσυσκευασία και έτοιμος να πάει.” Richelle Szypulski, Senior Associate συντάκτη

Λουξεμβούργο για τρένα Βρυξέλλες

Αμβέρσα με τρένα Βρυξέλλες

Άμστερνταμ τρένα Βρυξέλλες

Παρίσι τρένα Βρυξέλλες

Organize Your Hand Luggage in Packing Cubes

Υπόδειξη 7: Οι περιορισμοί μεγέθους για τις χειραποσκευές

Παρόμοια με τα αεροπλάνα, πολλά τρένα έχουν περιορισμούς σχετικά με την ποσότητα και το μέγεθος των σάκων που επιτρέπεται να ασκούν. Γενικά, θα είστε σε θέση να φέρει σε όλες τις αποσκευές σας, αλλά ο μεταφορέας του τρένου σας μπορεί να σας ζητήσει να ελέγξετε τις επιπλέον αποσκευές σας σε περίπτωση που υπερβαίνουν τους περιορισμούς μεταφοράς μεγέθους ή βάρους. Για τα περισσότερα τρένα, μπορείτε να φέρετε σε δύο σακούλες επί της αμαξοστοιχίας, εφ 'όσον κάθε σακούλα να μην υπερβαίνει 50 Ib ή είναι μεγαλύτερο από 28 Χ 22 Χ 14 ίντσες. Μικρό και προσωπικά αντικείμενα, όπως τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα και φάρμακα, μαξιλάρια, κουβέρτες, ψύκτες, και πορτοφόλια ή τσάντες μικρότερη από 12 Χ 12 Χ 12 ίντσες δεν θα υπολογίζονται προς τη μεταφορά στο όριο αποσκευών.

 

Υπόδειξη 8: Gadgets στις χειραποσκευές

Πώς μπορείτε συνήθως να οργανώσετε όλα τα ηλεκτρονικά σας, καλώδια, και εκείνα τα περίεργα κομμάτια που σας παίρνουν χρόνια για να ανακαλύψετε την ασφάλεια? Γεμίσει τους όπως και οι υπόλοιποι από εμάς? Καλά, αν θέλετε να οργανώσετε τις αποσκευές στο χέρι σας, τότε να πάρετε τον εαυτό σας ένα stash τσάντες ziplock. Φορτιστής τηλεφώνου, φορτιστής φωτογραφική μηχανή, προσαρμογείς, ακουστικά - να λάβει επιπλέον πλαστικές σακούλες (τα ίδια αυτά που θα χρησιμοποιήσετε για το χέρι υγρών αποσκευές) και να τα χρησιμοποιήσει για να αποθηκεύσει ηλεκτρικά είδη, πράγματα για το ταξίδι της επιστροφής (κλειδιά του σπιτιού, εισιτήριο στάθμευσης, και τα κλειδιά του αυτοκινήτου), φάρμακα και άλλα αξεσουάρ.

Βενετία προς τρένα Μπολόνια

Φλωρεντία με τρένα Μπολόνια

Ρώμη σε τρένα Μπολόνια

Μιλάνο για να Τρένα Μπολόνια

Gadgets In Hand Luggage

 

Υπόδειξη 9: Πώς να Pack Βιβλία. Μην!

Είτε αυτό είναι ότι αχνιστό ειδύλλιο μυθιστόρημα, συναρπαστική sci-fi, ή ένα σκύλο eared ταξιδιωτικό οδηγό, κατεβάστε το πριν το ταξίδι σας. Ακόμα κι αν στο σπίτι σου είναι ένα χαρτί μέχρι να πεθάνω είδος, εξοικονομήστε χώρο και βάρος για τις χειραποσκευές σας, και μην υπολογίζει σε Wi-Fi να πηδήσει πίσω στην ιστορία από την ιδανική θέση παραλία καρέκλα σας, απλά βεβαιωθείτε ότι είναι ανθεκτικό στο νερό καλύπτονται συσκευή.

Βερολίνο προς Ρόστοκ τρένα

Αμβούργο προς Ρόστοκ τρένα

Σβέριν προς Ρόστοκ τρένα

Wismar προς Ρόστοκ τρένα

kindle

 

Υπόδειξη 10: Lay It All Out

Είμαι εξαιρετικά βρώμικο. το παραδέχομαι. και αποδιοργανωμένη! Αλλά αυτό που με βοηθά για να πάρει το κεφάλι μου ευθεία, ακόμη και όταν πακέτο στο τελευταίο λεπτό, είναι ότι χρειάζονται χρόνο για να θέσει τα πάντα πριν από κάθε στοιχείο που πηγαίνει στην τσάντα μου. Η ομαδοποίηση πράγματα μαζί στο κρεβάτι μου με βοηθά να δούμε γρήγορα τι στοιχεία δεν τραβάτε το βάρος τους. Ένα παντελόνι που μπορεί να φορεθεί μόνο με μία κορυφή, ή ότι απαιτεί τα παπούτσια δεν ήμουν ήδη σχεδιάζει να συσκευάσουν? Επιστροφή στο συρτάρι, πήγαινε εσύ! Το να βλέπεις τα πάντα καθαρά, πριν αρχίσω, επίσης, με βοηθάει να χωρέσει τα πράγματα στην τσάντα μου σε ένα λογικό τρόπο. Για μένα, Αυτό σημαίνει ότι ξεκινώντας με bulkiest στοιχεία μου, Στη συνέχεια cherry picking ελαφριά στοιχεία για να ενδώσετε σε κενά γύρω τους για να σχηματίσουν ένα ανθεκτικό στρώμα βάσης για τη δημιουργία από.

Ντίσελντορφ προς Μόναχο τρένα

Δρέσδη στο Μόναχο τρένα

Νυρεμβέργη προς Μόναχο τρένα

Βόννη στο Μόναχο τρένα

jeans, shoes, watch and more

 

Έχουν αυτές οι συμβουλές σας βοήθησε να καταλάβω πώς να οργανώσετε χειραποσκευή σας? Θα θέλαμε πολύ να γνωρίζουμε! Κάντε ένα εισιτήριο τρένου μέσα Save A Train και ασφαλίστε επιλογές των χειραποσκευή σας μετά τη χρήση αυτές τις συμβουλές!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “10 Συμβουλές Πώς να οργανώσετε χειραποσκευή σας” στον ιστότοπό σας? μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση με αυτό το blog. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-organize-hand-luggage%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / fr ή / ες και περισσότερες γλώσσες.