Време за четене: 6 минути
(Последната актуализация на: 04/11/2022)

Без значение от продължителността на пътуването - било то за един уикенд плаж бягство или триседмичен хималайски преход - ще трябва да опаковате чанта с всякакъв размер, и ще искате да знаете как да се организирате, в този блог ще се спрем на вашия ръчен багаж. Има много да се вземат предвид при определянето на това какво да донесе: вида и продължителността на пътуването си, маршрута си, времето, размера на багажа си, и каквито и да било ограничения, наложени от теглото си начина му на придвижване. И с толкова много фактори в играта, е лесно да се единица или под пакет, особено ако са чакали до последния момент. Избягвайте overpacking, ровене в чантите ви, и други неудобства при качване на влака с тях 10 съвети за това как да се организира ръчния си багаж.

 

Как да организирате вашите ръчния багаж Съвет 1: Пазете документи за пътуване в самостоятелна

Това е една от най-важните неща, които да обмислите, когато решавате как да организирате своя ръчен багаж. Поддържайте документите за пътуване се отделят. Това е не само удобно, но и безопасно нещо. Сложете ги в малка чанта, която е лесно да се премахне от вашия ръчен багаж. По този начин не е нужно да се копае, когато имате нужда паспорта си, билети, или пари.

Брюксел до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

How To Organize Your Hand Luggage and Travel Documents

 

Организирайте ръчния багаж Съвет 2: Уверете се, опаковъчен лист

паспорт? Проверка. Четка за зъби? Проверка. Слънцезащитните? За спокойствие, че вие ​​имате най-важното, обхванати, направи си контролен списък за пътуване няколко дни преди вълнението от пътуването да започне!

Амстердам до Париж Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Ротердам до Париж Влаковете

Брюксел до Париж Влаковете

List of How To Organize Your Hand Luggage

 

Организирайте ръчния багаж Съвет 3: Избягвайте Петна

Няма нищо по-досадно, отколкото като толкова много време, за да изберете какви дрехи ще да се вземат само за да разберете, че не може дори да ги използват! Никога не трябва този проблем отново. Първо винаги трябва да се уверете, че светлите дрехи са опаковани отвътре навън, и на второ място, държа за хотелски еднократна шапки за баня и ги използвайте, за да се покрие основата на обувката.

Кьолн до Майнц Влаковете

Франкфурт на Майнц Влаковете

Берлин до Майнц Влаковете

Брюксел до Майнц Влаковете

Avoid Clothing with Stains

 

Бакшиш 4: Roll и вакуумни Pack

За да спестите място и да се спре биговане, търкаля дрехите си, вместо да ги сгъване, след това се поставят във вакуумни компресия торби. За да използвате тези торбички, сложи дрехите си в, запечатайте, След това стиснете въздуха. Това ще ви оставя с много по-голямо пространство в куфара и предотвратява заломы.

Цюрих до Кур Влаковете

Женева до Кур Влаковете

Милан до Тирано Влаковете

Бергамо до Тирано Влаковете

Roll And Vacuum Pack

 

Бакшиш 5: Багаж за безопасност

Заключете багажа си и да ги държи заключени. Вземете ги с вас, когато използвате тоалетната. Ако това не е възможно и се пътува сам, носете всичките си ценни предмети със себе си. Никога не оставяйте камери, пари, електроника или пътни документи неохраняем.

Дръжте отделение заключен, докато спи, ако е възможно. Не се доверявайте на непознати. Дори и добре облечени непознат може да се окаже крадец. Ако спите в отделение с туристи не знаете, не забравяйте да спи в горната част на пари колан, така че вие ​​ще забележите, ако някой се опитва да ти го вземе.
Organize Your Hand Luggage in Safety

Бакшиш 6: Използвайте опаковъчни Cubes

” Там не е много, че ме кара да се чувствам като организирана човешка колкото се раздели вещите ми в цветен код кубчета. Тя е толкова прекрасна, за да знаете къде точно всичко, което донесе е веднага след като се разархивира твоя куфар. Плюс това, можете много лесно преместване на кубчета в опаковка кутии вашия хотел скрин и незабавно да се направи разопаковане и готов за работа.” - Ришел Szypulski, Старши консултант на редактора

Люксембург в Брюксел Влаковете

Антверпен до Брюксел Влаковете

Амстердам до Брюксел Влаковете

Париж до Брюксел Влаковете

Organize Your Hand Luggage in Packing Cubes

Бакшиш 7: Размер Ограничения за ръчен багаж

Подобно на самолети, много влакове има ограничения по отношение на количеството и размера на чантите, които ще имат право да носят на. Общо взето, вие ще бъдете в състояние да извършва всички багажа си, но вашият железопътен превозвач може да изиска от вас да проверите излишния си багаж, в случай че превишава ограниченията за размер или тегло на ръчен багаж. За повечето влакове, можете да носите на две торбички във влака, толкова дълго, колкото всяка чанта не надвишава 50 кг или по-голям от 28 х 22 х 14 инча. Малки и лични вещи, като например медицински изделия и медикаменти, възглавници, одеала, охладители, и портмонета или торби по-малко от 12 х 12 х 12 инча няма да се отчитат към извършване на лимит багаж.

 

Бакшиш 8: Gadgets в ръчния багаж

Как предимно организирате всичките си електроника, кабели, и онези неприятни неща, които ви отнемат години, за да ги изровите при охраната? ги неща в подобно на останалата част от нас? добре, ако искате да организирате вашия ръчен багаж след себе си получите скривалище на Ziplock чанти. Зарядно за телефон, зарядно камера, адаптери, слушалки - да вземат допълнителни найлонови торбички (същите, които бихте използвали за багаж течности ръчни) и да ги използва за съхранение на електрически уреди, неща за дома на пътуване (ключове къща, билет за паркиране, и ключовете за колата), лекарства и други свободни аксесоари.

Венеция до Болоня Влаковете

Флоренция до Болоня Влаковете

Рим до Болоня Влаковете

Милано до Болоня Влаковете

Gadgets In Hand Luggage

 

Бакшиш 9: Как да се опаковат Книги. Недей!

Дали това е, че парната любовен роман, вълнуващо научно-фантастична, или куче уши пътеводител, да го свалите преди да предприемете пътуването си. Дори и у дома сте хартия, докато аз умра като, спестете място и тегло за вашия ръчен багаж, и не го прави разчитам на WiFi да скочи обратно в историята от перфектно позициониран си шезлонг, просто се уверете, че той е водоустойчив обхваща устройства.

Берлин до Рощок Влаковете

Хамбург до Рощок Влаковете

Шверин до Рощок Влаковете

Висмар до Рощок Влаковете

kindle

 

Бакшиш 10: Изложете всичко

Аз съм супер разхвърляна. признавам. И дезорганизиран! Но това, което ми помага да получите главата ми направо дори когато опаковат в последния момент, е, че е необходимо време, за да положи всичко преди всеки елемент преминава в чантата ми. Групирането на неща заедно на леглото ми помага да видя бързо какви елементи не дърпайте теглото им. А чифт панталони, които могат да се носят само с един връх, или която изисква обувки вече не се планира да се опаковат? Обратно в чекмеджето, отидете! Виждаш всичко ясно, преди да започна и ми помага идеални неща в моята чанта логичен начин. За мен, това означава, като се започне с обемистото си позиции, след това избирателно олекотени елементи, за да пъхнете в разминавания около тях, за да образуват здрав базов слой за изграждане на.

Дюселдорф до Мюнхен Влаковете

Дрезден до Мюнхен Влаковете

Нюрнберг до Мюнхен Влаковете

Бон до Мюнхен Влаковете

jeans, shoes, watch and more

 

Имат ли тези съвети помогнали да разберете как да се организира ръчния си багаж? Ние ще се радваме да се знае,! Резервирайте билет влак през Запазете влак и се изправяш снимки на вашия ръчен багаж след използване на тези съвети!

 

 

Искате да се въведе в нашия блог “10 Съвети как да организирате ръчния багаж” в сайта си? можете или да вземе нашите снимки и текст и просто ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-organize-hand-luggage%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, и можете да промените / де да / FR / или ове и повече езици.