Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 28/03/2021)

At holde sig i form under rejsen er uden tvivl en udfordring. Fristende mad tilbydes altid. Dette kombineret med en pause i din sædvanlige træningsrutine, der ofte fører til at falde af træningsvognen. Så hvordan holder man sig i form under rejsen? Det er ikke så svært, som du tror. Bare hold dig til et par enkle regler, udøve lidt viljestyrke, og du vil være i stand til at komme hjem i det samme gode helbred, som begyndte din ferie med.

 

Gå så meget du kan for at holde dig i form

Selvom bruger offentlig transport kan lyde som den nemmeste plan, prøv at gå i stedet. Korte afstande er store for dem, der ikke er meget fit, selvom jo mere du gør, jo mere din kondition når du rejser øges. En lang rask gåtur kan gøre hele forskellen, når du forbliver i form, mens du rejser for dem, der allerede er ret fit. Overvej at gå af fra din bus eller taxa et par blokke før, så du kan gå resten. Tog er, selvfølgelig, også en god måde at komme rundt på, ikke kun fra land til land, men by til by og endda inden for byerne. Spring fra dit tog et par stop tidligt, og tag steder og lyde fra din feriedestination ind for at maksimere din evne til at holde dig i form, mens du rejser.

Milan til Rom billetter

Firenze til Rom billetter

Billetter til Pisa til Rom

Billetter til Napoli til Rom

 

forbliver i form, mens du rejser på en cykel

 

Pak det rigtige stof

Hvis du planlægger at forblive i form, mens du rejser, skal du forberede dig på at løbe, eller vandreture, eller endda cykling, skal du være sikker på, at du har det rigtige udstyr. Husk dette, mens du pakker. Hvis du skal vælge mellem et andet par smarte sko eller et par sneakers, pak sneakersene. Der vil ikke være noget værre end at komme til en smuk destination, indse, at du virkelig vil have et løb, og ikke kunne, fordi du forlod det rigtige gear derhjemme. At vågne tidligt op og gå på jogging er en af ​​de bedste måder at besøge sightseeing på. Før alle andre er ude af sengen, verden er stille og smuk. Du kan dog ikke gøre dette i jeans og støvler.

Zurich To Bern billetter

Geneva To Bern billetter

Interlaken To Bern billetter

Zürich til Hamborg billetter

 

Sæt til side 15 Referat til ophold i form under rejsen

At holde sig i form under rejsen handler om at træne. Du kan ikke forvente at opretholde din muskelmasse og fitness, når du rejser, hvis du spiser masser af mad, drikke masser af drikkevarer, og laver ikke træning. Du behøver kun 15 minutter hver morgen for at få en mini-træning i. Hvis du er i et naturligt område såsom en strand, gå ud, før det bliver for travlt, og laver yoga eller styrketræning i sandet. Cardio kan opnås med et løb, vandretur, eller hurtig svømmetur. YouTube har mange gode videoer med korte ideer, feriebaserede træningsprogrammer for at opretholde og forbedre kondition under rejsen. Forsøg heller ikke at overdrivne om aftenen, da dette vil påvirke dine morgenøvelser og i sidste ende hvor godt du holder dig i form, mens du rejser.

Bruxelles til Brugge billetter

Antwerpen til Brugge billetter

Billetter til Bruxelles til Wien

Gent til Brugge billetter

 

 

Bliv i form, mens du rejser ved at spise sundt

Lækker, smøragtige croissanter og andre godbidder kan vinke til dig bag glasset, men det er altid en god ide at opretholde en moderat mængde viljestyrke. Spis godbidder, på alle måder, men gå ikke over bord. Kom i frugt til morgenmad, og en salat til frokost for at hjælpe dig med at holde dig i form under rejsen. På den måde har du holdt dine kalorier lave nok til at være i stand til at forkæle dig lidt en middag.

Amsterdam til London billetter

Paris til London billetter

Berlin til London billetter

Billetter til Bruxelles til London

 

spis godt for at holde dig i form, mens du rejser

 

Forbliver i form, mens du rejser Ved at tage trapperne

Hvis du bor på et hotel med mange etager, du har den perfekte mulighed! I stedet for at tage elevatoren, tage trappen! Denne enkle ændring af vane får en hel masse cardio ind i din hver dag, og stiller dig op til en meget sundere og mættere rejse. Hvis du ikke har nogen trapper eller kun en flyvning, find nogle i dit nærmeste område og løb dem op og ned et par gange for at hjælpe med at forblive i form under rejsen.

Düsseldorf til München billetter

Dresden til München billetter

Billetter til Paris til München

Bonn til München billetter

 

Brug trappen til at forblive i form, mens du rejser

 

Kør en cykel for at forblive i form, mens du rejser

På samme måde som vi foreslog, at du skulle gå i stedet for at tage bussen, prøv at leje en cykel i stedet for at fange transport. Mange lande vil have cykler, der kan lejes. Tag et tog til din destination i nærheden, og tag derefter en cykeltur resten af ​​vejen. Når du vil vende tilbage, bare cyklus tilbage til togstation og lad din cykel stå, hvor du fandt den, dejligt at holde sig i form under rejsen!

Frankfurt til Berlin billetter

Billetter til København til Berlin

Hannover til Berlin billetter

Billetter til Hamburg til Berlin

 

Se de lokale aktiviteter, og hold dig i form under rejsen

Mange lande har lokale forfølgelser planlagt i byerne. Yoga eller gymnastik i parker eller organiserede vandreture er ofte tilgængelige. Deltag i disse aktiviteter for at holde dig i form, mens du rejser. CrossFit er et andet verdensomspændende fænomen, der forbedrer konditionen, så tag dig lidt tid ud af din tidsplan for at deltage i en klasse, enten inde eller ude. Din lokale guide eller portner skal kunne pege dig i den rigtige retning for disse.

Amsterdam til Paris billetter

London til Paris billetter

Rotterdam til Paris billetter

Billetter til Bruxelles til Paris

 

naturvandring

 

Brug togstationer og lufthavne som vandrestier

Så sjovt som at rejse i et tog er, der er ikke så meget mulighed for træning, mens du faktisk bevæger dig. Det samme gælder for fly. Mens du venter på din flyvning eller tog, benyt chancen for at tilslutte nogle øretelefoner og tage en hurtig spadseretur rundt om terminalen for at hjælpe med at forblive i form, mens du rejser. Sørg for, at din bagage først er sikker, imidlertid! Forlad altid din fortsættelse med nogen, du har tillid til. Mens du går, inkorporere nogle lunger i vandreturen. Du ser måske sjove ud, men din krop vil takke dig senere. At holde sig i form under rejsen involverer at benytte enhver lejlighed, der præsenterer sig selv. Book din togbillet online her nu, og give dig selv ekstra tid til at bruge produktivt til at holde dig i form!

Billetter til Milan til Venedig

Billetter til Padua til Venedig

Bologna til Venedig billetter

Rom til Venedig billetter

 

Brug togstationer og lufthavne som vandrestier

 

Pakk dine fitnessbånd for at forblive i form, mens du rejser

Træningsbånd er lette, let at transportere og en god måde at holde sig trim på under rejsen. Du kan indstille dem på dit værelse, og oprette et mini-gymnastiksal i det mest behagelige rum. Tag dig tid hver dag til at gøre en runde eller fem af dit kredsløb, og du føler dig ikke så dårlig ved at spise alle de lækre kager.

Salzburg til Wien billetter

München til Wien billetter

Graz til Wien billetter

Billetter til Prag til Wien

 

udstyr til at holde sig i form under rejsen

 

Begræns din alkohol

At have den cocktail ved poolen, eller iskald øl på pubben er altid rart. At overdrive det vil resultere i et fald i din kondition. Ikke kun på grund af sukkeret, men også den manglende motivation næste dag. Tag den ulige drink, hvis du vil, men prøv at holde dem på et minimum. Husk, at sukkerholdige søde cocktails indeholder meget kalorier, ligesom øl og endda hvidvin. At arbejde dem af for at hjælpe med at holde sig i form under rejsen vil gøre dine planlagte træning så meget sværere.

Billetter til Nuremberg til Prag

Billetter til München til Prag

Berlin til Prag billetter

Wien til Prag billetter

 

Begræns din alkohol under rejsen

 

Det er meget sjovt at rejse i de fleste tilfælde. Det kan, imidlertid, være meget forstyrrende for ethvert fitness-regime. At holde sig i form under rejsen består af at holde sig til et sundt spiseprogram og komme i så meget træning, når du kan. Glem ikke at begrænse sukkerholdige alkoholholdige drikkevarer. Vælge Gem A Train, Vi vil meget gerne hjælpe dig med at nyde din tur!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Tip om ophold i form under rejsen” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og give os kredit med en link til denne blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-staying-shape-traveling%2F%3Flang%3Dda </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)