Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 10/09/2021)

Europa som kontinent er meget forskelligt, Europa byder på noget for alle typer rejsende - lækre bid inkluderet. Men hvor vil dine smagsløg blive glad fleste? Hvilket måltid pic vil have din Instagram reoler op 100-vis af folk? Stop undrende og begynde gumlede. Oplev Europas bedste mad steder med vores top picks!

 

Europe's Best Food Spots on camera

1. Europas bedste steder Food – Grækenland

Oplev Europas bedste mad steder i Grækenland. Hvem kan muligvis ikke lide mad fyldt filodej? Græsk mad er svært at skyld, og det har sandsynligvis noget at gøre med deres historie. Landets madkultur anses for at være over 4,000 år gammel. Du kan ikke slå erfaring, og det er derfor det er Europas bedste steder Food.

 

 

2. Amsterdam

I det øjeblik du forlader togstation, du allerede bombarderet med en vifte af fantastiske valg. Første ting først. Lej en cykel. Trin 2. Ride, hvor din næse fører dig! Europas bedste mad steder er i Amsterdam for en forskellige årsager. Lige meget dit budget, der er noget for enhver smag! Du kunne besøg i en uge og overleve udelukkende off af street behandler og markedet billetpris.

Ved ikke, hvor du skal starte? Få en hurtig introduktion til Amsterdam mad scene med en plade af hærdet sild fra et af byens mange sild vogne eller sild handel. Hvis det er kogt fisk du tørster derefter forsøge stegt fisk. Voldsramte og dybstegte hvid fisk serveret med en mayonnaise sauce. Til dessert. Pop i en hvilken som helst af de 100-vis af bagerier.

Hvis du leder efter noget krydrede, vil du ikke være mangel på muligheder for ost. De er bogstaveligt talt på hvert gadehjørne. Vores favorit? EN sirup vaffel består af to tynde vafler, dybstegt med klæbrig godhed indeni og toppet med pulveriseret sukker.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

3. Italien

Hvordan kunne vi selv tænker på navngivning Europas bedste mad steder og ikke omfatte Italien! Findes der et europæisk land med mere ikonisk mad? Hej, kulhydrater! Pizza og pasta er på alles go-to-liste! Husk bare, at hver region har sin specialitet og er sæsonafhængig.

Genova til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Bologna til Milano Tog

Firenze til Milano Tog

 

large pizza italy is part of Europe's Best Food Spots

 

4. Europas bedste steder Food – Frankrig

Lyon, kendt som Frankrig’s gourmet kapital Det har aldrig været mere tilgængelige, med en direkte tog til London TGV, der vil tage dig til Paris eller Marseille på under to timer. Er dine smagsløg følelse eventyrlystne? godt! Vi har en godbid for dig! Prøv den lokale specialitet; forklæde sapper (paneret kallun), derefter slutte det med et besøg i den altid populære Croix-Rousse distrikt for et par drinks i byen.

Dette kan være en af ​​Europas bedste mad steder, men det kommer ikke uden en advarsel: “Entrée” kan bruges i andre dele af verden til at betyde “hovedretten,”Men på fransk, Det betyder faktisk ”appetitvækker.”Så stick med’entrée’til forretter og’plat’for hovedret, og du vil komme ud på den anden side med en fuld mave og en stor oplevelse.

Lyon til Toulouse Tog

Paris til Toulouse Tog

Marseille til Toulouse Tog

Bordeaux til Toulouse Tog

 

5. London

Londons mad scene er stadig en del af Europas bedste mad steder, indtil vi kender resultatet af Brexit. London scene er et sammensurium af traditionel kulinariske vision og moderne innovation. Ingen madcentreret tur til London er komplet uden mindst en eftermiddagste, en søndag stege på kvarter pub ledsaget af en pint af bitter eller nogle takeaway fisk og pomfritter fra en af ​​byens mange ’chippies.’ Hvis Michelin-stjerne køkkener er mere dine ting, så er du stadig på rette sted. Der er i øjeblikket fem restauranter i Storbritannien, der har tre Michelin -stjerner. The Waterside Inn, Alain Ducasse på Dorchester, den Araki, Restaurant Gordon Ramsay, og The Fat Duck.

Antwerpen til London Tog

Haag til London Tog

Bordeaux til London Tog

Geneve til London Tog

 

 

Er din smagsløg rysten? Er din mave rumlen i forventning? Book din næste tog eventyr til din kulinariske himlen af ​​valg ved hjælp af SaveaTrain. Bog på under 3 minutter uden reservationsgebyr!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexperience-europes-best-food-spots%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)