Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 02/06/2020)

Hvis du har planlagt en tur til Amsterdam, men stadig at finde ud af det bedste tidspunkt at gå, du kan ønsker at overveje et besøg i løbet Restaurant uge 2019 i Holland.

Restaurant Week er en kulinarisk begivenhed, der finder sted hvert år i hele verden i 35 større byer som Amsterdam, New York, og Hongkong. Den første Restaurant uge fandt sted i New York; skabt af Tim Zagat, grundlægger af zagat undersøgelse, og Joe Baum, respekteret restauratør.

Ugen var så vellykket, at det spredt over til andre byer over hele verden. Datoerne for Restaurant uge varierer fra by til by; imidlertid, konceptet er typisk den samme på tværs af alle lokationer. De deltagende spisesteder fremme en uge tilbyder frokost og middag tilbud til attraktive priser.

 

Amsterdam Restaurant uge 2019

 

hvis du elsker mad og din budget er begrænset, Restaurant uge giver dig mulighed for at spise på de øverste restauranter i Amsterdam til en nedsat pris. Grib chancen for at spise på udsøgte Le Garage, Brasserie La Camelia på Okura Hotel, eller Brasseriet på Amstel Hotel for mindre!

Det bedste er, at National Restaurant uge forekommer i Amsterdam to gange om året, om foråret og igen i efteråret. To gange om året, restauranter over hele Holland har uge-lang begivenheder hvor du kan nyde en fuld-retters menuer til en brøkdel af, hvad de vil typisk koste. Nyd en 3-retters middag for kun € 28,50!

Rundt regnet 135 restauranter over Amsterdam deltage som gør dine valg rigeligt. Den halvårlige begivenhed har til formål at forenkle oplevelsen. Spis og drik på Amsterdam fineste spisesteder ved prøveudtagning deres menuer til en fast pris. Der er ingen bedre tid for dig at smage restaurant signatur retter, som du ellers ville betale fuld pris for i løbet af noget andet tidspunkt af året.

Men før du får alt for ophidset, tage til efterretning, at man ikke bare kan gå ind i disse restauranter og forventer at blive siddende. Reservationer er et must, så du skal bestille så tidligt som du kan som disse steder en tendens til at fylde hurtigt.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Antwerpen til Amsterdam Train

Lille til Amsterdam Tog

 

Hvordan man kommer til Restaurant uge i Holland

Outdoor sitting during Restaurant Week

 

Mens der er mange muligheder for at rejse for at få dig til Amsterdam Restaurant uge begivenhed, togrejser er en af ​​de mest dejlige og spændende måder at rejse. Det gør det hele oplevelsen mere mindeværdigt som din rejse gennem Europa, tager i seværdigheder og ankommer til din gastronomisk destination i stil og komfort.

En af de bedste ting, når du rejser Europa er, at du ikke behøver at veksle din valuta, det er alle de samme.

Hannover til Rotterdam Tog

Dortmund til Rotterdam Tog

Hamburg til Rotterdam Tog

Köln til Rotterdam Tog

 

 

Paris til Amsterdam med tog er ca. 3 og en halv time, mens Berlin til Amsterdam er et 6-timers togtur. Book tidligt og spare på billetpriserne. Tjek datoerne for Restaurant uge 2019 i Holland, så du kan reservere din toget sæder på forhånd og nyde enorme besparelser. Få de bedste priser på togrejser med Gem et tog

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Frestaurant-week-netherlands%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)