Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 10/09/2021)

Alle drømmer om foråret for varmere vejr. Det er altid en smuk tid i Europa, når det sne om vinteren giver plads til den glødende fornyelse af foråret. Parker og haver bliver levende og byer vender tilbage til livet igen. På rejse i Europa i foråret, forud for sommer skarer, er også en fabelagtig tid til bulk De europæiske skarer samtidig holde dine omkostninger nede med venlige skulder-sæson satser. Vi tager et kig på nogle af de mest lokkende, spændende, og fantastiske steder at rejse i Europa om foråret.

 

De første ting, der kommer til at tænke på, når rejse i Europa i foråret:

 

Traveling in Europe in spring illustration

Nyd Mad på rejser i Europa i foråret:

Vi har skrevet et par artikler om mad. Du kan læse dem HER og HER. Så det er ingen overraskelse, at vi har mad som en højdepunkt af rejse i Europa i foråret!

Rom Food:

Efter en lang vinter med ristede rodfrugter, Romerne ser frem til en bitter grøn kaldet puntarella, en form for cikorie. Det er sen vintergrøn, der blomstrer i Lazio. Det er den forårsbebuder, klædt med lidt olie og hakket ansjos. delish!

Terni til Rom Tog

Foggia til Rom Tog

Grosseto til Rom Tog

Arezzo til Rom Tog

 

Italiensk mad:

I italienske forår markeder, kan du finde mange kendte og mange ukendte grøntsager. Der vil stadig være artiskokker i foråret (Gudskelov), og de vil være billig, men der vil være flere slags. Vores favorit er de tornede artiskokker Sicilien og Sardinien. De har udviklet sig til at genne væk fårene; næsten alle anlæg på Sardinien har pigge!

Andre mærkværdigheder omfatter vores favorit, agretti, en mose græs, som du sauter i lidt olie og nogle hvidløg, krydderier let hvis overhovedet, fordi det har en salthed iboende i sin fødested. Der er også kardoner (cardoni i italiensk, en slægtning af artiskok) og løg-lignende pære i billedet kaldes lampascione, virkelig en bestemt type hyacint pære, der var engang Cucina Povera, madlavning af de fattige, og nu er blevet ganske trendy som en side parabol i Puglia bevaret “i olie” eller under olie.

Messina til Catania Tog

Syracuse til Catania Tog

Taormina til Catania Tog

Palermo til Catania Tog

 

Fransk mad:

De vilde jordbær i Frankrig er et must! Selv sjældnere, er de jordbær, der dyrkes i Aveyron er speciel og modnes tidligere end havejordbær.

Dijon til Paris Tog

Reims til Paris Tog

Lille til Paris Tog

Ture til Paris Tog

 

Asparges Festival

Foråret er også starten på en to-måneders asparges festival i Vale of Evesham i Worcestershire i Cotswolds. Hvide asparges sæson i Tyskland og det nordlige Europa begynder i maj.

Ja, mennesker i Europa går alle ud til fejre asparges, hvid, grøn, eller vildt som alle kommer ud.

Grækenland har meget den samme ånd af indsamling og mange af de samme forår grøntsager som Italien.

Nu, nok om fødevarer. Mere om den faktiske rejse!

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

På rejse i Europa i foråret asparges festival cotswolds

 

Paris:

Jeg tror, ​​vi alle kan blive enige, at der er aldrig en dårlig tid til at gå til Paris. Imidlertid, der er noget specielt ved denne by af romantik og gastronomiske lækkerier kom foråret. Gør det absolut værd at rejse i Europa i foråret!

Det charme Paris i foråret er bare overvældende. Fra picnic foran Eiffeltårnet til vandre byens mange imponerende haver, dappled vandringer ved bredden af ​​Seinen, solrige morgener over en frisk croissant og latte, husky Eves end Pernod og rødvin - omgivet af blomstrende kastanje lunde, blomstrende haver, og virkelig betagende blå forårsdage.

Overbevist endnu?

Den bedste del er linjerne. Eller mangel på dem, skal vi sige. Louvre og Eiffeltårnet er ikke nær så tyk som Summertime.

Et stort plus for forår i Paris er det Nuit des Musee eller Night of museer. Det er når museer, kunst gallerier, og kulturelle centre i hele byen åbner dørene for en nat i maj, så besøgende kan opleve nogle af den bedste kunst i verden i en meget anderledes måde: helt gratis og meget sent om natten.

Bruxelles til Paris Tog

London til Paris Tog

Marseille til Paris Tog

Amsterdam til Paris Tog

 

På rejse i Europa i foråret – øst Europa – Ungarn:

Når den grå falder væk til foråret, den ungarske hovedstad virkelig kommer til live. Vi kan varmt anbefale festscenen i Budapest om foråret. Der er et væld af kulturelle begivenheder og udstillinger for at deltage. Besøgende kan skød op den årlige Pálinka, dog Festival, featuring smagsprøver på over 300 typer af cognac, mens Spring Festival, en to-ugers spektakulære, trækker i masserne i med sin fusion af orkestral, jazz, og verden musikforestillinger.

Her er en stor liste over ting at gøre i foråret i Budapest:

  • Ride the Budapest Eye Se kirsebærblomster på ELTE Botanisk Have
  • Spis ude på mad-lastbil haver
  • Nyd en luftig BKK færgetur Nyd en forslugen dag på mad festivaler
  • Peek i historiske bygninger i løbet Budapest100 Find lokalt kunsthåndværk på Budapest Spring Fair Få dagligvarer på søndag markeder i ruin barer
  • Traverse byens gummieret løberuter
  • Tag stoleliften til en højtflyvende tur
  • Besøg overbevisende udstillinger Sip lokale håndværk øl på terrasse hangouts

 

https://www.youtube.com/watch?v = nipHsxjBVaE

 

Det varme vejr en del af rejse i Europa i foråret – Sevilla, Spanien:

Den spændende andalusiske hovedstad eksploderer med livet i foråret: caféer og restauranter brummer med energi. Orange blomster og hvid citrus blade flor, og den kulturelle kalender skydes ind i en helt ny gear.

Hvis du føler dig begejstret foråret og wanna fejre det, så er du på rette sted. Forvent uger, af feste, dans, og flamboyante forestillinger i brostensbelagte gader. Forelske sig i flamenco, og få din fylde af utrolige andalusiske billetpris.

For en kølig begivenhed at opleve, når rejse i Europa i foråret, hovedet til Sevilla i løbet af sin berømte aprilmesse, eller forår retfærdig. Det Sevilla Fair starter traditionelt to klare uger efter Påskeugen, i et stort område i Retsmidler (kort), til den sydvestlige del af byen, ved siden af ​​floden. Dette er en uge med alvorlig dans, drikke, spise, og socialt samvær, med sene nætter – eller alle-nighters – normen. Alene størrelsen af ​​april Fair s forestilling er ekstraordinær. Fra omkring middag til tidlig aften – især på tirsdag, den første officielle dag – Sevilla samfund parader rundt om markedspladsen i vogne eller på hesteryg. Der er også daglig tyrefægtning, generelt betragtet som den bedste af sæsonen.

 

München, Tyskland:

München er forbløffende året rundt, men en sand fremhævning er at fange byen under sin årlige Forårsfestival, eller forårsfestivalen, hvert år i april / maj. Tænk Oktoberfest, men med måde færre mennesker, men lige så meget øl 😉

 

Den sidste rejse i Europa i foråret – Dublin, Irland

Gaderne i Dublin brast til livet i denne måned til fejringen af ​​St.. Patricks Day. Rejsende besøger kapital i marts vil have masser at fange deres opmærksomhed. Tjek den guidet vandretur af Dublin Havn, eller den berømte to-mile-lange St. Patricks Festival Parade. Festlighederne spænder over hele weekend, så har planer om at undslippe folkemængderne ved K-klubben, et 5-stjernet herregård beliggende 30 minutter uden Dublin. Med en årgang 1936 Jaguar hus bil, kuraterede whiskysmagninger, og hesteryg stier på 550 acres. Log os op!

 

På rejse i Europa i foråret St Patricks dag i Dublin

 

Spring ind i gear og bog, der togbillet med Gem et tog at besøge en af ​​disse placeringer med tog, på få minutter!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-europe-spring%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)