Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 03/03/2023)

Tid til at få de part hatte på og stomping støvler pakket! Vi er på udkig efter de bedste festivaler i Europa og hvor man kan finde dem. Er du klar til at feste din vej gennem Sommer ?

 

Best Festivals i Europa: Creamfields, Daresbury, Det Forenede Kongerige

Mainstage of Creamfields Daresbury United Kingdom

 

Creamfields er en af ​​de bedste festivaler i Europa og Storbritanniens største dans musik festival. Få mest muligt ud af din Bank ferie i august og Bestil en billet til en mega fest!

De har etaper dedikeret til at huse, EDM, techno, tromme og bas, trance, snavs, og mere, gør Creamfields den go-to festival for dans musik fans i Storbritannien.

Dette års 2019-festival kommer med en eksklusivitet. De vil være de eneste, at være vært for ikoniske dans supergruppe Swedish House Mafia i Storbritannien. De vil også være vært Deadmau5 og uropførelsen af ​​Cirez D & Adam Beyer.

Deltag i 70,000 mennesker, der kommer tilbage hver sommer for at nyde fordybende nye etaper, episke produktionsniveauer, lysshow, og pyroteknik.

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Best Festivals i Europa: Primavera lyd 2019. Barcelona, Spanien

Vi kærlig denne festival for alle typer af grunde. Udover deres ultra kryptiske beskeder på deres sociale medieplatforme i løbet af de sidste par dage, rygter havde kredser om, hvad ’The New Normal’ kunne betyde. Tjek Primaveras Facebook-side for at se, hvad vi mener.

Hvad vi virkelig elsker selv, er, at festivalen har vist klare hensigt at levere på hele branchen løfte om at opnå lige kønsrepræsentation på lineups. De tilbyder op en plakat, der er glædeligt un-domineret af mænd. Men måske endnu vigtigere, det er en, der er fortjent befolket af en varieret blanding af handlinger, der har vist sig at være værdig til optagelse i løbet af den seneste tid, uanset køn, genre, eller generation.

Væsentlige give afkald på den traditionelle en eller to hovednavne en dag formel, arrangørerne har pakket toppen af ​​regningen for hver dag med et væld af talent, herunder folk som Erykah Badu, Tam impala, Solange, Fremtid, Cardi B, Interpol, Janelle Monáe, Robyn, I den, Christine og dronningerne, James Blake, og Mac DeMarco.

Tjek videoen, hvis du har brug for noget mere overbevisende!

 

 

Ø Festival 2019. Budapest, Ungarn

Sziget Festival outdoor experience

 

Sziget er de bedste festivaler i Europa på en ø og er fyldt med musik, kultur, elsker, og frihed! arbejde! Hvor skal vi tilmelder? Hold op, lad os få dig nogle detaljer først.

Den første Sziget Festival blev afholdt tilbage i 1993 som en lille indsamling og har siden udviklet sig til en af ​​Europas største musikfestivaler. Hvert år de stræber efter at bringe Szitizens nogle af de største navne derude, og vært løbet 1,000 viser tværs 60 niveauer, til 7 dage i træk. Rehydrér nogen?

Hvad kan vi lide ved denne festival, og hvad adskiller dem for os?

Den vægt, de lægger på kunst samt musik. Der er flere steder, herunder et cirkus, teater, museum kvarter, og meget mere. Kunstnere og kunstnere kommer fra hele verden for at vise deres talenter. Der er også muligheder for, at borgere og kunstnere kan arbejde sammen om at skabe mindeværdige og meningsfulde kunstværk.

Hvis det ikke var cool nok, de er også miljøvenlige! De forsøger at formidle dette budskab, når som helst de kan og bønfalder festivalgæster om at være så miljøbevidste.

 

Feeling inspireret til at følge musikken gennem Europa og se de bedste festivaler i Europa? Derefter bestiller en togbillet med hjælp fra Gem et tog !

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-festivals-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)