Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 20/08/2022)

Europa er fuld af rig historie og mangfoldighed. Faktisk, uanset hvor du går, du vil sandsynligvis se resterne af tidligere civilisationer. Sommetider, disse steder er ubeboede ruiner. På den anden side, disse steder kan være steder, der har overlevet tidens gang og integreret i den moderne verden. Gem et tog tager dig med på en rundtur i 10 smukkeste middelalderlige byer i Europa. Forbered dig på at se smukke byer, der blander historie og moderne liv med elementer, der går tilbage til middelalderen.

 

1. Smukkeste middelalderby i Europa – Delft, Holland

Hvis du er på udkig efter en by, der omfatter en middelalderlig føler sig i den moderne verden, ser ikke videre end Delft. Delft måske ringer en klokke til alle, der nyder kunst, da det er tæt forbundet med den Hollandske maler Vermeer. Faktisk, hvis du nogensinde besøger byen, du vil føle som om du er i maleriet i sig selv. Du kan stadig føle essensen af maleriet, mens du går gennem byen. Når det kommer til de middelalderlige bygninger, der er et rådhus i renæssance-stil og en middelalderlig kirke med et imponerende skæve tårn. Bortset fra den store middelalderlige arkitektur, der vil forbløffe dig, Delft har også utallige kanaler, der går gennem byen og gøre den unik atmosfære.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Delft The Netherlands is a Beautiful Medieval Town

 

2. Hallstatt, Østrig

Hallstatt måske virker bekendt for folk, der følger malerisk turist-destinationer på Instagram. Der er mange flotte billeder fra området, og når du besøger byen, du vil vide, hvorfor. At tage et dårligt billede vil kræve en stor indsats på grund af den fantastiske havnefront byen har, der er et fantastisk syn. Også, hele udseendet og fornemmelsen af byen vil forlade du i ærefrygt. Hele stedet har en Barok føler, at det, og det er så imponerende, at det blev anset for en UNESCO World Heritage websted. Oplev den middelalderlige fornemmelsen af Hallstatt på din næste rejse til Østrig.

München til Hallstatt Tog

Innsbruck til Hallstatt Tog

Passau til Hallstatt Tog

Rosenheim til Hallstatt Tog

 

3. Smukkeste middelalderby i Europa – Echternach, Luxembourg

virkeligeikke er den ældste bydel i Luxembourg, og det er beliggende omkring væggene i Echternach Abbedi. Det er hjemsted for en masse af gamle og imponerende historiske steder, såsom Church of Saint Peter og Paul, Basilica of Saint Willibrord, en gotisk stil markedsplads, og en Romersk villa, der daterer sig tilbage til de tider, for det romerske imperium. Walking gennem gaderne i Echternach vil føle, at du er i middelalderen. Imidlertid, det vil have alle de bekvemmeligheder af den moderne verden og ikke den mørke middelalder.

Antwerpen til Luxembourg Tog

Bruxelles til Luxembourg Tog

Metz til Luxembourg Tog

Paris til Luxembourg Tog

 

Echternach Luxemburg

 

4. Carcassonne, Frankrig

Carcassonne er en middelalderlig by, der er afskærmet fra resten af verden. Muren og tårnene kan dateres tilbage til det 13 århundrede og virkelig give byen udseendet og fornemmelsen af en middelalderlig landsby. I dag, Carcassonne er en UNESCO World Heritage Site, der giver dig følelsen af, at du er rejst tilbage i tiden. Dette fortryllende og magiske atmosfære trækker i utallige turister, der ønsker at opleve den gamle verden atmosfære.

Narbonne til Carcassonne

Toulouse til Carcassonne

Montpellier til Carcassonne

Nimes til Carcassonne

 

Carcassonne is a Beautiful Medieval Town in France

 

5. Smukkeste middelalderby i Europa – Heidelberg, Tyskland

Heidelberg er beliggende i en helt beboelig området. Faktisk, området har været hjemsted for mennesker efter år. Nærheden til floden Neckar og et gunstigt klima har gjort stedet et godt hjem. Gennem årene, Heidelberg har været et center for mennesker,. Faktisk, dette er synligt i den atmosfære og arkitektur i byen. En udsøgt Barokke centrum og en utrolig castle er blot to ting, der viser dig, rigdom og storhed området har pralet hele tiden. Hieldberg var ikke et mål under anden verdenskrig, hvilket betyder, at det stadig bærer en masse af sin historie. Tag en tur gennem denne fantastiske sted og se, hvad det har at byde på.

Frankfurt til Heidelberg Tog

Stuttgart til Heidelberg Tog

Nürnberg til Heidelberg Tog

Bonn til Heidelberg Tog

 

Heidelberg Germany Most Beautiful Medieval town

 

6. Bern, Schweiz

Når det kommer til det middelalderlige byer i det Centrale Europa, Bern i Schweiz er et must-besøg. Den dejlige, den gamle by er en af de smukkeste byer i Europa. Den er fuld af arkader, der kan dateres tilbage til middelalderen og springvand, der skildrer forskellige kunstneriske tal. Faktisk, når det kommer til kunst, Bern er en af de største samlinger af kunst fra kunstneren Paul Klee. Bortset fra den arkitektoniske skønhed og historiske bygninger i byen, der er også en dejlig flod, der går gennem det. Aare-floden går gennem byen og gør det meget malerisk. Mark Bern er et sted at udforske på din næste rejse til Schweiz.

Zürich til Bern Tog

Geneve til Bern Tog

Interlaken Til Bern Tog

 

Bern Switzerland is one of the Most Beautiful Medieval towns

 

7. Smukkeste middelalderby i Europa – Sankt Gimignano, Italien

Sankt Gimignano er en lærebog bjergby fra Toscana. Det trækker i tusindvis af besøgende med dens middelalderlige italienske look. Den største attraktion i San Gimignano er skyline betagende tårne, der kan dateres tilbage til det 14. århundrede. Når det område, der faldt ind under reglen i Firenze, alle, men fjorten af de halvfjerds to tårne blev ødelagt. I dag er den by er et UNESCO Heritage site, og det er et must-see for alle, der har interesse i Italiens rige og fascinerende historie.

Firenze til San Gimignano Tog

Arezzo til San Gimignano Tog

Pisa til San Gimignano Tog

Lucca til San Gimignano Tog

 

Most Beautiful Medieval Town In Europe - San Gimignano Italy

 

8. Bruges, Belgien

Mange henviser til Bruges som nordens Venedig. Den er fuld af kanaler, brostensbelagte veje, og maleriske torve, der er omgivet af himmelstræbende tårne og kirker. Disse er blot nogle af de seværdigheder, der bringer tusinder af turister til denne fascinerende by. Gåture gennem Brugge vil efterlade dig i ærefrygt på den blanding af natur og arkitektoniske vidundere. Der er ingen mangel på de middelalderlige bygninger i byen, og du kan være sikker på, at et besøg i byen vil forlade du forbløffet over den skønhed og fred området udstråler.

Bruxelles til Brugge Tog

Antwerpen til Brugge Tog

Halle to Bruges Trains

Gent til Brugge Tog

 

Bruges Belgium Canal

 

9. Smukkeste middelalderby i Europa – Lillafured, Ungarn

Lillafured er den perfekte blanding af natur og middelalderlige arkitektur. Beliggende ved Søen Hamori i Ungarn, det er et must besøg sted. Det blev oprindeligt bygget som en udvej af grev Andras Bethlen. Imidlertid, over tid, det blev en by og et dejligt hotel. Det forbløffende slot er omgivet af et vandfald, naturlige huler, vandrestier, og selv hængende haver. Som du kan se, Lilafured er den perfekt destination for naturelskere.

Lillafured Most Beautiful Medieval towns in Europe

 

10. Montepulciano, Italien

Mens du går gennem den solrige og maleriske toscanske bølgende bakker, du kan komme på en middelalderlig by i bjergene – Montepulciano. Det har alt, du kunne ønske dig fra en italiensk landsby. De vigtigste attraktioner omfatter ting som fantastiske vin, gamle slot vægge, lækker mad, og selv termiske kilder. Det er virkelig et charmerende sted, som du vil huske for evigt. Sørg for at stoppe ved, hvis du nogensinde rejse gennem Italien.

Siena til Montepulciano Tog

Grosseto til Montepulciano Tog

Firenze til Montepulciano Tog

Rom til Montepulciano Tog

 

Montepulciano Italy old city

 

Når det kommer til de middelalderlige byer og byer, Europa er fuld af dem. Tage tid til at besøge disse bugter på kultur og historie vil berige dit syn på, hvad mennesker er i stand til. Book Et Tog til tiden og besøge de lande, der mest tegner din interesse.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Smukkeste middelalderbyer i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-medieval-towns-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)