Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 20/08/2022)

Europa este plin de istorie bogată și diversitatea. De fapt, indiferent unde te duci, veți vedea, probabil, rămășițele civilizațiilor trecute. Uneori, aceste locații sunt nelocuite ruine. Pe de altă parte, aceste locații pot fi locuri care au supravietuit testului timpului și integrat în lumea modernă. Salvați un tren te duce pe un tur de 10 cele mai frumoase orașe medievale din Europa. Pregătește-te să vezi orașe frumoase care îmbină istoria și viața modernă cu elemente care datează din perioada medievală.

 

1. Cel mai frumos oras din Europa medievala – Delft, Olanda

Dacă sunteți în căutarea pentru un oraș care cuprinde o simt medieval în lumea modernă, nu căutați mai departe de Delft. Delft ar putea suna un clopoțel pentru oricine care se bucură de arta, deoarece este strâns asociat cu Pictor olandez Vermeer. De fapt, dacă vreodată vizita orașul, vă veți simți ca și cum dacă sunteți în pictura în sine. Încă mai poți simți esența picturii în timp ce mersul pe jos prin oraș. Când vine vorba de clădiri medievale, există o primărie în stil renascentist și o biserică medievală cu un impresionant turn înclinat. În afară de semnificativ arhitectura medievala, care va uimi, Delft are, de asemenea, nenumărate canale care merg prin oraș și de a face o ambianță unică.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Delft The Netherlands is a Beautiful Medieval Town

 

2. Hallstatt, Austria

Hallstatt s-ar putea părea familiar pentru oamenii care urmează pitorești destinații turistice de pe Instagram. Există numeroase fotografii uimitoare din zona, și odată ce vizita orașul, veți ști de ce. Având o imagine proastă va necesita o mulțime de efort din cauza fantastic malul mării, orașul a, care este o priveliște uimitoare. De asemenea, intregul look si sa se simta din oraș vă va lăsa în venerație. Tot locul are un Baroc simt pentru ea, și este atât de impresionant, care a fost considerat un Patrimoniul mondial UNESCO teren. Experiența simt medieval din Hallstatt pe următoarea excursie în Austria.

München la trenuri Hallstatt

Innsbruck la trenuri Hallstatt

Passau la trenuri Hallstatt

Rosenheim la trenuri Hallstatt

 

3. Cel mai frumos oras din Europa medievala – Echternach, Luxemburg

într-adevărenu este cel mai vechi oraș din Luxemburg, și acesta este situat în jurul zidurilor de Echternach Abbey. Acesta este acasa, la o mulțime de vechi și impresionante locuri istorice, cum ar fi Biserica Sfântul Petru și Pavel, Bazilica Sfântul Willibrord, o piață în stil gotic, și o vilă Romană, care datează din timpul imperiului roman. Mers pe jos pe străzile din Echternach va simti ca esti in timpurile medievale. in orice caz, acesta va avea tot confortul lumii moderne și nu în evul mediu.

Antwerp Trenurile Luxemburg

Bruxelles la trenuri Luxemburg

Metz la trenuri Luxemburg

Paris Trenurile Luxemburg

 

Echternach Luxemburg

 

4. Carcassonne, Franţa

Carcassonne este un oraș medieval, care este, izolați de restul lumii. Zidul și turnurile datează din secolul al 13-lea și da într-adevăr orașul aspectul unui sat medieval. În zilele noastre, Carcassonne este un Patrimoniului Mondial UNESCO Site-ului, care vă oferă sentimentul că au călătorit înapoi în timp. Această atmosferă încântătoare și magic atrage nenumărați turiști care doresc să experimenteze atmosfera lumii vechi.

Narbonne Carcassonne

Toulouse Carcassonne

Montpellier Carcassonne

Nimes Carcassonne

 

Carcassonne is a Beautiful Medieval Town in France

 

5. Cel mai frumos oras din Europa medievala – Heidelberg, Germania

Heidelberg este situat într-o zonă locuibilă. De fapt, zona a fost acasă la oamenii de ani de zile. Apropierea de râul Neckar și un climat favorabil au făcut loc o casa buna. De-a lungul anilor, Heidelberg a fost un centru pentru oameni. De fapt, acest lucru este vizibil în ambianța și arhitectura orașului. Un rafinat stil Baroc centrul orașului și o incredibilă castel sunt doar două lucruri care să vă arate bogăția și măreția zona s-a lăudat de-a lungul timpului. Hieldberg nu a fost o țintă în timpul al doilea război mondial, ceea ce înseamnă că are încă o mulțime de istoria sa. Ia-o plimbare prin această locație uimitoare și a vedea tot ceea ce are de oferit.

Frankfurt Trenurile Heidelberg

Stuttgart la trenuri Heidelberg

Nürnberg la trenuri Heidelberg

Bonn la trenuri Heidelberg

 

Heidelberg Germany Most Beautiful Medieval town

 

6. Berna, Elveţia

Când vine vorba de orașele medievale din Europa Centrală, Berna în Elveția este un must-vizită. Minunat, orașul vechi este una dintre cele mai frumoase orase din Europa. Este plin de arcade care datează din evul mediu și fântâni care descriu diverse personalități artistice. De fapt, când e vorba de arte, Berna are una dintre cele mai mari colectii de arta din partea artistului Paul Klee. În afară de frumusețea arhitecturală și clădiri istorice din oraș, există, de asemenea, un minunat râu trece prin ea. Râul Aare merge prin oraș și o face extrem de pitoresc. Mark Bern este un loc de explorat în următoarea călătorie în Elveția.

Trenurile Zurich către Berna

Trenurile de la Geneva către Berna

Trenurile Interlaken Berna

 

Bern Switzerland is one of the Most Beautiful Medieval towns

 

7. Cel mai frumos oras din Europa medievala – Sfântul Gimignano, Italia

Sfântul Gimignano este un manual deal oraș din Toscana. Aceasta atrage mii de vizitatori, cu sale medievale italiene uite. Principala atracție în San Gimignano este orizontul de impresionante turnuri, care datează din secolul al 14-lea. Atunci când zona a căzut sub dominația din Florența, toate, dar paisprezece din cele șaptezeci și două turnuri au fost distruse. Astăzi orașul este o parte a Patrimoniului mondial UNESCO, și este o vizită obligatorie pentru oricine are un interes pentru istoria bogată și fascinantă a Italiei.

Florența la trenuri San Gimignano

Arezzo la trenuri San Gimignano

Pisa către trenuri San Gimignano

Lucca la trenuri San Gimignano

 

Most Beautiful Medieval Town In Europe - San Gimignano Italy

 

8. folosit, Belgia

Mulți se referă la folosit ca Venetia Nordului. Este plin de canale, drumuri pietruite, și piețe pitorești, care sunt înconjurate de ridicat turnuri și biserici. Acestea sunt doar câteva dintre atracțiile care aduce mii de turiști în acest oraș fascinant. Plimbare prin Bruges vă va lăsa în venerație la amestecul de natură și minuni arhitecturale. Nu există nici o lipsă de cladiri medievale din oraș, și puteți fi siguri că o vizită în acest oraș vă va lăsa uimit de frumusețea și pacea zona radiaza.

Bruxelles la trenuri Bruges

Antwerp Trenurile Bruges

Halle două trenuri Bruges

Gent la trenuri Bruges

 

Bruges Belgium Canal

 

9. Cel mai frumos oras din Europa medievala – Lillafured, Ungaria

Lillafured este fuziunea perfecta dintre natura si arhitectura medievala. Situat lângă Lacul Hamori în Ungaria, este o locație vizită trebuie. Inițial a fost construită ca o stațiune de contele Bethlen Andras. in orice caz, de-a lungul timpului, a devenit un oraș și un hotel minunat. Castelul uluitor este înconjurat de o cascadă, peșteri naturale, trasee montane, și chiar și grădini suspendate. După cum puteți vedea, Lilafured este destinație perfectă pentru iubitorii de natură.

Lillafured Most Beautiful Medieval towns in Europe

 

10. Montepulciano, Italia

În timp ce traversați toscana însorită și pitorească dealuri, s-ar putea veni peste un oraș medieval în munți – Montepulciano. Ea are tot ce ai putea dori de la un sat Italian. Atracțiile principale includ lucruri cum ar fi vin uimitor, vechi castel pereți, mancare delicioasa, și chiar și izvoare termale. Este într-adevăr un loc fermecător care vă veți aminti pentru totdeauna. Asigurați-vă că pentru a opri de dacă sunteți vreodată călătoresc prin Italia.

Siena la Trenurile Montepulciano

Grosseto la trenuri Montepulciano

Florența către trenuri Montepulciano

Roma Trenurile Montepulciano

 

Montepulciano Italy old city

 

Când vine vorba de orașe medievale și orașe, Europa este plină de ele. A lua timp pentru a vizita aceste golfuri de cultură și istorie va îmbogăți vedere asupra a ceea ce oamenii sunt capabili de. Rezervați Un Tren la timp și vizita țările care atrag cel mai mult interesul.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “10 Cele mai multe orașe medievale frumoase din Europa” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-medieval-towns-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)