Waktu membaca: 6 minit
(Lepas Kemaskini: 20/08/2022)

Eropah penuh dengan sejarah yang kaya dan kepelbagaian. sebenarnya, tidak peduli di mana anda pergi, anda mungkin akan melihat mayat lalu peradaban. kadang-kadang, lokasi ini tak berpenghuni runtuhan. Sebaliknya, lokasi ini bisa menjadi tempat-tempat yang telah bertahan dari ujian waktu dan diintegrasikan ke dalam dunia moden. Simpan Kereta Api mengambil anda pada tur 10 yang paling indah di bandar-bandar zaman pertengahan di Eropah. Bersedia untuk melihat bandar-bandar indah yang menggabungkan sejarah dan kehidupan moden dengan unsur-unsur yang bermula sejak zaman pertengahan.

 

1. Paling Cantik Medieval Town Di Eropah – Delft, Belanda

Jika anda mencari untuk kota yang meliputi abad pertengahan merasa di dunia moden, cuma perlu lihat Delft. Delft mungkin berdering loceng untuk sesiapa sahaja yang menikmati seni kerana ia berkait rapat dengan Pelukis belanda Vermeer. sebenarnya, jika anda pernah mengunjungi kota, anda akan merasa seperti jika anda berada dalam lukisan itu sendiri. Kau masih bisa merasakan dasarnya lukisan itu ketika berjalan melalui kota. Apabila ia datang ke abad pertengahan bangunan, terdapat dewan bandar gaya Renaissance dan gereja abad pertengahan dengan menara bersandar yang mengagumkan. Selain dari penting arsitektur abad pertengahan yang akan memukau anda, Delft juga mempunyai banyak terusan yang pergi melalui kota dan membuat suasana yang unik.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

Delft The Netherlands is a Beautiful Medieval Town

 

2. Hallstatt, Austria

Hallstatt mungkin kelihatan biasa untuk orang-orang yang mengikuti indah destinasi pelancongan pada Instagram. Ada banyak gambar yang menakjubkan dari kawasan, dan sekali anda mengunjungi kota, anda akan tahu mengapa. Mengambil gambar buruk akan memerlukan banyak usaha yang disebabkan oleh hebat dermaga bandar telah, yang adalah pemandangan yang menakjubkan. juga, seluruh melihat dan merasakan bandar akan meninggalkan anda kagum. Seluruh tempat ini telah Baroque rasa untuk itu, dan ia begitu mengagumkan yang ia dianggap warisan dunia UNESCO tapak. Pengalaman abad pertengahan merasa Hallstatt di depan anda percutian ke Austria.

Munich untuk Trains Hallstatt

Innsbruck untuk Trains Hallstatt

Passau untuk Trains Hallstatt

Rosenheim untuk Trains Hallstatt

 

3. Paling Cantik Medieval Town Di Eropah – Echternach, Luxembourg

benar-benarebukan adalah bandar tertua di Luxemburg, dan ia terletak di sekitar dinding Echternach Abbey. Ia adalah rumah dengan banyak lama dan mengagumkan tempat-tempat bersejarah, seperti yang Gereja Saint Peter dan Paul, Gereja Saint Willibrord, pasar bergaya Gothic, dan Roman villa itu tarikh kembali ke kali empayar rom. Berjalan melalui jalan-jalan Echternach akan merasa seperti anda berada di zaman pertengahan. Walau bagaimanapun, ia akan mempunyai semua kemewahan dunia moden dan tidak zaman kegelapan.

Antwerp untuk Trains Luxembourg

Brussels untuk Trains Luxembourg

Metz untuk Trains Luxembourg

Paris untuk Trains Luxembourg

 

Echternach Luxemburg

 

4. Google, Perancis

Google ini abad pertengahan kota yang berdinding off dari seluruh dunia. Dinding dan menara tarikh kembali ke abad ke-13 dan benar-benar memberi bandar melihat dan merasakan sebuah desa abad pertengahan. Pada masa kini, Google adalah UNESCO Situs Warisan Dunia yang memberikan anda rasa anda telah melakukan perjalanan kembali ke masa. suasana mempesonakan dan ajaib ini menarik masuk pelancong tidak terkira banyaknya yang ingin mengalami suasana dunia lama.

Narbonne ke Carcassonne

Toulouse ke Carcassonne

Montpellier ke Carcassonne

Nimes ke Carcassonne

 

Carcassonne is a Beautiful Medieval Town in France

 

5. Paling Cantik Medieval Town Di Eropah – Heidelberg, Jerman

Heidelberg terletak di sebuah agak dihuni kawasan. sebenarnya, kawasan itu telah menjadi rumah untuk orang-orang selama bertahun-tahun. Yang berdekatan dengan sungai Neckar dan iklim yang menggalakkan telah membuat ruang rumah yang baik. Sepanjang tahun-tahun, Heidelberg telah menjadi pusat untuk orang-orang. sebenarnya, ini dapat dilihat dalam suasana dan seni bina kota. Indah Baroque pusat bandar dan sebuah istana yang luar biasa adalah dua hal yang menunjukkan anda kekayaan dan kekuasaan kawasan itu telah bercakap sepanjang masa. Hieldberg tidak sasaran semasa perang dunia kedua, yang berarti bahwa ia masih membawa banyak sejarah. Berjalan-jalan melalui ini menakjubkan lokasi dan melihat segala-galanya ia tawarkan.

Frankfurt ke Kereta api Heidelberg

Stuttgart untuk Trains Heidelberg

Nuremburg ke Kereta api Heidelberg

Bonn untuk Trains Heidelberg

 

Heidelberg Germany Most Beautiful Medieval town

 

6. Bern, Switzerland

Apabila ia datang ke bandar-bandar zaman pertengahan di Pusat Eropa, Bern di Switzerland perlu berkunjung. Itu indah, kota tua adalah salah satu yang paling kota yang indah di Eropah. Ia penuh dengan gerbang-gerbang itu tarikh kembali ke zaman pertengahan dan mata-mata yang menggambarkan berbagai seni angka-angka. sebenarnya, ketika ia datang untuk seni, Bern telah salah satu yang terbesar koleksi seni dari artis Paul Klee. Selain daripada keindahan seni bina dan bangunan-bangunan bersejarah dalam kota, ada juga yang indah sungai akan melaluinya. Sungai Hei, pergi melalui kota dan yang membuat itu sangat indah. Mark Bern adalah tempat untuk diterokai dalam perjalanan anda yang seterusnya ke Switzerland.

Kereta api Zurich Untuk Bern

Kereta api Geneva Untuk Bern

Kereta api Interlaken Untuk Bern

 

Bern Switzerland is one of the Most Beautiful Medieval towns

 

7. Paling Cantik Medieval Town Di Eropah – Saint Gimignano, Itali

Saint Gimignano adalah buku teks bandar hill dari Tuscany. Ia menarik dalam ribuan pengunjung dengan abad pertengahan itali melihat. Tarikan utama di San Kejiranan adalah pemandangan yang menakjubkan menara itu tarikh kembali ke abad ke-14. Apabila kawasan jatuh di bawah pemerintahan Florence, semua tetapi empat belas tujuh puluh dua menara telah musnah. Hari ini kota UNESCO situs Warisan, dan mesti dilihat oleh sesiapa sahaja yang berminat dengan sejarah kaya dan menarik di Itali.

Florence untuk Trains San Gimignano

Arezzo untuk Trains San Gimignano

Pisa untuk Trains San Gimignano

Lucca untuk Trains San Gimignano

 

Most Beautiful Medieval Town In Europe - San Gimignano Italy

 

8. digunakan, Belgium

Banyak rujuk digunakan sebagai Venice Utara. Ia penuh terusan, jalan-jalan berbatu, dan indah dataran yang dikelilingi oleh melambung tinggi dan menara gereja. Ini hanya beberapa atraksi yang membawa ribuan pelancong untuk menarik ini kota. Berjalan kaki melalui Bruges akan meninggalkan anda kagum pada campuran alam semula jadi dan keajaiban seni bina. Tidak ada kekurangan bangunan zaman pertengahan di kota, dan anda boleh pastikan bahwa kunjungan ke kota ini akan meninggalkan anda kagum dengan keindahan dan keamanan kawasan itu memancarkan.

Brussels untuk Trains Bruges

Antwerp untuk Trains Bruges

Halle dua Trains Bruges

Ghent untuk Trains Bruges

 

Bruges Belgium Canal

 

9. Paling Cantik Medieval Town Di Eropah – Lillafured, Hungary

Lillafured merupakan gabungan sifat dan zaman pertengahan seni bina. Terletak di sebelah Lake Hamori di Hungary, ia adalah lokasi yang perlu lawatan. Ia pada mulanya dibina sebagai jalan oleh Count Andras Bethlen. Walau bagaimanapun, lama-kelamaan, ia menjadi sebuah kota dan sebuah hotel yang indah.. Istana yang mengagumkan adalah dikelilingi oleh air terjun, asli gua, laluan mendaki, dan juga tergantung gardens. Seperti yang anda lihat, Lilafured adalah destinasi yang sesuai untuk pencinta alam semula jadi.

Lillafured Most Beautiful Medieval towns in Europe

 

10. Montepulciano, Itali

Semasa melalui Tuscan yang cerah dan indah Bukit-bukau, anda akan datang ke atas abad pertengahan kota di pegunungan – Montepulciano. Ia memiliki segala yang anda inginkan dari sebuah kampung itali. Tarikan utama termasuk hal-hal seperti menakjubkan wain, istana purba dinding, makanan lazat, dan juga mata air panas. Ia adalah benar-benar tempat yang menarik bahawa anda akan ingat selamanya. Pastikan untuk berhenti oleh jika anda pernah melakukan perjalanan melalui Itali.

Siena untuk Trains Montepulciano

Grosseto untuk Trains Montepulciano

Florence untuk Trains Montepulciano

Rom ke Kereta api Montepulciano

 

Montepulciano Italy old city

 

Apabila ia datang ke kota abad pertengahan, dan bandar-bandar, Eropa adalah penuh dengan mereka. Mengambil masa untuk melawat ini teluk kebudayaan dan sejarah akan memperkaya pandangan anda pada apa orang yang mampu. Buku Melatih pada masa dan melawat negara-negara yang paling menarik minat anda.

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “10 Kebanyakan Towns Medieval Cantik Di Eropah” ke laman web anda? Kau bisa mengambil foto kami dan teks dan memberikan kami kredit dengan link ke pos blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-medieval-towns-europe%2F%3Flang%3Dms – (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)