Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 20/08/2022)

Europa er full av rik historie og mangfold. Faktisk, uansett hvor du går, du vil sannsynligvis se restene av tidligere sivilisasjoner. Noen ganger, disse stedene er ubebodd ruiner. På den andre siden, disse stedene kan være steder som har overlevd tidens tann og integrert i den moderne verden. Lagre et tog tar deg med på en tur i 10 vakreste middelalderbyer i Europa. Forbered deg på å se vakre byer som blander historie og moderne liv med elementer som dateres tilbake til middelalderen.

 

1. Vakreste middelalderbyen i Europa – Delft, Nederland

Hvis du er på utkikk etter en by som omfatter en middelaldersk føle på i den moderne verden, ser ikke lenger enn Delft. Delft kanskje ringe en bjelle for alle som liker kunst fordi det er nært knyttet til Nederlandske maleren Vermeer. Faktisk, hvis du noen gang besøker byen, du vil føle som om du er i maleriet selv. Du kan fortsatt føle essensen av maleriet mens du går gjennom byen. Når det kommer til bygninger fra middelalderen, det er et renessansestil rådhus og en middelaldersk kirke med et imponerende skjeve tårn. Bortsett fra den betydelige middelaldersk arkitektur som vil forbløffe deg, Delft har også utallige kanaler som går gjennom byen, og gjøre den unik atmosfære.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Delft The Netherlands is a Beautiful Medieval Town

 

2. Hallstatt, Østerrike

Hallstatt kan virke kjent for folk som følger pittoreske turistmål på Instagram. Det er mange fantastiske bilder fra området, og når du besøker byen, vil du vite hvorfor. Å ta et dårlig bilde vil kreve mye innsats på grunn av den fantastiske byen har waterfront, som er et fantastisk syn. Også, hele utseendet og følelsen av byen vil forlate deg i ærefrykt. Hele stedet har en Barokk føler for det, og det er så imponerende at det ble ansett som en UNESCO World Heritage nettstedet. Oppleve middelaldersk følelse av Hallstatt på din neste tur til Østerrike.

München til Hallstatt Togene

Innsbruck til Hallstatt Togene

Passau til Hallstatt Togene

Rosenheim til Hallstatt Togene

 

3. Vakreste middelalderbyen i Europa – Echternach, Luxembourg

virkeligeikke er den eldste byen i Luxembourg, og det er plassert rundt om på veggene i Echternach Kloster. Det er hjem til en rekke gamle og imponerende historiske steder, slik som Kirken St. Peter og Paul, Basilikaen St. Willibrord, en gotisk stil markedsplass, og en Romersk villa som dateres tilbake til tiden av romerriket. Vandre gjennom gatene i Echternach vil føle deg som du er i middelalderen. derimot, det har alle de bekvemmeligheter av moderne verden, og ikke den mørke middelalder.

Antwerpen til Luxembourg Togene

Brussel til Luxembourg Togene

Metz til Luxembourg Togene

Paris til Luxembourg Togene

 

Echternach Luxemburg

 

4. Carcassonne, Frankrike

Carcassonne er en middelalderby som er inngjerdet av fra resten av verden. Muren og tårnene dateres tilbake til det 13. århundre, og virkelig gi byen utseendet og følelsen av en middelaldersk landsby. I dag, Carcassonne er en UNESCO World Heritage Site, og som gir deg den følelsen du har reist tilbake i tid. Dette fortryllende og magisk stemning trekker i utallige turister som ønsker å oppleve den gamle verden atmosfæren.

Narbonne til Carcassonne

Toulouse til Carcassonne

Montpellier til Carcassonne

Nimes til Carcassonne

 

Carcassonne is a Beautiful Medieval Town in France

 

5. Vakreste middelalderbyen i Europa – Heidelberg, Tyskland

Heidelberg ligger i en ganske inhabitable området. Faktisk, området har vært hjemmet til mennesker i år. Nærheten til elven Neckar og et gunstig klima har gjort stedet et godt hjem. Gjennom årene, Heidelberg har vært et senter for folk. Faktisk, dette er synlig i atmosfære og arkitektur av byen. En utsøkt Barokke sentrum og en utrolig slott er kun to ting som viser at du rikdom og storhet området har skrøt hele tiden. Hieldberg var ikke et mål under andre verdenskrig, noe som betyr at det fortsatt bærer mye av sin historie. Ta en spasertur gjennom denne fantastiske beliggenhet og se alt det har å tilby.

Frankfurt til Heidelberg Togene

Stuttgart til Heidelberg Togene

Nürnberg til Heidelberg Togene

Bonn til Heidelberg Togene

 

Heidelberg Germany Most Beautiful Medieval town

 

6. Bern, Sveits

Når det kommer til middelalder byene i Sentral-Europa, Bern i Sveits er en må-besøk. Nydelig, gamle byen er en av de vakreste byene i Europa. Den er full av arkader som dateres tilbake til middelalderen og fontener som skildrer ulike kunstneriske tall. Faktisk, når det kommer til kunst, Bern har en av de største samlinger av kunst fra kunstneren Paul Klee. Bortsett fra den arkitektoniske skjønnhet og historiske bygninger i byen, det er også en nydelig elven går gjennom den. Elven Aare går gjennom byen, og gjør det svært pittoresk. Mark Bern er et sted å utforske på din neste tur til Sveits.

Zürich til Bern Togene

Geneve til Bern Togene

Interlaken til Bern Togene

 

Bern Switzerland is one of the Most Beautiful Medieval towns

 

7. Vakreste middelalderbyen i Europa – Saint Gimignano, Italia

Saint Gimignano er en lærebok hill byen fra Toscana. Det trekker tusenvis av besøkende med sine middelalderske italiensk se. Hovedattraksjonen i San Gimignano er over fantastisk tårn som dateres tilbake til det 14. århundre. Når området falt under regelen i Firenze, alle, men fjorten av de sytti to tårnene ble ødelagt. I dag er byen er en UNESCOS verdensarvliste, og det er et must for alle som har interesse for Italias rike og fascinerende historie.

Firenze til San Gimignano Togene

Arezzo til San Gimignano Togene

Pisa San Gimignano Togene

Lucca til San Gimignano Togene

 

Most Beautiful Medieval Town In Europe - San Gimignano Italy

 

8. Brukt, Belgia

Mange omtaler Brukt som nordens Venezia. Den er full av kanaler, asfalterte veier, og pittoreske torg som er omringet av ruvende tårn og kirker. Disse er bare noen av attraksjonene som bringer tusenvis av turister til denne fascinerende byen. Vandre gjennom Brugge vil forlate deg i ærefrykt på blandingen av natur og arkitektoniske underverk. Det er ingen mangel på middelalderske bygninger i byen, og du kan være sikker på at et besøk til denne byen vil forlate deg overrasket over skjønnhet og fred området utstråler.

Brussel til Brugge tog

Antwerpen Brugge Togene

Halle to Brugge Togene

Gent til Brugge Togene

 

Bruges Belgium Canal

 

9. Vakreste middelalderbyen i Europa – Lillafured, Ungarn

Lillafured er den perfekte blanding av natur og middelaldersk arkitektur. Ligger ved siden av Innsjøen Hamori i Ungarn, det er et must besøk sted. Det ble opprinnelig bygget som et feriested av grev Andras Bethlen. derimot, over tid, det ble en by og et nydelig hotell. Det fantastiske slottet er omgitt av en foss, naturlige grotter, turstier, og selv hengende hager. Som du kan se, Lilafured er perfekt reisemål for naturelskere.

Lillafured Most Beautiful Medieval towns in Europe

 

10. Montepulciano, Italia

Mens du går gjennom det solfylte og pittoreske toskanske bølgende åser, du kan komme over en liten by i fjellene – Montepulciano. Den har alt du kan ønske deg fra en italiensk landsby. De viktigste attraksjonene inkluderer ting som fantastisk vin, gammelt slott vegger, deilig mat, og selv thermal springs. Det er virkelig et sjarmerende sted som du vil huske for alltid. Sørg for å stikke innom hvis du noen gang reiser gjennom Italia.

Siena til Montepulciano Togene

Grosseto til Montepulciano Togene

Florence til Montepulciano Togene

Roma til Montepulciano Togene

 

Montepulciano Italy old city

 

Når det kommer til middelalderske byer og tettsteder, Europa er full av dem. Tar deg tid til å besøke disse viker av kultur og historie vil berike dine synspunkter på hva folk er i stand til. Bestill Et Tog på tid og besøke de landene som mest trekker din interesse.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Vakreste middelalderbyene i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-medieval-towns-europe%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)