Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 02/07/2021)

Ønsker å se noen av de mest suverene arkitekturene på din neste ferie? I så fall, Det er sannsynligvis ikke noe bedre sted enn Europa for deg. Enten du er interessert i klassisk byggeskikk eller håper å finne noen mindre kjente juveler, Europeiske byer har du dekket. La oss ta en titt på noen eksempler på flotte arkitektur og hvor du skal se det hele:

 

storslått arkitektur: Italia

Italia er full av byer og små byer der du kan gå seg vill observere vakre bygninger. Enten du er i Roma eller Firenze, nesten hvert hjørne er verdt et bilde. For turister på jakt etter flotte småbyer, Vicenza er riktig reisemål. Det er i nærheten hvis du er ta et tog til eller fra Venezia, som også er verdt et besøk. Mens Vincenza er kjent for sin Renessansearkitektur stil unnfanget i sinnet av Andrea Palladio, Venetiansk arkitektur er ofte Gothic, utdype, og vakker.

Blant andre italienske byer du ikke kan gå glipp av, Roma og Firenze også skiller seg ut som favoritter. Roma er hovedsakelig full av landemerker alle bør se én gang i livet. Colosseum, St. Peterskirken, Pantheon, og ved Trevifontenen er alle verdt et besøk. På den andre siden, Florence har en blanding av forskjellige stilarter, særlig gamle greske og romerske arkitektur, Gotisk og renessanse.

Rimini til Firenze Togene

Roma til Firenze Togene

Firenze til Roma Togene

Venezia til Firenze Togene

 

 

storslått arkitektur: Frankrike

Strasbourg Magnificent Architecture

 

Frankrike er hjem til noen få byer med et bredt spekter av stilarter som vil forlate noen storslåtte arkitektur lover andpusten. Blant de førsteklasses kandidater til et besøk, Strasbourg, Bordeaux, og Paris sannsynligvis gi den mest.

Det er mye å se og gjøre i Strasbourg, herunder vesentlige eksempler på gotisk arkitektur, sammenvevd med moderne og postmoderne distrikter og Alsace-arkitektur. Bordeaux er også unik. Den største byen i regionen Aquitaine har fantastisk 18. århundre urban sone, Palace of the Bourse, og katedralen Saint Andre. Endelig, Paris er kjent som en av fødesteder på gotisk arkitektur, men det er også rik på ulike eksempler på Belle Epoque og Kunst ny.

Paris til Strasbourg Togene

Luxembourg til Strasbourg Togene

Nancy til Strasbourg Togene

Basel til Strasbourg Togene

 

Tyskland

Rothenburg germany city image

 

Det er nok av arkitektoniske perler som finnes i Tyskland. derimot, to av de mest imponerende som er Berlin og Rothenburg. Arkitektur vanligvis går hånd i hånd med historie, og du kan se denne sammenhengen tydelig i Berlin. Byen er delt gang, og det er veldig synlig i noen steder. Det gjør det til et flott sted å erfaring forskjellige elementer av arkitekturen og dykke dypt inn det historiske påvirkning av kunst.

På den andre siden, Rothenburg er et sted som ser ut som den kom rett ut av et eventyr. denne søvnige, middelalderske utseende byen er en turist favoritt. Det er et godt eksempel på elegant europeisk middelalderarkitektur med sine bymurer og gavler tak.

Stuttgart til Rothenburg Togene

Nürnberg til Rothenburg Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Europa er verdt å reise gjennom, og det er mange andre vakre steder som du bør tilstrebe å besøke. Storslått arkitektur er rikt på England, Belgia, Østerrike, Sverige, og Nederland også.

 

Hvis du er klar til å bestille togbilletter for arkitekturen sight-seeing ekspedisjon av dine drømmer, slå opp ditt reisemål med Lagre et tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmagnificent-architecture%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)